Salernitana – AC Milán 1:2 (kon.) | Sassuolo – Sampdoria 1:2 (kon.) | Spezia – Atalanta BC 2:2 (kon.)
Turín – Hellas Verona 1:1 (kon.) | AS Řím – Bologna 1:0 (kon.) | Lecce – Lazio 2:1 (kon.)
Cremonese – Juventus 0:1 (kon.) | Fiorentina – Monza 1:1 (kon.) | Inter – Neapol 1:0 (kon.)
Udinese – Empoli 1:1 (kon.)
konec
Spezia Calcio
2:2 (2:0)
Atalanta Bergamo
Středa 04.01.2023, 14:30 • Stadio Alberto Picco, La Spezia • Italská Serie A • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To už je ode mě pro tuto chvíli vše. Tímto Vám děkuji za pozornost a zase někdy na počtenou. (16:34:39)
     
    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 3:9. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:11.
     
    Atalanta nakonec poměrně nezaslouženě získává z dnešního zápasu jeden bod a může slavit, protože většinu času za Spezií zaostávala. Tu může strašně moc mrzet to, že branka Ethana Ampadua na 3:0 nakonec neplatilo, protože kdyby to byl gól, nejspíš by to opravdu byly tři body. Následně se však o snížení postaral Rasmus Höjlund a až v nastavení vyrovnal Mario Pašalić, který tak z dnešního zápasu udělal o něco menší tragédii. Pokud chce ale Bergamo stoupat tabulkou, takové výkony určitě nemůže předvádět.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Domácí se rozhodně nechtějí spokojit s vyrovnaným stavem a ještě zkoušejí útočit, jsou ale na pokraji sil a proto je pro Atalantu obrana poměrně jednoduchá.
    90+3. Mario PAŠALIĆ - 2:2
     
    90+3
    Atalanta právě vstřelila branku!
    Vyrovnání je na světě až v samotném závěru nastavení! Teun Koopmeiners nevyužil nadějné příležitosti, ale míč následně ještě vracel do vřavy před bránou, kde si ho úspěšně našel MARIO PAŠALIĆ, jenž ho bez větších potíží doklepl do sítě. Asistence: Teun Koopmeiners.
     
    90+2
    Do domácí šestnáctky létají dost nebezpečné centry, na jeden nikdo nereagoval a ten další už musel boxovat pryč Petar Zovko.
     
    90+1
    Nastavuje se pět minut.
     
    90
    Atalanta nejspíš zahájí nastavení na útočné polovině, kde má k dispozici aut. Za chvíli uvidíme, kolik budou mít hosté ještě času.
     
    88
    Emil Holm těsně nestihl míč na hrací ploše, takže hosté rychle rozehrávají a co nejrychleji se snaží dostat k bráně soupeře.
     
    87
    Daniel Maldini zahájil nadějnou akcí skvělou průnikovou přihrávku, v pokutovém území ale chyběli jeho spoluhráči a nakonec zakončení nemohlo přijít.
     
    86
    Teun Koopmeiners poslal dobrou nabídku do šestnáctky, tu ale domácí jistě vystihli a hned zahájili protiútok, který pak faulem zastavoval právě Teun Koopmeiners. Ten také dostane žlutou kartu.
     
    85
    Rasmus Höjlund mohl vstřelit svou druhou branku v utkání a zároveň by vyrovnal, jenže z nemalého úhlu minul vzdálenější tyč jen o píď!
     
    83
    Dimitris Nikolaou si při bránění Ruslana Malinovskyjeho pomohl loktem, kterým navíc zasáhl protihráče do obličeje, takže se nemůže divit, že se mu do zápisu utkání zapíše žlutá karta.
     
    82
    Spezia i nadále kupuje spoustu času na útočné polovině a nyní dokonce mohl skórovat Daniel Maldini, který si našel odražený míč ve středu šestnáctky, ale z těžké pozice mířil jen moc vysoko!
     
    81
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio:
    ze hřiště odchází Giorgio Scalvini, přichází Ruslan Malinovskyj.
     
    80
    Začíná posledních deset minut základní hrací doby a Atalanta se určitě pokusí o vyrovnání. Čas na ještě má, už si ale nemůže dovolit inkasovat.

    Lukáš Mihal

    Branky: 8. Gyasi (Nzola), 31. Nzola (Bourabia) – 77. Höjlund (Zappacosta), 90+3. Pašalić (Koopmeiners)

    Karty:   49. Kiwior (SPZ), 56. Ampadu (SPZ), 83. Nikolaou (SPZ) – 45+7. Lookman (ABC), 58. Zappacosta (ABC), 86. Koopmeiners (ABC)


    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 3:9. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:11.
    Spezia Calcio: Zoet (18. Zovko) – Amian, Kiwior, Nikolaou – Holm, Bourabia, Ampadu (78. Ekdal), S. Bastoni (78. Kovalenko), Reca (67. Moutinho) – Nzola (67. Maldini), Gyasi (C).
    Náhradníci: Dido – Hristov, Ferrer, Caldara, Sala, Beck, Sanca, Ellertsson, Agudelo, Strelec.

    Trenér: Luca Gotti.

    Atalanta Bergamo: Sportiello – Tolói (C), Palomino, Scalvini (81. Malinovskyj) – Maehle (57. Zappacosta), de Roon, Éderson (57. Pašalić), Ruggeri – Koopmeiners – Lookman (57. Muriel), Zapata (29. Höjlund).
    Náhradníci: Rossi, T. Bertini – Okoli, Djimsiti, Zortea, Hateboer, Soppy, Vorlický, Boga.

    Trenér: Gian Piero Gasperini.

    Rozhodčí: Giua – Alassio, Scarpa
    bahis siteleri