Opava – Val. Meziříčí 6:3 (kon.) | Chomutov – Písek 6:2 (kon.) | Vel. Meziříčí – Znojmo 0:4 (kon.)
Havlíčkův Brod – SHKM Hodonín 4:2 (kon.) | Žďár n/S – Vyškov 4:5 (kon.) | Jablonec n/N – Letňany 2:8 (kon.)
Ústí n/L – Benátky n/J 4:2 (kon.) | Hronov – Řisuty 4:6 (kon.) | Cheb – Tábor 1:2 (po pr.)
Kobra – Klatovy 4:1 (kon.) | Vrchlabí – Děčín 5:1 (kon.) | Příbram – Mostečtí Lvi 3:5 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
6:2 (4:1, 2:0, 0:1)
IHC Králové Písek
Středa 04.01.2023, 17:30 • ROCKNET ARÉNA, Chomutov • 2. liga skupina Západ • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    41:50 Jahor HRACHOLSKIJ - 6:2
     
    41:50
    Písek právě vstřelil branku!
    Richard Běhula se vydal za branku, kde zastavil puk. Při návratu jej srazil JAHOR HRACHOLSKIJ k ledu a následně zasunul černou gumu do prázdné brány. Bohužel ve druhé lize nefunguje video a rozhodčí moment neviděli, a tak branka platí! Bez asistence.
    30:25 Milan KOSTOUREK - 6:1
     
    30:25
    Piráti právě vstřelili branku!
    Ještě v přesilové hře ujel písecké obraně MILAN KOSTOUREK, který se ještě podíval, zda za ním jede někdo z obránců, a tak vstřelil branku až v plném počtu hráčů. Maličký útočník naznačil střelu, ale ještě ji podržel a následně zamířil do břevna, od něhož se puk odrazil správným směrem. Bez asistence.
    21:55 Vít SEEMANN - 5:1
     
    21:55
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští využívají další přesilovou hru, když se od modré čáry prosadil VÍT SEEMANN, který propálil vše co mu stálo v cestě a nadělil Písku „bůra“. Asistence: František Mála.
    18:15 Tomáš KOBLÍŽEK - 4:1
     
    18:15
    Piráti právě vstřelili branku!
    V přesilové hře přihrával mezi kruhy z jedné František Lukeš, který viděl osamoceného spoluhráče. TOMÁŠ KOBLÍŽEK si puk srovnal na čepeli hole a zamířil mezi brankářovy betony – 4:1. Asistence: František Lukeš a Jakub Matai.
    16:26 Jakub VESELÝ - 3:1
     
    16:26
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hostující celek chyboval při zakládání akce, jelikož přihrávku zachytil Erik Mežnar, který posunul puk na spoluhráče. JAKUB VESELÝ měl při zakončení velkou dávku štěstí na své straně a puk tak proskákal až za brankovou čáru. Asistence: Erik Mežnar a David Petrásek.
    11:28 Alex COHEN - 2:1
     
    11:28
    Písek právě vstřelil branku!
    Na levé straně nabral velkou rychlost ALEX COHEN, který se důrazně natlačil před branku a s velkou dávkou štěstí překonal Richarda Běhulu – 2:1. Asistence: Daniel Dudáček a Vladimír Hanus.
    08:58 František MÁLA - 2:0
     
    08:58
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak tohle byla pěkná akce chomutovského útočníka, který z úhlu vyprášil beton hostujícího brankáře a následně si puk našel za brankou. FRANTIŠEK MÁLA viděl, že se Kříž přesouvá pomalu, a tak bránu objel a puk do ní zasunul. Asistence: Milan Kostourek a Radek Havel.
    02:35 Viktor HÜBL - 1:0
     
    02:35
    Piráti právě vstřelili branku!
    František Lukeš zavezl puk do pásma po pravé straně a bekhendovou žabkou prohodil obránce. Mezi kruhy se nacházel VIKTOR HÜBL, jenž bekhendem zamířil přesně do levého horního rohu branky – 1:0. Asistence: František Lukeš.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 3. Hübl (Lukeš), 9. Mála (Kostourek, Havel), 17. Veselý (Mežnar, Petrásek), 19. Koblížek (Lukeš, Matai), 22. Seemann (Mála), 31. Kostourek – 12. Cohen (Dudáček, Hanus), 42. Hracholskij


    Piráti Chomutov: Běhula (Hanuljak) – Seemann, Matai, Váchal, Havel (A), Petrásek, M. Žižka – Chrpa (A), Hübl (C), Lukeš – Mála, Koblížek, Kostourek – Zajíček, Mežnar, Veselý – Vostiňák, Ekrt.
    Trenér: Kamil Koláček.

    IHC Králové Písek: Kříž (41. Korytar) – Radoš (A), Dudáček, Novák, Hanus, Pavlát, Turek – Brož, Cháb, Hracholskij, Koupal, Matiášek, Volf (C), Cohen, Hollar, Macháček, Pouzar, Březina, Novotný.
    Trenér: Tomáš Matušík.

    Rozhodčí: Hacaperka – Charvát, Sýkora

    Diváci: 1 508
    bahis siteleri