Plzeň – Liberec 4:1 (kon.) | Zlín – Pardubice 2:4 (kon.) | K. Vary – Kometa Brno 2:1 (kon.)
HC Litvínov – Jihlava 1:2 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 0:3 (kon.)
konec
Berani Zlín
2:4 (0:1, 0:1, 2:2)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 06.01.2023, 17:00 • Zimní stadion Luďka Čajky - Zlín • DHL Extraliga juniorů • 37. kolo
Partner:
     
    Konec zápasu. (19:14:19)
     
    59:16
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je hotovo! A kdo jiný měl rozhodnout než dvojice Pavol Štetka – DANIEL HERČÍK , druhý jmenovaný se po hostujícím vysvobození v rohu a zahájení akce dostal do pohodlného úniku, dojel si celkem blízko k bráně a v klidu zakončuje – 2:4. Asistence: Pavol Štětka.
     
    59:13
    Hra ser přesouvá do zlínského útočného rohu a později za branku, kde se ale Východočeši zaklesli a nepustí ani za nic!
     
    58:53
    Přihrávka rukou, vracíme se před zlínskou bránu do které se tak musí vrátit muž v masce.
     
    58:37
    Ševci si berou timeout, Synek rovnou zůstane na střídačce. Na řadě je powerplay!
     
    58:37
    Velice těsný icing, Berani se vrátí do pásma, ačkoli hostující střídačce se to ale vůbec nelíbí.
     
    58:24
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    To je škody, to je škody... PAVOL ŠTETKA se na levém kruhu vytočil a překvapivou ranou mezi ruku a tělo překvapil Tobiáše Synka. I Štetka si za dnešní velice sympatický výkon zasloužil gól, svůj šestnáctý v sezoně. Ševci se výtečně vrátili do zápasu, ten jim teď ale může proplout mezi prsty – 2:3. Asistence: Daniel Herčík.
     
    57:00
    Dynamo bylo v oslabení schopno držet puk, sem tam zkusit zaútočit. Tohle bylo od ševců nepovedené...
     
    56:21
    Berani propadli a sám na Synka jel z ničeho nic Dominik Pavlata, jenž mířil mezi betony, možná pod ruku. Zlínský gólman předvedl další výtečný zákrok.
     
    56:09
    Zavřelova bomba od modré, ještě se tam nabízela něčí teč, nicméně kotouč stejně letí mimo a duní o mantinel.
     
    55:00
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
    Pavol Štetka – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku.
     
    54:31
    Tentokrát to Pavol Štetka zkusil z druhé, tedy levé strany, změnil i způsob zakončení, puk vypustil zápěstím. Rána letí těsně kolem vzdálenější tyče.
     
    53:26
    Další výtečný zákrok Tobiáše Synka, který je v posledních okamžicích výtečný! Do brankoviště šel tentokrát Dominik Pavlata, jenž si vylámal zuby na jednom z betonů zlínského brankáře. Kotouč odváží jeden z beků do bezpečí. Tohle je jednoznačně sekvence Tobiáše Synka!
     
    52:29
    Tobiáš Synek v hlavní roli podruhé, tentokrát žlkutomodrý gólman předvedl famózní přesun proti ráně z první v podání Pavola Štětky!
     
    52:07
    To byl semafor! Jeden z hostí byl úplně sám na levém kruhu, ještě si trošku sjel a pálil na bližší tyč. Výtečně zasahuje lapačka Tobiáše Synka.
     
    52:06
    Pardubickému komandu, které se naplno usadilo v pásmu sem tam odskočí puk a nebezpečí se tak daří eliminovat, nicméně teď se Synek musel mít na pozoru před v brankovišti stojícím Gromadzkim.
     
    51:36
    Strkanice před Synkem, hosté byli při dorážení až příliš důrazní. Vše je vyřešeno domluvou a vhazováním ve střední zóně.
     
    50:35
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Patrik Nábělek – 2 min., podrážení.
     
    50:35
    Nahoru dolů, tentokrát byl v tutové pozici jeden z hostí, který jel v samostatném úniku. Zastavuje jej Patrik Nábělek, jenž se řídí heslem první vpředu první vzadu, nicméně je z toho faul a Berani mohou být rádi, že se nepísklo trestné střílení.
     
    50:29
    Patrik Nábělek si dobře sjel na kruh a dostává pas po kterém přichází střela, jenomže domácí kapitán míjí.
     
    49:51
    Vysoký lob od jednoho z beků, tohle ale Sadovikov nemůže stihnout a kotouč tak sbírá soupeř. Ani Dynamo se s pukem dlouho neohřálo, omylem jej posílá na střídačku.
     
    47:42
    Zlín právě vstřelil branku!
    Dvě využité přesilovky a jak je hned situace růžovější! ADAM LACIGA už má na kontě dnes tyčku, tentokrát se ale nemýlí a i on dává svůj desátý gól v sezoně. Po bodu zapíší i nejproduktivnější Berani útočník Lukáš Heš a obránce Burian.
     
    47:26
    Střela na jistotu z dálky, Matěcha zasahuje a přerušuje hru.
     
    46:46
    Tutovka ve vlastním oslabení! Byl to zřejmě znovu Pavol Štetka kdo zabral v pásmu, odmítl beka a krásně crossem předložil Danielu Herčíkovi, který už měl hůl nastavenou na doklepnutí do odkryté sítě! Kotouč letí o pár centimetrů jinam, Herčík pak ještě, možná trošku takticky strčil do branky a přerěšil hru.
     
    46:32
    Dynamo rychle vyhodilo a ševci se pro puk musejí vrátit až před Synka.
     
    46:09
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
    Matěj Kloz – 2 min., hákování.
     
    45:13
    Vyšívaná Daniela Herčíka, hostující lídr si potáhl puk na backhand a zjevil se před Synkem. Už zbývalo jen zakončit, to ale dobře dostoupený Herčík už nezvládl...
     
    44:34
    Za Lukášem Matěchou zvoní další tyč, konstrukci si pardubický gólman zjevně postavil dobře!
     
    44:17
    Matěj Zavřel se do toho zase opřel od modré čáry, tentokrát se mu však rána hrubě nepovedla a končí někde na zadním mantinelu.
     
    43:58
    Dynamo se až příliš často začíná osvobozovat na zakázaná uvolnění, zdá se, že Berani přebírají iniciativu.
     
    43:20
    Nábělek s Čechmánkem měli problémy ve vlastním pásmu, nakonec si však domácí kapitán poradil, potáhne si puk za branku a pokračuje za branku.
     
    41:55
    Zakázané uvolnění přesunulo ševce zpět do útočného pásma, po buly se napřáhl Matěj Zavřel a přišla tvrdá rána, kterou ale schytal jen jeden ze soupeřů.
     
    41:46
    Zlín právě vstřelil branku!
    Přesilovka využita! Patrik Nábělek zavezl do pásma, našel RICHARDA MARKA a ten skóruje, jedná se o jubilejní desátý gól slovenského útočníka v sezoně! Asistence: Patrik Nábělek a Jakub Čechmánek.
     
    41:03
    Tentokrát se vhazovalo ve středním pásmu, Berani vyhráli buly a stahují se aby založili další útok. Kotouč má kapitán Patrik Nábělek.
     
    40:23
    Prostor pro Adama Lacigu na levém kruhu, zlínský forvard se do toho opřel švihem a trefuje tyčku! Jen to cinklo a puk vyletěl do ochranné sítě.
     
    40:12
    Hne tu máme posunutí na modrou, obránce si bere puk a pálí, prostor před bránou je. Lukáš Matěcha sklapl betony a vyráží.
     
    40:03
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
    Daniel Herčík – 2 min., sekání.

    Herčík v podstatě souběžně s buly vysekává soupeři hůl a z tohoto bude "dvojka". Berany čeká přesilovka.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:32.
     
    Prostřední dvacetiminutovka byla relativně podobná první třetině. Opět jsme se posunuli o jednu branku na straně hostů, ve hře byl ještě gól na 0:3, nicméně ten sudí neuznali vinou postavení útočícího hráče v brankovišti. Výsledek je pro Berany krapet krutý, i když je pravdou, že si Zlín sám komplikuje situaci tresty. V oslabení hrají domácí kvalitně, aktivně, občas si zaútočí, zkrátka dobře brání. Pak vyvíjejí aktivitu i při 5 na 5, sem tam je to řekněme i menší tlak. Ale skóruje soupeř a Berani na to doposud nedokázali reagovat. Gól vsítil za Východočechy Daniel Herčík, junior, který už obráží spíše seniorské štace. Dnes ale hraje s mladíky a za ten výkon je to zářez naprosto zasloužený!

    Berani vs Dynamo 0:2.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:56
    Třetina skončí v útočném rohu Beranů, kde Marek Šišák bojuje o puk seč to jde, nicméně už i on musí tušit, že tentokrát už nic vymyslet nestihne...
     
    39:01
    Teď je to pořádná bitva o rozehrávku, chvíli mají puk domácí, pak zas hosté, nicméně ani ten, ani ten se nikdy daleko nedostanou a relativně lacino kotouč ztratí.
     
    38:10
    Pobídka na teč, před bránou vartoval Richard Babulík, jehož však kotouč těsně minul.
     
    36:54
    Martin Vaculík si teď sjel na kruh a nekompromisní ranou z nápřehu zkusil propálit hustou skrumáž před sebou. Nepodařilo se, nicméně Berani ještě drží puk.
     
    36:45
    Hned po vyhraném buly si vzal kotouč kapitán Nábělek, který si krapet vylepšil pozici a hned pálí, Matěcha se vytáhl dobrým zákrokem betonem a vyráží.
     
    35:56
    Lukáš Matěcha si nebude komplikovat situaci a raději přeruší hru, Filip Kaláč se svými parťáky do puntíku splnili úkol a mohou střídat.
     
    35:50
    Filip Kaláč a jeho střela ze střední vzdálenosti, důrazný útočník využije své rychlosti a pokračuje ještě za bránu, kde svede několik těžkých soubojů.
     
    33:36
    Berani se snažili dobrusit situaci, to se jim však nepodaří a píská se zakázané uvolnění. Vracíme se před Tobiáše Synka.
     
    33:28
    Tohle byl důležitý defenzivní zákrok, jeden z hostí se tam užuž točil na levém kruhu tak aby zakončil, skvěle mu však do puku sáhla cizí hůl.
     
    32:53
    Teď přišla dobrá střela od obránce, který však nastřelil jen prvního blokujícího soupeře.
     
    31:56
    Dynamo nějak dostalo puk do sítě, byla tam střela ze střední vzdálenosti, každopádně gól neplatní kvůli postavení útočícího hráče v brankovišti!
     
    31:38
    Richard Marek přidal ve středním pásmu, profrčel do pásma útočného a z dálky střílí, Matěcha vyrážečkou posílá kotouč do rohu, kde jej sbírá obránce.
     
    31:13
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Jakub Čechmánek – 2 min., nedovolené bránění.
     
    30:23
    Další veliká šance, Laciga dostal kotouč mezi kruhy, vytočil se a ostře pálí, na dorážku tam ještě byl Sadovikov! Lukáš Matěcha potřeboval trošku pomoct od obránce, nakonec ale řeší i tuhle situaci!
     
    30:08
    Adam Burian si sjel na kruh, dostal puk a z první pálí, brankář Matěcha tutovou šanci řeší, možná mu pomohla i levá tyč!
     
    29:25
    Před dotírajícím útočníkem, zřejmě to byl Radek Tomas si Tobiáš Synek povyjel ze svého pracoviště a odpaluje kotouč do bezpečí.
     
    27:37
    Lukáš Heš opouští trestnou lavici a hned se stěhuje do útočné šance, když si odstavil beka, natáhl hokejku a tlačil se do zakončení. Nakonec se mladému šutérovi podařilo vylákat brankáře kousek z brány a vrátit na kruh Sadovikovi, jenž pálí! Tohle byla velká šance, Matěcha ale chytá.
     
    27:00
    Rána z dálky duní jen o zadní mantinel, Synek nemusí zasahovat.
     
    26:49
    Ten pobyt v ofenzivní zóně teď byl už o kus delší, končí však opět jednoduchou střelou na kterou zlínský gólman viděl.
     
    26:24
    První půlka přesilovky je za námi a Dynamo sei opět nic moc nevytváří, teď alespoň přišel pokus po kterém musí Synek zasahovat a Pardubice tak získají naplno útočné pásmo.
     
    25:48
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Lukáš Heš – 2 min., hákování.
     
    23:45
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je nepříjemné... Berani odehráli poslední minuty opravdu slušně, navíc zvládli i přesilovku soupeře, taktéž na vysoké úrovni... A teď inkasují! Gól dává DANIEL HERČÍK, extraligový útočník si za svůj dnešní výkon branku naprosto jednoznačně zasloužil. Asistence: Vojtěch Tvrdík a Radek Tomas.
     
    23:19
    Nebezpečná situace, kotouč se odráží od bruslí Václava Matúšů, gólman Matěcha měl veliké štěstí, že kus černé gumy se doloudal jen kolem levé tyče mimo.
     
    22:50
    Teď navíc dobře zapracoval Matúšů,, který přesvědčil brankáře soupeře že rozehrávat není dvakrát dobrý nápad... Máme tu další vhazování daleko od Tobiáše Synka.
     
    22:44
    Únik ve vlastním oslabení! Lukáš Chludil jel levým křídlem, moc prostoru na jiné možnosti neměl a tak ostře vypálil. S tímto si brankář soupeře poradí v klidu, ševci mají alespoň pásmo.
     
    22:08
    Dynamu se zatím příliš nedaří usadit se v pásmu, Berani vyhazují a navíc kvalitně drží vlastní modrou. Teď sice přišla střela, nicméně ta je hned sražena do ochranné sítě.
     
    21:08
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Adam Hamrla – 2 min., vražení na hrazení.

    Nepříjemný souboj v obranném rohu ševců, jeden z hostí se těžko zvedá, nicméně zdá se víceméně v pořádku.
     
    20:31
    Berani začínají útokem! Jakmile se domácí usadili v pásmu a rozvinuli kombinaci, otevřel se prostor před obráncem Nábělkem, který ještě šikovnou pobídkou na teč hledal jednoho z útočníků, zřejmě Lacigu. Zlínský kapitán to pak zkusil ještě jednou, tentokrát po krátkém průniku středem, stopku mu vystavil semafor Lukáše Matěchy!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:47.
     
    První třetina snesla celkem slušné parametry. Nijak zvlášť často se nepřerušovalo, oba celky hrají fyzicky a sem tam si vytvoří velice dobrou šanci. Jena taková příležitost nakonec přeci jen skončila v síti, prosadil se Adrian Gromadzki a Pardubice tak daly ten velice důležitý první gól. Pochvalu zaslouží ještě dvojice Herčík – Štetka, o parník nejnebezpečnější duo na ledě. Na domácí straně měl slušnou šanci Stanislav Sadovikov, bylo tam ještě jedno přečíslení a pár dobrých ran od modré.

    Ševci vs Dynamo po 20 minutách 0:1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:43
    Daniel Herčík hraje výbornou třetinu! Nyní se pardubický lídr silou natlačil až do brankoviště, kde se snažil projet na druhou tyč a zakončit. Skrumáž před Synkem mu situaci ztížila a sám zlínský gólman udělal výborný rozštěp a kotouč vyrazil!
     
    19:34
    Tobiáš Synek nechce ve svém pracovišti žádné nepřístojnosti a tak si nahození od modré čáry přikryje pod ruku a přeruší hru.
     
    18:23
    Lukáš Chludil dostal pěkný pas na střed do jízdy od Martina Vaculíka a užuž se zdálo, že přebruslí vše co mu stojí v cestě, když jej najednou jeden ze soupeřů na hraně faulu stáhnul k zemi...
     
    17:40
    Zdá se jako by si ševci teď nevěděli rady s pevným obranným valem soupeře ve středním pásmu a ne a ne se prokousat do útoku. Je z toho další icing...
     
    16:42
    Hosté jsou při chuti a ujímají se útočné aktivity, Berani jsou schopni vyhodit jen na zakázané uvolnění.
     
    16:18
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Krásná branka! ADRIAN GROMADZKI. se šikovně prosmýkl mezi dva beky za obranu, dostal se až těsně před bránu, udržel nervy na uzdě, počkal si až se otevře mezírka mezi betony a přesně zamířil. Kotouč se po ledě dostává až do sítě – 0:1! Asistence: Matěj Kloz.
     
    14:49
    Teď zase pro změnu útočí Dynamo a opět u toho byla dvojice Herčík – Štetka, jeden z nich dostal slušný pas na pravý kruh kde byl ale úplně sám. Zasahuje povyjetý Synek, kotouč letí vysoko nad bránu a do ochranné sítě.
     
    14:10
    Nebezpečné pokusy z dálky, dvakrát pálil zřejmě Marek Šišák, pak po něm převzal iniciativu Adam Hamrla. Vše řeší brankář hostí.
     
    13:34
    Série zakázaných uvolnění na straně Pardubic, které tak svou aktivitu mírně ztrácejí...
     
    12:37
    Přečíslení Beranů 3 na 2, hráč z levého křídla to vzal na sebe, vystřelil a ještě se snažil dorážet či objet bránu. Výborně zapracoval Lukáš Matěcha.
     
    12:17
    Nepříjemné odrazy kolem domácího brankoviště a najednou je důrazný Pavol Štetka v šanci, vše řeší Synek a samotného forvarda si bere do parády Adam Burian.
     
    12:15
    Energický průnik Radka Tomase po levém křídle je zastaven dobře vracejícím se obráncem, který soupeře vytlačil z úhlu a následně srazil i jeho pokus. Puk je v ochranné síti.
     
    11:08
    Veliká šance i na domácích hokejkách! Stanislav Sadovikov si sjel středem až před bránu, dostal od zadního mantinelu výtečný pas a z první pálil! Lukáš Matěcha se blýskl skvělým reflexem a zasahuje.
     
    09:38
    Tohle bylo nebezpečné! Adam Fiala se nenechal odstavit, objel si branku, vytočil se a okamžitě zakončil, zlínský gólman zasahuje betonem a k dorážce se naštěstí pro žlutomodré barvy nikdo nedostane.
     
    08:58
    Ostrá kolize Šišáka s Tadeášem Kalužíkem na zadním mantinelu, vše naprosto v mezích pravidel.
     
    08:23
    Rodící se tlak hostů zastavuje Tobiáš Synek, jenž si zkušeně povyjel kousíček z brankoviště, zaklekl a přerušuje hru.
     
    08:08
    Na brankovišti teď dobře vartoval Daniel Burda, který se málem dostal bezprostředně před Synkem k zakončení, kotouč ale nakonec letí na zadní mantinel.
     
    07:17
    Vzápětí přišel svižný protiútok a prudká střela z pravého kruhu, kotouč je zblokován do ochranné sítě. Pálil Dominik Pavlata.
     
    07:06
    Berani se snažili vyprodukovat nějakou útočnou aktivitu, nicméně byli dobře tlačeni na mantinel, ke střele se nedostal ani poodstoupený Marek Šišák.
     
    05:32
    První tutovka zápasu! Berani mírně propadli ve středním pásmu a dopředu se hnal Daniel Herčík, jenž se dokázal dostat před Čechmánka a jel sám. Důrazný zlínský forvard jej ještě křižoval a situaci mu zkomplikoval, Herčík zvládl jen pokus na střed, kam si však výtečně vybruslil Tobiáš Synek!
     
    Michal Tomek se slušně vytočil od mantinelu a tlačil se do střelecké pozice u bližší tyče, nicméně nebezpečnou střelu nakonec nevyprodukoval. Následně nahazoval od modré ještě Jakub Velikovský, taktéž neúspěšně.
     
    03:36
    Tuhle přesilovku si domácí za rámeček úplně nedají, nepřišla v podstatě jediná střela a soupeř už je kompletní...
     
    02:08
    Úvod přesilovky není ani zdaleka ideální, už po pár vteřinách se pro puk vracel Burian, Dynamo se následně chopilo iniciativy a dvojice Herčík – Štetka zaútočila. V nebezpečné pozici byl první jmenovaný, jenž ale z úhlu trefil jen boční síťku...
     
    01:26
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
    Adam Novotný – 2 min., nedovolené bránění.
     
    01:26
    A ten forčeking se vyplatil, i Berani donutili soupeře vyhodit na icing.
     
    01:00
    Puk si na holi zatím výhradně hýčkají Pardubice, teď se jim situaci snaží znepříjemnit Jakub Čechmánek.
     
    00:26
    Sadovikov buly sice vyhrál, nicméně útočné aktivity se chopil spíše soupeř, který Berany donutil vyhodit na zakázané uvolnění a vrací se před Synka.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky se chystají na úvodní vhazování, na buly za ševce jde Stanislav Sadovikov.
     
    Úvodní sestavy:

    PSG Berani Zlín: Synek (Málek) – Šišák, Burian, Nábělek (C), Hamrla, Špaňhel, Zavřel, Velikovský – Kaláč, Tomek, Babulík, Vaculík, L. Heš (A), Marek, Maúšů, Chludil (A), Laciga, Sadovikov, Čechmánek, Ramert
    Trenér: Luboš Jenáček

    HC Dynamo Pardubice: Matěcha (Borovička) – Vachun, Červenka, Bárta, Tvrdík, Rájek, Koudelka – Pavlata, Helikar, Paleček, Tomas, Herčík, Kubíček, Fiala, Kloz, Burda, Novotný, Štetka, Kalužík, Gromadzki
    Trenér: Jiří Malinský

    Rozhodčí: Blaha, Čech – Mikšík, Kučera.
     
    Poslední vzájemné zápasy:

    x

    Zlín vs Pardubice 3:5

    Pardubice vs Zlín 2:5
     
    Sestavy z posledního utkání:

    PSG Berani Zlín: Synek (Málek) – Šišák, Burian, Nábělek (C) , Hamrla, Špaňhel, Zavřel, Velikovský – Vaculík, Babulík, Pilát, Klimek, Frömel, Marek, Matúšů, Chludil (A), Laciga, Sadovikov, Čechmánek, J. Heš

    HC Dynamo Pardubice: Borovička (Červinka) – Bárta, Helikar, Rájek, Červenka, Tvrdík (A), Koudelka, Vachun – Novotný (A), Kubíček, Kalužík, Tomas, Kloz (C), Fiala, Pavlata, Burda, Jaša, Dostál, Paleček, Gromadzki.
     


    Ševci do Nového roku vstoupili vskutku tou správnou nohou. Berani zatím získali plný počet bodů, srazili Plzeň i silnou Spartu a vyšvihli se na slušné deváté místo tabulky! Berani tak reagovali na špatný prosinec, ve kterém zvítězili jedinkrát, navíc v prodloužení.

    V kádru Zlína nalezneme hned několik mimořádně zajímavých hráčů. Například nejlepšího střelce soutěže Lukáše Heše (25+13) nebo nejproduktivnějšího obránce extraligy Adama Buriana (7+24). Oba mladíci tento týden navíc zažili premiéru v "A" týmu Beranů, Burian už má zápasy dva a dokonce bod, Heš, toho času pevná součást kádru reprezentační "18" debutoval včera proti Litoměřicím, doplnila jej ještě ukrajinská posila zlínské juniorky z průběhu sezony Stanislav Sadovikov (8+5). V průběhu posledních let nasbírali slušné zkušenosti mezi muži i třeba Šimon Frömel a Lukáš Chludil.



    Pardubice čekají na výhru už skoro měsíc. Naposledy Dynamo zvítězilo 13.12 doma s Jihlavou, od té doby z toho je jediný bod za prohru v prodloužení. Nevydařil se ani vstup do nového roku, Východočeši ve dvou zápasech skórovali jedinkrát a pokaždé padli. Blízko už to bylo naposledy doma s Třincem, soupeř vyhrál 1:0.

    Východočeši jsou v trošku ošemetné situaci. Musejí si hlídat situaci v juniorce a navíc zachraňují Chance ligu svému "B" týmy, kde se tedy objevují nadějní junioři. Dynamu chybí především Daniel Herčík a Ondřej Chabada, který jen těsně před MSJ vypadl z nominace české reprezentace. Za dospělé výběry ještě sem tam nastupuje mladičký Dominik Pavlata a nejproduktivnější muž týmu, Slovák Pavol Štětka (5+26). Nejlepším střelcem zůstává s téměř gólem na zápas Daniel Herčík (15+6), jenž ale naposledy absentoval, těžko tak odhadnout zda nastoupí tentokrát...
     
    Zdravím všechny fanoušky a příznivce mládežnického hokeje!

    Dnes nás čeká další hrací kolo DHL extraligy juniorů, po Novém roce rozjetý Zlín přivítá na svém ledě dvanácté Pardubice.

    Zápas startuje přesně v pět hodin odpoledne, u jeho sledování Vám přeji příjemnou zábavu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 42. Marek (Nábělek, Čechmánek), 48. Laciga (Lukáš Heš, Burian) – 17. Gromadzki (Kloz), 24. Herčík (Tvrdík, Tomas), 59. Štetka (Herčík), 60. Herčík (Štětka)


    Berani Zlín: Synek (Málek) – Šišák, Burian, Nábělek (C), Hamrla, Špaňhel, Zavřel, Velikovský – Kaláč, Tomek, Babulík, Vaculík, L. Heš (A), Marek, Maúšů, Chludil (A), Laciga, Sadovikov, Čechmánek, Ramert
    Trenér: Luboš Jenáček

    HC Dynamo Pardubice: Matěcha (Borovička) – Vachun, Červenka, Bárta, Tvrdík, Rájek, Koudelka – Pavlata, Helikar, Paleček, Tomas, Herčík, Kubíček, Fiala, Kloz, Burda, Novotný, Štetka, Kalužík, Gromadzki
    Trenér: Jiří Malinský

    Rozhodčí: Blaha, Čech – Mikšík, Kučera
    bahis siteleri