Slavia – Šumperk 7:2 (kon.) | Prostějov – Sokolov 2:1 (kon.) | Litoměřice – Vsetín 3:0 (kon.)
Přerov – Zlín 3:4 (po pr.) | Kolín – Poruba 2011 4:3 (po pr.) | Frýdek-M. – Pardubice B 2:4 (kon.)
Třebíč – Jihlava 3:1 (kon.)
po prodl.
HC ZUBR Přerov
3:4 (1:1, 1:2, 1:0 - 0:1)
Berani Zlín
Sobota 07.01.2023, 17:00 • MEO Arena, Přerov • Chance liga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:18 Michal GAGO - 3:4
     
    64:18
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci podruhé v této sezóně vítězí na přerovském ledě v prodloužení! Do útočného pásma nabral rychlost MICHAL GAGO, který prostřelil Michala Postavu ranou z pravého kruhu pod lapačku! Bez asistence.
    59:12 Antonín PECHANEC - 3:3
     
    59:12
    Přerov právě vstřelil branku!
    MEO Aréna je na nohou, Zubři v poslední minutě dokázali srovnat! Jakub Svoboda napřáhl k prudké střele za modrou čarou a před brankou se v tu chvíli ocitali Přerované v přesile! Honzík puk vyrazil pouze před sebe, čehož se snažil využití Doležal. Byl však zaměstnán obráncem, který už nemohl pokrýt ANTONÍNA PECHANCE a ten zblízka doklepl puk za brankovou čáru! Asistence: Tomáš Doležal, Jakub Svoboda.
    36:59 Lukáš HEŠ - 2:3
     
    36:59
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci si ve 37. minutě berou vedení zpět! Domácí chybovali při rozehrávce, kdy puk nedokázali dostat ani ven z pásma a z toho se zrodil rychlý kontr. Do krátkého přečíslení se pokusil ještě zasáhnout vleže Černý, Kindl ale propasíroval puk na Pospíšila a ten ještě u volné tyče našel LUKÁŠE HEŠE, jenž doklepával puk za přesouvajícího se Postavu. Asistence: Denis Kindl, Tomáš Pospíšil.
    24:15 David BŘEZINA - 2:2
     
    24:15
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zlín si ale dlouho své vedení neužije, Zubři rychle srovnávají! Poté, co hosté chybovali ve vlastní rozehrávce se puku za brankou zmocnil Jakub Svoboda, který přesným pasem před branku našel dojíždějícího DAVIDA BŘEZINU! Ten Honzíkovi nedal žádnou šanci zasáhnout, jelikož svoji střelu bez přípravy nasměroval do míst, kam už se přesunout nestíhal! Asistence: Jakub Svoboda, Antonín Pechanec.
    22:20 Bedřich KÖHLER - 1:2
     
    22:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    A také Ševci svoji první přesilovou hru využívají, čímž se dostávají do vedení! Druhý gól Zlína se semlel velmi podobně jako ten první – Petr Mrázek nahrával před branku přesně na hůl nehlídaného BEDŘICHA KÖHLERA, který jemným přiklepnutím nasměroval puk mezi betony Postavy! Asistence: Petr Mrázek, Daniel Gazda.
    13:58 Antonín HONEJSEK - 1:1
     
    13:58
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Petr Mrázek šikovnou přihrávkou z pravého kruhu našel čekající hůl ANTONÍNA HONEJSKA, od které puk zamířil přímo za beton Michala Postavy! Asistence: Petr Mrázek.
    07:26 Jakub SVOBODA - 1:0
     
    07:26
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři sice v přesilové hře nerozmístili své síly do klasického rozestavení, to ale nakonec ani nepotřebovali, jelikož Jakub Svoboda na levém kruhu využil dostatek prostoru k prudké střele a ta zamířila přímo do vzdálenější šibenice Honzíkovy branky! Asistence: David Chroboček, David Březina.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 8. Jak. Svoboda (Chroboček, Březina), 25. Březina (Jak. Svoboda, Pechanec), 60. Pechanec (Doležal, Jak. Svoboda) – 14. Honejsek (Mrázek), 23. Köhler (Mrázek, Gazda), 37. Heš (Kindl, Pospíšil), 65. Gago


    HC ZUBR Přerov: Postava (Žurek) – R. Černý, Krisl, Chroboček, Dluhoš, Ševčík, Gréč – Jak. Svoboda, Pechanec, Březina – Okál, F. Dvořák, Doležal – Jan Svoboda, Macuh, Goiš – Dobša, Indrák, Fencl – Hradil.
    Trenér: Robert Svoboda

    Berani Zlín: Honzík (Huf) – Talafa, Gazda, M. Novotný, Suhrada, Husa, Zbořil, Riedl – P. Sedláček, Honejsek, Mrázek – Pospíšil, Kindl, Heš – Ondráček (A), Hejcman, Kubiš (C) – Zabloudil, Gago, Köhler (A).
    Trenér: Miloš Říha

    Rozhodčí: Jaroš, Mejzlík – Bezděk, Kučera
    bahis siteleri