Havířov – Nový Jičín 5:6 (kon.) | Opava – Kopřivnice 2:3 (2:3 po s.n.) | Děčín – Benátky n/J 3:5 (kon.)
Jablonec n/N – Hronov 1:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Znojmo 3:2 (kon.) | Vel. Meziříčí – Vyškov 4:3 (kon.)
Ústí n/L – Chomutov 1:2 (kon.) | Mostečtí Lvi – Vrchlabí 2:5 (kon.) | Tábor – Příbram 5:1 (kon.)
Kobra – Letňany 2:4 (kon.) | Řisuty – Písek 1:2 (po pr.)
konec
HC Kobra Praha
2:4 (1:1, 0:0, 1:3)
HC Letci Letňany
Středa 01.02.2023, 18:00 • Zimní stadion HC Kobra Praha, Praha 4–Braník • 2. liga skupina Západ • Nadstavba A
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:27 Vladislav HOUŠKA - 2:4
     
    59:27
    Kobra právě vstřelila branku!
    Půl minuty před koncem přichází ještě kosmetická úprava skóre, Kobra stahuje své manko na dva zásahy! Z prostoru pro vhazování se pěknou střelou blýskl VLADISLAV HOUŠKA, který tak mírní domácí porážku – 2:4! Asistence: Dominik Novák, Martin Petrák.
    50:31 Lukáš VACÍN - 1:4
     
    50:31
    Letňany právě vstřelily branku!
    Dovolím si říct, že v Braníku máme hotovo! Hosté vyhráli vhazování před domácí svatyní a jen krátce poté se z pozice těsně u pravé tyče prosadil LUKÁŠ VACÍN. Vzápětí je to tedy hned o tři zásahy – 1:4! Asistence: Kryštof Hrala.
    48:27 Štěpán TUREK - 1:3
     
    48:27
    Letňany právě vstřelily branku!
    Po kvalitně ubráněném oslabení přichází odměna v podobě vstřelené branky, Letci odskakují do celkem propastného dvougólového náskoku! Sochůrka tentokrát pokořil ŠTĚPÁN TUREK, a domácí to vzhledem k dosvadnímu průběhu střetnutí už budou mít opravdu hodně těžké, pokud stále pomýšlí na body – 1:3! Asistence: Kryštof Hrala, Zoran Fiala.
    43:27 KELLERSTEIN - 1:2
     
    43:27
    Letňany právě vstřelily branku!
    Jedlička lavici hanby opouští předčasně, Letňany početní výhodu přetavují v další zásah! Arnošt našel na kruhu volného ADAMA KELLERSTEINA, jehož následné povedené zakončení prošlo přesně za bezmocného Lukáše Sochůrka – 1:2! Asistence: Dominik Arnošt, Jiří Hozák.
    12:17 Dominik NOVÁK - 1:1
     
    12:17
    Kobra právě vstřelila branku!
    Po parádní domácí spolupráci je velmi rychle vyrovnáno! Houška se po straně přesunul před brankoviště a poslal puk na vzdálenější kruh na nikým nehlídaného DOMINIKA NOVÁKA, jehož zakončení z voleje zaplulo přesně k bližší tyči – 1:1! Asistence: Vladislav Houška.
    11:05 Jakub WOJNAR - 0:1
     
    11:05
    Letňany právě vstřelily branku!
    Favorit se zkraje dvanácté minuty ujímá do vedení! Jako první se na střeleckou listinu dnešního střetnutí po rychlé akci zapisuje JAKUB WOJNAR, který se prosadil z bezprostřední blízkosti brankoviště po souhře s Arnoštem – 0:1! Asistence: Dominik Arnošt.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 13. Novák (Houška), 60. Houška (Novák, Petrák) – 12. Wojnar (Arnošt), 44. Kellerstein (Arnošt, Hozák), 49. Turek (Hrala, Fiala), 51. Vacín (Hrala)


    HC Kobra Praha: Sochůrek (Ondrík) – Holý, Duda, Straka, Stejskal, Knesl, Pavlák, Svach, Ducháč – Martínek, Ksandr, Kolda, Jedlička, Míšek, Matuška, Zídek, Janča, Houška, Novák (C), Petrák, Hrabovetskyi.
    Trenér: Miloslav Šeba.

    HC Letci Letňany: Brázdil (Kopřiva) – Guryevsky, Havelka, Chalupa, Lytvynov, Němeček, Kynčl, Fiala – Hrala, Kastner (A), Wojnar, Kellerstein, Kropáček, Arnošt (A), Řepík, Labuzík, Vacín, Hozák (C), Uhlík, Kučera, Turek.
    Trenér: Jaroslav Nedvěd.

    Rozhodčí: Veinfurter – Řezníček, Všetečka.

    Diváci: 169
    bahis siteleri