Třinec – Přerov 3:2 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 5:4 (kon.) | Plzeň – Tábor 4:3 (kon.)
Liberec – Č. Budějovice 2:4 (kon.) | K. Vary – Slavia 8:3 (kon.) | Pardubice – Jihlava 6:2 (kon.)
Poruba – Zlín 2:3 (kon.) | Sparta – HC Litvínov 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Kladno 8:2 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
5:4 (3:2, 1:1, 1:1)
HC Kometa Brno
Čtvrtek 07.09.2023, 17:00 • Ostravar aréna • Extraliga dorostu • Skupina B
Partner:
     
    57:03
    Hosté jdou do čtyř, podrážením se provinil Mátl.
     
    56:36
    Kometa právě vstřelila branku!
    Necelé čtyři minuty před koncem základní hrací doby se Kometa opět přibližuj svému soupeři! YAROSLAV PANASENKO si zpracoval kotouč, najel až k bráně, kde překonal domácího brankáře. Asistence: Jan Kerbler.
     
    53:17
    Man přihrával mezi kruhy úplně volnému Doudovi, jenže tomu se nepodařilo puk zastavit, jinak by to měl hostující brankář hodně těžké.
     
    49:35
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to byla krásná individuální akce domácího útočníka, díky které se Vítkovice znovu dostávají do dvoubrankového vedení. ŠIMON FASNER se přesunul k pravému kruhu, odkud napřáhl a propálil hostujícího brankáře, který se jen ohlédl. Bez asistence.
     
    45:00
    Stibůrek to myslel dobře, když přihrával najíždějícímu Šullovi, už to dokonce vypadalo, že druhý jmenovaný doklepne kotouč do odkryté brány, ale opak byl pravdou, Varga totiž zázračně zasáhl.
     
    37:38
    Hosté mají velkou šanci vyrovnat, za podrážení je totiž potrestán domácí Svozil.
     
    37:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jenže teď se raduje Kometa! Hosté se dostali do brejku a Varga si nejdříve poradil se zakončením Stibůrka, jenže pak už nestačil na dorážku MARKA VYHLÍDALA. Asistence: Matěj Stibůrek.
     
    27:43
    Zachariasz předvedl skvělou individuální akci, když se prokličkoval do pásma, obešel všechny hráče Komety a z těžkého úhlu pomýšlel na zakončení pod horní tyč, branku jen těsně minul.
     
    24:07
    Vítkovický Maxmilián Man se provinil faulem kolenem, proto odchází na trestnou lavici.
     
    21:43
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Teď už se však domácí hokejisté radují! Vítkovičtí znovu přešli přes modrou čáru a puk za záda Váni doputoval po zakončení MATĚJE FOJTÍKA. Asistence: Maxmilián Man.
     
    21:21
    Kometa neudržela pásmo, čehož mohl využít Man s Doudou, jenže druhý jmenovaný na přihrávku nedosáhl.
     
    18:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno skóruje i dalšího brejku a snižuje na rozdíl jediné branky! Šimon Daněk přihrál JAKUBU ŠULLOVI, jehož trefu domácí gólman nezastavil. Asistence: Šimon Daněk.
     
    16:14
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté po hezké akci snižují! Kometa se dostala do rychlého protiútoku a Jakub Brabenec poslal výbornou přihrávku mezi kruhy, kam přijížděl FILIP ŠEBELA, jenž nedal domácímu brankáři šanci a puk zvedl nad něj. Asistence: Jakub Brabenec.
     
    12:08
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to je dobrý začátek v podání vítkovických dorostenců, kteří už vedou 3:0! Vítkovičtí se usadili v pásmu, kde se po přihrávce Alexe Drábka prosadil PATRIK ZATLOUKAL, který zakončoval z levé strany. Asistence: Alex Drábek a Michael Nazad.
     
    05:56
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice jdou do dvoubrankového vedení! Michael Nazad našel najíždějícího ŠIMONA FASNERA, který se posunul na levou stranu a jeho ne moc prudkou střelu Jakub Váňa nedokázal zpracovat. Asistence: Michael Nazad.
     
    03:15
    Za podrážení míří na trestnou lavici hostující Mátl.
     
    02:37
    Vítkovice měly další příležitost skórovat, do přečíslení dva na jednoho se totiž dostaly Nazad s Hofmanem, nicméně střelu druhého jmenovaného gólman vyrazil. O chvíli později pálil na druhé straně Šebela, Varga však v klidu zasáhl.
     
    02:07
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí se po dvou minutách hry ujímají vedení! Adam Plško si najel na pravý kruh, odkud vypálil na hostujícího brankáře, tomu kotouč vypadl a k následné dorážce se dostal pohotový LADISLAV SVOZIL. Asistence: Adam Plško.
    Marken.cz

    Klára Bártková

    Branky a nahrávky: 3. Svozil (Plško), 6. Fasner (Nazad), 13. Zatloukal (A. Drábek, Nazad), 22. M. Fojtík (Max. Man), 50. Fasner – 17. Šebela (Brabenec), 19. Šulla (Š. Daněk), 38. Vyhlídal (Stibůrek), 57. Panasenko (Kerbler)


    HC Vítkovice Ridera: Varga (Skoumal) – Szarowski, Zatloukal, A. Vítek, Kisza, M. Fojtík (A), A. Drábek – A. Daněk, Plško, Svozil – Max. Man, Douda (A), Zachariasz – Fasner (C), Nazad, Mareš – Sedlák, M. Hofman.
    Trenér: Darek Stránský

    HC Kometa Brno: J. Váňa (Kotas) – Panasenko, J. Veselý, Vyhlídal (A), Polák, Bína, M. Mátl (C), Krämer – Š. Daněk, Kukleta, Štulo (A) – Stibůrek, Kerbler, Šebela – Šulla, Chaika, Hamák – Brabenec, Kubín.
    Trenér: Jan Zachrla

    Rozhodčí: Hranoš – Vengřín, Hladík
    bahis siteleri