Tappara – Mannheim 2:1 (1:0 po s.n.) | Pardubice – Stavanger cz 5:1 (kon.) | Skellefteå – Rouen 0:1 (kon.)
Innsbruck – Belfast Giants 2:1 (kon.) | Ženeva – Bolzano 6:1 (kon.) | Rapperswil – Rauma 2:5 (kon.)
Salzburg – Ingolstadt 1:2 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
1:2 (0:0, 1:2, 0:0)
ERC Ingolstadt
Čtvrtek 07.09.2023, 20:20 • Eisarena, Salzburg • Hokejová Liga mistrů • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro dnešní odpoledne a následně i večer definitivně vše, děkuji všem za pozornost a u dalších online textových přenosů se bude zase těšit někdy příště, na počtenou! (22:35:49)
     
    Máme dobojováno! Ingolstadt ve třetí části už komplikace nepřipustil a z Rakouska si odváží velmi cenné tři body za výhru 2:1. Salzburští hokejisté bojovali až do konce, ale tentokrát to nestačilo. Hosté tedy za mohutné podpory svých příznivců zapisují důležitý triumf v základní části letošního ročníku Ligy mistrů.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Tohle už domácí hokejisté nestihnou. Huberova rána nebyla přesná. Ingolstadt se výtečně brání a z rakouského Salzburgu si odveze všechny body.
     
    59:01
    Poslední minuta třetí třetiny. Domácí zamkli svého soka v jeho obranném pásmu a Schneider operoval s pukem na hokejce. Garteig veškerému tlaku odolal.
     
    58:12
    A je to tady. Atte Tolvanen už definitivně opustil své pracoviště, domácí hokejisté to v závěru základní hrací doby zkusí se šesti bruslaři v poli.
     
    58:12
    Tolvanen už pokukuje po střídačce, až dostane pokyn od trenérů definitivně zamířit ven ze své branky. Nyní tu máme oddechový čas domácích.
     
    57:45
    Do konce řádné hrací doby zbývá něco málo přes dvě minuty a hosté z Německa i nadále drží hubený náskok. Salzburští se nedokáží usadit v útočném pásmu.
     
    56:45
    Mario Huber poslal kotouč podél mantinelu, kde však byli připraveni pouze hosté. Ti znovu velmi rychle otáčí hru na druhou stranu kluziště a čas utíká dál. Dočkáme se vyrovnání?
     
    55:50
    Garteig zpracoval kotouč svou hokejkou pro obránce a hosté našetřili další cenné vteřinky daleko od své branky. Ingolstadt se soustředí spíše na obrannou činnost.
     
    55:00
    Posledních pět minut třetí třetiny. Domácí i nadále tlačí do plných, ale hosté jsou včas připraveni a nepouští svého soupeře do šancí. Sudí nechávají hru plynout dál.
     
    54:30
    Red Bull se usadil v útočném pásmu, ale do souhry se posléze vložil Virta. Domácí hokejisté zapracovali a posléze ještě udrželi hru na útočné modré čáře.
     
    53:31
    Ali Wukovits střílel téměř z nulového úhlu, ale i přesto nebyl v úplně špatné pozici. Garteig se včas zorientoval a vytasil ze svého repertoáru pohotový zákrok.
     
    53:05
    Fabio Wagner rychle rozehrál na své spoluhráče a hosté zaútočili. Salzburští hráči jsou připraveni ve středním pásmu a okamžitě otáčí hru na druhou stranu.
     
    52:30
    Domácí hokejisté vysunuli své napadání hluboko v útočném pásmu, ale Rowe pomohl svým obráncům a hosté alespoň na chvíli dostali hru do bezpečí.
     
    51:45
    Kotouč končí zřejmě až v ochranné síti a hra je znovu přerušena. Vhazovat se bude za malou chvíli po pravici hostujícího brankáře Garteiga. Udrží hosté vedení?
     
    51:15
    Chybná rozehrávka a dopředu spěchali znovu hosté. Patrik Virta po přejezdu útočné modré čáry okamžitě hledal svého spoluhráče, leč neúspěšně.
     
    50:35
    Casey Bailey se ocitl v další velké šanci! Hostující útočník se rozhodl ve výhodné pozici střílet, ale Tolvanen se přitiskl ke své tyčce a zakročil.
     
    49:35
    Adam Payerl využil trocha volného prostoru a okamžitě vypálil. Pokus domácího útočníka bez větších problémů zkrotil připravený Garteig. Hrajeme dál.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 22. Genoway (M. Huber) – 37. Rowe, 39. Rowe (St. Denis, Bodie)


    EC Red Bull Salzburg: Tolvanen (Kickert) – Robertson, Murphy, Stapelfeldt, Genoway, Wimmer, Lewington, Sinn, Harnisch – T. Raffl, Nissner, Schneider – Wukovits, Bourke, M. Huber – Hochkofler, Baltram, Payerl – P. Huber, Auer, Thaler.
    Trenér: Oliver David

    ERC Ingolstadt: Garteig (Williams) – Wagner, Zitterbart, Bodie, Hüttl, Schwaiger, Edwards, Jobke, Maginot – St. Denis, Virta, Höfflin – Dunham, Stachowiak, Bailey – Henriquez-Morales, Pietta, Nijenhuis – Krauß, Rowe, Simpson.
    Trenér: Mark French

    Rozhodčí: Nikolić, Smetana – Bärnthaler, Riecken

    Diváci: 2 153
    bahis siteleri