Tappara – Mannheim 2:1 (1:0 po s.n.) | Pardubice – Stavanger cz 5:1 (kon.) | Skellefteå – Rouen 0:1 (kon.)
Innsbruck – Belfast Giants 2:1 (kon.) | Ženeva – Bolzano 6:1 (kon.) | Rapperswil – Rauma 2:5 (kon.)
Salzburg – Ingolstadt 1:2 (kon.)
po s.n. (1:0)
Tappara Tampere
2:1 (0:0, 1:0, 0:1 - 0:0)
Adler Mannheim
Čtvrtek 07.09.2023, 17:30 • Nokia Arena, Tampere • Hokejová Liga mistrů • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše, děkuji za pozornost a už za chvíli, konkrétně u zápasu Salzburg – Ingolstadt, se budu těšit na počtenou! (20:03:08)
     
    Máme hotovo! Urputná bitva končí dvoubodovým vítězstvím Tappary Tampere, která porazila v domácím prostředí německý Mannheim 2:1 po samostatných nájezdech. Finský celek si připisuje cenné dva body, zatímco Mannheim si odveze z Nokia Areny jeden bod.
     
    Konec zápasu.
    BAPTISTE - 2:1
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Tappara Tampere. Je rozhodnuto! Vítěznou branku si připsal na své konto útočník s dresem top scorera NICHOLAS BAPTISTE, který svůj nájezd proměnil chladnokrevnou střelou. Tappara vítězí.
     
    5. série
    1:0
    Fischbuch neproměňuje.
     
    5. série
    1:0
    Somppi neproměňuje.
     
    4. série
    1:0
    Hännikäinen neproměňuje.
     
    4. série
    1:0
    Halloran neproměňuje.
     
    3. série
    1:0
    Loibl neproměňuje.
     
    3. série
    1:0
    Puhakka neproměňuje.
     
    2. série
    1:0
    Vey neproměňuje.
     
    2. série
    1:0
    Baptiste proměňuje.
     
    1. série
    0:0
    Plachta neproměňuje.
     
    1. série
    0:0
    Levtchi neproměňuje.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Ani prodloužení nerozhodlo o vítězi tohoto utkání a za chvilku přijdou na řadu samostatné nájezdy. Oba celky měly své šance, nicméně brankáři nehodlají pustit za svá záda nějakou lacinou střelu.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    64:26
    Carter Camper střílel svižně od modré čáry, ale Tiefensee si našel dobrý výhled a kotouč ukryl ve své výstroji. Za malou chvíli se bude vhazovat.
     
    63:50
    Tak ještě počkejme. Na trestnou lavici usedl hostující Jordan Szwarz (MAN) a pro Mannheim to budou krušné chvíle. Tappara si zároveň bere oddechový čas.
     
    63:30
    Matthias Plachta rozjel další útočnou akci, která ztroskotala na dobře postavené trojice bránících protihráčů. Vypadá to, že uvidíme samostatné nájezdy.
     
    62:39
    Nicholas Halloran bojoval o kotouč u mantinelu, ale domácí se už k dalšímu ohrožení branky nedostali. Hra se po chvíli uklidnila oba týmy mezitím střídají.
     
    61:49
    A rychle na druhou stranu! Anton Levtchi tváří v tvář mířil do horní části branky, ale Tiefensee si pohlídal branku a podržel svůj tým.
     
    61:20
    Obrovské šance hostí! V samostatném úniku nejprve neuspěl Bennett a posléze také obránce Gilmour. V obou případech Heljanko zasáhl.
     
    60:20
    Savinainen kličkoval s kotoučem v útočném pásmu a Tappara se okamžitě usadila před hostujícím brankářem. Mannheimští hráči jsou pečlivě připraveni.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Máme tu konec třetí třetiny a o vítězi musí rozhodnout prodloužení či až samostatné nájezdy. Mannheimští ve třetí části zabrali a díky vyrovnávací trefě Korbiniana Holzera mohou nyní zaútočit na bonusový bod.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:33
    Tohle mohla být studená sprcha pro hosty! Heikki Liedes střílel úplně sám z výtečné střelecké pozice, ale jeden z hostí zřejmě skočil do střely.
     
    59:10
    Philip Granath napadal hostující rozehrávku, ale hosté se následně přeci jenom dostali do útočného pásma. Tam se dlouho neohřáli a hra pokračuje dál.
     
    58:00
    Poslední dvě minuty řádné hrací doby. Gaudet se musel vrátit zpátky až za svou branku, aby rozjel novou útočnou akci. Mannheim se nemůže prosadit.
     
    57:30
    Domácí hráči si pečlivě hlídají své pozice a Heljanko je v pohotovosti. Finská čtveřice posílá posléze kotouč až na druhou stranu. Čas ve třetí části utíká rychle.
     
    56:33
    Komplikace pro Tapparu pokračují. Mannheim bude hrát další klasickou početní výhodu, jelikož na trestnou lavici usedl Mattias Bäckman (TAP) za hákování.
     
    56:20
    Domácí hokejisté nepůsobí odevzdaným dojmem a naopak se ženou dopředu. Tím samým se prezentují hosté, kteří střílí na Heljanka jeden puk za druhým.
    55:17 HOLZER - 1:1
     
    55:17
    Mannheim právě vstřelil branku! A pozor, hosté se skutečně dočkali vyrovnání! KORBINIAN HOLZER zůstal nehlídán na hranici brankoviště a německý obr ve službách Mannheimu bez větších problémů uklidil kotouč do sítě. Asistence: Jordan Murray, Jordan Szwarz.
     
    54:59
    Poslední pětiminutovka řádné hrací doby. Markus Hännikäinen mezitím zavítal spolu se svou letkou do útočného pásma a Heljanko musí být ve střehu.
     
    54:20
    Savinainen nahodil puk do hloubi útočného pásma, kde byli hosté připraveni a okamžitě vyváží černou gumu na druhou stranu kluziště. Heljanko v pozoru.
     
    53:34
    Vyloučený Liedes je zpátky na ledové ploše a začíná zkrácená přesilová hra Tappary. Ta se však zatím nedokáže napevno usadit před hostujícím brankářem.
     
    52:35
    Přesilová hra končí. Dalším vyloučeným hráčem je Jordan Szwarz (MAN), který vyfasoval dvě trestné minuty za podrážení a uvidíme znovu hru ve čtyřech.
     
    52:27
    Tohle byla dobrá příležitost na vyrovnání! Matthias Plachta střílel z pravé strany kluziště, ale ani následný závar na brankovišti nepřinesl kýžené ovoce.
     
    51:50
    Somppi se svým spoluhráčem našetřili čas v útočném pásmu a hosté se nemohli dostat k puku. Nyní už ano a Mannheimští pomalu přesouvají hru k Heljankovi.
     
    51:31
    Jordan Murray s Holzerem zavítali do útočného pásma a hosté budou hrát přesilovou hru! Na trestnou lavici za držení byl odvelen Heikki Liedes (TAP).
     
    50:28
    Carter Camper se ocitl v dobré střelecké příležitosti, ale v rozhodující chvíli ztratil potřebnou stabilitu a nemohl zakončit. Hra pokračuje dál.
     
    49:48
    John Gilmour se dobře vrátil do obranného pásma a následně pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou. Hosté si už nemohou dovolit jakékoliv zaváhání.
     
    49:10
    Zbývá přibližně posledních jedenáct minut třetí třetiny a Tappara stále drží hubené vedení. Je ale pravdou, že hosté jsou aktivní a chtějí minimálně vyrovnat.
     
    48:15
    Levtchi znovu u kotouče, tentokrát u mantinelu v útočném pásmu. Domácí našetřili cenné vteřinky a tohle oslabení ustojí. Tappara se téměř k ničemu nedostala.
     
    47:40
    V oslabení ujel do přečíslení dvou proti jednomu Levtchi, který se rozhlédl a chtěl nahrávat do lepší pozice svému spoluhráči. Ten však řádně nezakončil.
     
    46:25
    Nakonec je to obránce Korbinian Holzer (MAN), který vyfasoval menší trest a posílá Tapparu do přesilové hry. Mannheimští hráči se budou muset bránit.
     
    46:25
    Hra se v posledních vteřinách trochu kouskuje a vypadá to, že rozhodčí budou znovu vylučovat. Uvidíme, kdo nakonec bude hrát klasickou početní výhodu.
     
    46:19
    Matthias Plachta vybruslil s kotoučem do útočného pásma, ale jeho spoluhráč Vey byl rychlejší. Sudí píská postavení mimo hru a vhazovat se bude v neutrální zóně.
     
    46:15
    Petteri Puhakka hledal v přečíslení tří proti jednomu svého spoluhráče na levém kruhu, přihrávka finského útočníka ovšem nebyla přesná. Škoda pro domácí.
     
    45:10
    Jentzschova formace se postarala znovu o pořádný rozruch v útočném pásmu a Heljanko musel být v pohotovosti. Finský gólman vše zvládl.
     
    44:40
    Taro Jentzsch vyslal svižnou střelu z pravé strany kluziště, nicméně Heljanko byl znovu připravený. Hra je následně přerušena a bude se vhazovat.
     
    43:44
    Po střele jednoho z domácích borců zvonila tyčka! Tiefensee měl obrovské štěstí. Hosté následně vyhazují puk až do středního pásma.
     
    42:57
    Anton Levtchi hledal na druhé straně svou přihrávkou spoluhráče, ale kotouč se zasekl o brusle bránícího protihráče. Domácí hráči se nemohou dostat do šance.
     
    42:14
    Somppi s Puhakkou udělali v útočném pásmu pořádný rozruch a hostující brankář musel být znovu v pohotovosti. Tiefensee zvládl vše bez úhony.
     
    42:10
    Nicholas Halloran se proháčkoval do útočného pásma, kde se domácí dlouho neohřáli a hosté posílají další pozdrav až na druhou stranu Heljankovi.
     
    41:14
    Bude se znovu vylučovat a přesilovou hru si zahraje Tappara. Na trestnou lavici usedl obránce Denis Reul (MAN), který se provinil nedovoleným bráněním.
     
    40:50
    Veli-Matti Vittasmäki spolupracoval se svým parťákem v obranném pásmu a domácí rychle přenesli hru na druhou stranu. Tam však pracuje u mantinelu Gildon.
     
    40:20
    Hosté se jako první vrhli do útoku a okamžitě chtějí vyrovnat. Domácí obrana je zatím pozorná a nedovoluje jakékoliv komplikace před svým brankářem.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:15 hodin.
     
    Utkání skromné na góly, ale bohaté na šance. Domácí hokejisté se prosadili v první polovině řádné hrací doby, kdy přispěchal se svou trefou Petteri Puhakka. Finský šikula dorazil kotouč za záda hostujícího brankáře a poslal Tapparu do vedení.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:25
    Jordan Murray nahodil kotouč od modré čáry a Heljanko musel rychle reagovat na případnou změnu dráhy letu kotouče. Domácí brankář zůstal bezchybný.
     
    39:01
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny. Heljanko musel být znovu v pohotovosti, ale domácí brankář si připsal další úspěšný zákrok.
     
    38:15
    MacInnis se tlačil do útočného pásma po levé straně kluziště, ale hostující útočník se daleko s kotoučem na hokejce nedostal. Hra se přelévá ze strany na stranu.
     
    37:18
    Max Gildon se opřel do tvrdé střely od modré čáry a Heljanko musel být ve střehu. Finský brankář zvládl celou situaci na výbornou a podržel Tapparu.
     
    36:37
    Střela od modré čáry jednoho z domácích borců neměla gólové parametry. Hosté se následně dostali k puku a vyváží jej do útočného pásma k Heljankovi.
     
    35:45
    Kris Bennett bojoval s Loiblem o kotouč na útočné modré čáře, ale domácí hráči byli úspěšnější a posílají kotouč na opačnou stranu kluziště k Tiefenseemu.
     
    34:43
    Joni Tuulola se po návratu z trestné lavice ocitl úplně sám před hostujícím brankářem, kterého však nepřekonal. Puk letěl mimo branku.
     
    34:10
    John Gilmour si sebral kotouč ve středním pásmu a nahodil jej na druhou stranu kluziště. Tappara musí srovnat své řady a trenér Grönborg rychle střídá.
     
    33:20
    Ale pozor, hosté se sami připravují o možnost hrát přesilovou hru. Na trestnou lavici usedl Tom Kühnhackl (MAN) za držení. Bude se hrát ve čtyřech.
     
    32:35
    Nic to však nemění na tom, že hosté budou přeci jen hrát přesilovku. Joni Tuulola (TAP) skutečně zahákoval soupeře a dle nových pravidel bude následovat přesilová hra.
     
    32:35
    K nájezdu se rozjel hostující Tyler Gaudet, který nabral rychlost ve středním pásmu, ale brankář Heljanko utěsnil svou mezeru mezi betony.
     
    32:35
    Pozor! Jeden z domácích hráčů fauloval unikajícího hráče a sudí celou situaci vyhodnotili tak, že za malou chvilku bude následovat trestné střílení!
     
    31:45
    Matthias Plachta chtěl střílet okamžitě po vhazování v útočném pásmu hostí, ale zkušený útočník se přes změť těl neprobojoval. Sudí nechávají hru pokračovat.
     
    30:38
    Další velká příležitost Adleru! Jeden z hráčů se dostal až před posledního obránce a zkoušel propasírovat puk za záda Heljanka. Neúspěšně.
     
    30:15
    Vittasmäki musel couvat do středního pásma, jelikož kotouč už opustil útočnou zónu. Domácí hráči nikam s rozehrávkou nespěchají. Hraje se dál.
     
    29:24
    Hosté jsou velmi zarputilí a chtějí vyrovnat. Tappara zatím pozorně brání a mannheimští hráči se nedokáží trvale probojovat před soupeřovu branku.
     
    28:25
    Gilmour rychle rozehrál na své spoluhráče a velkou šanci měl Fischbuch. Druhý jmenovaný trefil z bezprostřední blízkosti pouze Heljanka.
     
    27:48
    Kotouč se ihned po vhazování dostal na modrou čáru k obránci Bäckmanovi, který však nemohl pokračovat ve hře. Vhazování se bude za malou chvíli opakovat.
     
    27:36
    Nicholas Halloran dojel v útočném pásmu kotouč jako první a mohl kombinovat se svými spoluhráči. Tiefensee musel zasahovat, ale bez obtíží zasáhl.
     
    26:48
    Taro Jentzsch se probíjel do útočného pásma, ale domácí obránci byli u kotouče jako první a dostali jej až na druhou stranu kluziště. Hra pokračuje dál.
    26:07 PUHAKKA - 1:0
     
    26:07
    Tappara právě vstřelila branku! Dočkali jsme se úvodního gólu! PETTERI PUHAKKA stál v útočném pásmu na správném místě, když v situaci dva na jednoho dorazil kotouč za bezmocného Tiefenseeho. Asistence: Nicholas Halloran.
     
    25:15
    Granath nabral slušnou rychlost ve středním pásmu, ale v útočné zóně jej přibrzdili vracející se hráči hostujícího týmu. Domácí borci se do další akce nedostali.
     
    24:30
    Jordan Murray našel na levé straně svého spoluhráče, ale hosté se nemohli dostat k pořádnému ohrožení domácí branky. Následně už musel zasahovat Heljanko.
     
    24:13
    Tom Kühnhackl se s tím nepáral a v rovnovážné situaci vyslal na domácí branku jedovatou střelu. Ta však skončila zablokovaná až v ochranné síti.
     
    23:33
    Mattias Bäckman rychle nahazoval kotouč od modré čáry, ale rána domácího obránce skončila sražená. Tappara ještě zůstává usazena v útočném pásmu.
     
    23:00
    John Gilmour musel dávat pozor na dotírajícího protihráče, ale hostující obránce vše zvládl na výbornou a nedovolil jakékoliv komplikace. Hra pokračuje.
     
    22:10
    Granath zasekl hru v útočném pásmu a vyčkal na své spoluhráče. Ti mu přijeli na pomoc a domácí zůstali chvíli usazeni před brankářem Heljankem.
     
    21:30
    Philip Granath ještě udržel hru v útočném pásmu, ale domácí hráči se k nějakému většímu ohrožení branky už nedostali. Hra se rychle přelévá na druhou stranu.
     
    21:10
    Další práce pro Heljanka. Jeden z hostujících hráčů si vybruslil do dobré střelecké pozice a následně prověřil pozornost domácího brankáře.
     
    20:20
    Kasper Kulonummi založil novou útočnou akci spolu se svými obránci, ale domácí hokejisté se daleko s kotoučem na hokejkách nedostali. Hra pokračuje dál.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:18 hodin.
     
    Úvodní třetina je minulostí a na prvního střelce zatím čekáme. Oba týmy si vypracovaly své šance, ale brankáři zatím drží své týmy nad vodou. Uvidíme tedy, co přinese druhá třetina a zda se dočkáme nějakého gólu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:40
    Poslední minuta první třetiny. Camper bojuje se svou útočnou letkou v útočné zóně, ale hosté brání velmi úspěšně. Vypadá to, že už se nic nestane.
     
    18:43
    Tappara bude hrát v závěru první třetiny klasickou početní výhodu. Na lavici hanby tentokrát usedl Jordan Murray (MAN), který dostal menší trest za nedovolené bránění.
     
    18:30
    Domácí hokejisté se poměrně dlouho nemohli vymanit ze svého obranného pásma, ale nyní se to už podařilo a pětice finského týmu může v klidu vystřídat.
     
    17:47
    Holzer tentokrát vzal zodpovědnost na sebe a vyslal jemnou střelu z pravé strany kluziště. Heljanko na puk bezpečně viděl a ukryl jej ve své výstroji.
     
    17:20
    Korbinian Holzer držel kotouč na své hokejce, ale domácí obránci rychle přistoupili k soupeři u mantinelu a z akce sešlo. Hostující tlak však i nadále trvá.
     
    16:28
    Neuvěřitelné! John Gilmour si udělal výlet až do hloubi útočného pásma a překvapivě se dostal až před Heljanka. Ten s menšími obtížemi zasáhl.
     
    15:54
    MacInnis tvrdě atakoval jednoho z domácích obránců u mantinelu, ale sudí vyhodnotili zákrok jako čistý. Následně přišla střela od modré čáry, Heljanko zasáhl.
     
    15:23
    Daniel Fischbuch přejel do útočného pásma o něco rychleji a Plachta tím pádem nemohl pokračovat ve své akci. Sudí píská postavení mimo hru.
     
    14:36
    Oba týmy už hrají v plném počtu hráčů na ledové ploše. Vypadá to, že hra ve čtyřech lépe svědčila hostům. Domácí tým však podržel spolehlivými zákroky Heljanko.
     
    14:20
    Otto Somppi dojel kotouč v útočném pásmu, ale daleko se domácí hokejisté se svou kombinací nedostali. Hosté rázem otočili hru až na druhou stranu kluziště.
     
    13:15
    Obrovská šance hostí! Domácí si nerozuměli na modré čáře a následovalo přečíslení dvou proti jednomu. Kris Bennett ale nepřekonal Heljanka.
     
    12:30
    Pozor. Mannheimští hokejisté špatně střídali a budou za to pykat. Trest za příliš mnoho hráčů odpyká Daniel Fischbuch (MAN). Následovat bude hra ve čtyřech.
     
    12:14
    Hosté se zatím nedokáží usadit v útočném pásmu, byť jeví velkou snahu. Domácí obránci rychle přistupují k soupeři a znovu vyhazují kotouč na druhou stranu.
     
    11:26
    Markus Hännikäinen byl faulován, což znamená jediné. Obránce Veli-Matti Savinainen (TAP) vyfasoval od rozhodčích druhý menší trest, tentokrát za nedovolené bránění.
     
    10:50
    Po delší odmlce se dostali do útočného pásma také hosté. Domácí obrana ale byla pozorná a nepustila svého soupeře až před brankáře Heljanka.
     
    09:15
    Otto Leskinen vrátil kotouč zadovkou svému spoluhráči a domácí zavítali znovu před hostujícího strážce svatyně. Tiefensee musel zasahovat, ale poradil si bez obtíží.
     
    08:31
    Až nyní měl Tiefensee plné ruce a nohy práce! Nikdo z domácí Tappary však nedokázal dorazit kotouč za záda hostujícího brankáře.
     
    08:05
    Domácí hokejisté se okamžitě usadili v útočném pásmu, ale zatím tomu chybí střelba. Hostující čtveřice dobře brání a nepouští finského soupeře do velkých šancí.
     
    07:25
    Poprvé v utkání si vyzkouší hru v početní převaze také domácí. Útočník Tyler Gaudet (MAN) vyfasoval od rozhodčích dvě trestné minuty za hákování.
     
    06:36
    Markus Hännikäinen se tlačil po levé straně kluziště do útočného pásma, ale jeden z vracejících se obránců včas zapracoval u mantinelu a vyhrál osobní souboj.
     
    05:40
    Pozor také na druhé straně. Christian Heljanko musel likvidovat hned dvě nebezpečné situace ve své brance, ale vše zvládl na jedničku.
     
    04:49
    Heikki Liedes se ocitl v obrovské šanci a mohl to být právě on, kdo otevře skóre. Mannheimský brankář si vyjel ze svého pracoviště a zmenšil střelecký úhel.
     
    04:19
    Jyrki Jokipakka zazmatkoval v obranném pásmu a těžit z toho mohli domácí. Hostující brankář se však přitiskl ke své tyčce a nedovolil jakékoliv komplikace.
     
    03:45
    Oskari Manninen uklidnil situaci za svou brankou a domácí rozjeli útočnou akci po pravé straně kluziště. Tam však byli připraveni převážně hostující borci.
     
    02:48
    Tiefensee odklepal poslední vteřinky ze Savinainenova trestu. Domácí hokejisté hrají v plném počtu hráčů na ledové ploše a mezitím se přesouvají do útočné zóny.
     
    02:28
    Ryan MacInnis číhal na případnou dorážku u domácí branky, ale hostující útočník se ke kotouči už nedostal. Heljanko má puk plně ve své moci a hra je přerušena.
     
    01:57
    Hosté z Mannheimu mají za sebou minutu z přesilové hry a zatím se nedokázali na delší časový úsek usadit v útočném pásmu před brankářem Heljankem.
     
    00:48
    Neuběhly ani dvě minuty a sudí už budou vylučovat. Na trestnou lavici usedl domácí obránce Veli-Matti Savinainen (TAP) za nebezpečnou hru vysokou holí.
     
    00:20
    Jako první uspěli na úvodním vhazování domácí hokejisté, kteří se okamžitě přesunuli do útočného pásma. Somppi dorážel na brankovišti, leč neúspěšně.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hezký den u sledování pokračování hokejové Ligy mistrů. Dnes jsou na programu úvodní zápasy třetího kola a my se společně zaměříme na utkání mezi finskou Tapparou Tampere a německým Adlerem Mannheim. Úvodní vhazování je na programu v 17:30 hodin, přeji všem příjemnou a ničím nerušenou zábavu.
     
    Mannheim vstoupil do letošního ročníku CHL velmi dobře, byť narazil na papírově slabší soupeře a těžké prověrky teprve přijdou. Hokejisté z Německa v prvním utkání porazili v domácím prostředí Bolzano 4:2 a následně si poradili se Salzburgem 3:2. Německá družina vedla v průběhu utkání už o tři branky, ale hosté z Rakouska průběh zdramatizovali dvěma góly. Nic to ale nezměnilo na druhé výhře Mannheimu v základní části.
     
    Tappara má za sebou velmi úspěšný vstup do letošního ročníku Ligy mistrů. Finský celek nejprve vybojoval cenné dva body za výhru 2:1 v prodloužení na ledě Aalborgu a posléze deklasoval v domácím prostředí Belfast v poměru 6:0. Čistým kontem se blýskl brankář Heljanko a dvě branky zaznamenal útočník Halloran.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 27. Puhakka (Halloran), rozh. náj. Baptiste – 56. Holzer (Murray, Szwarz)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Levtchi (TAP)
    0:0   Plachta (MAN)
    2. série:
    1:0   Baptiste (TAP)
    1:0   Vey (MAN)
    3. série:
    1:0   Puhakka (TAP)
    1:0   Loibl (MAN)
    4. série:
    1:0   Halloran (TAP)
    1:0   Hännikäinen (MAN)
    5. série:
    1:0   Somppi (TAP)
    1:0   Fischbuch (MAN)


    Tappara Tampere: Heljanko (Randelin) – Vittasmäki, Kulonummi, Bäckman, Leskinen, Tuulola, O. Manninen, Ahlroth, Luoto – Savinainen, Somppi, Camper – Levtchi, Liedes, Baptiste – Puhakka, Keskinen, Halloran – Mužík, Rönni, Granath.
    Trenér: Rikard Grönborg

    Adler Mannheim: Tiefensee (Brückmann) – Jokipakka, Reul, Gilmour, Gildon, Murray, Holzel, Eisenmenger, Pilu – Bennett, Loibl, Kühnhackl – Plachta, Vey, Fischbuch – Wolf, Gaudet, Hännikäinen – MacInnis, Szwarz, Jentzsch.
    Trenér: Johan Lundskog

    Rozhodčí: Brander, Koistinen – Niittylä, Pekkala

    Diváci: 3 722
    bahis siteleri