Buffalo – Boston 4:1 (kon.) | Carolina – Tampa 5:2 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 4:3 (kon.)
NY Rangers – NY Islanders 4:2 (kon.) | Dallas – Minnesota 6:1 (kon.) | San Jose – Anaheim 2:4 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
4:3 (1:1, 2:2, 1:0)
Pittsburgh Penguins
Středa 27.09.2023, 01:00 • Little Caesars Arena, Detroit • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:13 RASMUSSEN - 4:3
     
    46:13
    Detroit právě vstřelil branku!
    MICHAEL RASMUSSEN vrací k radosti fanoušků v Little Caesars Areně svému týmu vedení, když úspěšně svou ranou zasáhl nohu jednoho z nejlepších hráčů soupeře Puustinena, od nějž se kotouč odrazil nechytatelně pro Nedejkovice. Asistence: Simon Edvinsson a William Wallander.
    33:08 POULIN - 3:3
     
    33:08
    Pittsburgh právě vstřelil branku! Během vteřiny se ovšem podařilo celou přesilovku zvrátit, Jan Bednář bohužel pochybil, nedostatečně utěsnil prostor u své tyče, čehož si z těsné blízkosti všiml SAM POULIN a velmi snadno opět srovnává skóre dnešního mače. Asistence: Vinnie Hinostroza a Tyler Pitlick.
    31:40 SEIDER - 3:2
     
    31:40
    Detroit právě vstřelil branku!
    Druhou přesilovkovou branku Detroitu v dnešním zápase dává MORITZ SEIDER, který se prosazuje nízkou prudkou ranou od modré čáry. Asistence: Shayne Gostisbehere a Alex DeBrincat.
     
    30:14
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    VALTTERI PUUSTINEN si tentokráte vyměnil role se Zohornou a společnými silami dokázali potrestat několikanásobnou chybu při rozehrávce, kterou napáchal Berggren. Kromě bodu Zohorny můžeme mít z této branky radost ještě z jednoho důvodu, vyhání totiž Reimera, který inkasoval podruhé z devíti střel, ven z branky a místo něj půjde do akce exkarlovarský Jan Bednář. Asistence: Radim Zohorna.
    26:58 LARKIN - 2:1
     
    26:58
    Detroit právě vstřelil branku! V přesilové hře neměl soupeř pražádnou šanci, perfektní kombinaci domácího týmu zakončil parádní ranou do víka DYLAN LARKIN. Asistence: Alex DeBrincat a Shayne Gostisbehere.
    .
    17:23 DANIELSON - 1:1
     
    17:23
    Detroit právě vstřelil branku! NATE DANIELSON srovnává na 1:1! Nedejkovic tentokráte přeci jen trochu zaváhal, když mu propadla rána z prostoru mezikruží. Asistence: Taro Hirose a Jonathan Berggren.
    06:23 ZOHORNA - 0:1
     
    06:23
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Skóre dnešního zápasu otevírá český reprezentant RADIM ZOHORNA! Ten dostal skvělou přihrávku před branku od Puustinena a parádně našel horní růžek branky. James Reimer neměl v této situaci prakticky žádnou šanci zakročit. Kanadský bod si za druhou asistenci připisuje také jediný další český hráč, který je dnes na ledě (na střídačce Red Wings ještě čeká Jan Bednář) Libor Hájek! Asistence: Valtteri Puustinen a Libor Hájek.

    Tadeáš Rulf

    Branky a nahrávky: 18. Danielson (Hirose, Berggren), 27. Larkin (DeBrincat, Gostisbehere), 32. Seider (Gostisbehere, DeBrincat), 47. Rasmussen (Edvinsson, Wallander) – 7. Zohorna (Puustinen, Hajek), 31. Puustinen (Zohorna), 34. Poulin (Hinostroza, Pitlick)


    Detroit Red Wings: Reimer (Bednar) – Seider, Wallinder, Gostisbehere, Walman, Petry, Edvinsson – DeBrincat, Larkin, Raymond – Rasmussen, Copp, Perron – Hirose, Danielson, Berggren – Soderblom, Lombardi, Czarnik
    Trenér: Derek Lalonde

    Pittsburgh Penguins: Nedeljkovic (Blomquist) – Joseph, Friedman, Shea, Smith, Hajek, St. Ivany – Hinostroza, Zohorna, Puustinen – Johnsson, Poulin, Hayes – Pitlick, Yager, White – Gruden, Koppanen, Andonovski
    Trenér: Mike Sullivan

    Rozhodčí: Pochmara, Markovic – Smith, Berg
    bahis siteleri