Slavia – Chomutov 8:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 5:1 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
8:3 (5:1, 3:0, 0:2)
Piráti Chomutov
Neděle 15.10.2023, 14:30 • Zimní stadion Eden • Liga juniorů • 10. kolo
Partner:
     
    48:19
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti trestají faul Hlavičky i druhým gólem! Postaral se o něj MATYÁŠ KINCL, který tak snižuje na rozdíl pěti branek. Asistence: Jan Česnohlídek.
     
    47:22
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov na rozdíl od Slavie v pětiminutové přesilovce skóruje. Už po půl minutě dává druhý gól Pirátů DAVID GROSSKOPF, který zůstal sám před Tesařem a po Kloboučkově nahrávce trefil mezeru mezi betony sešívaného gólmana. Asistence: Šimon Klobouček a Tian Friš Lorber.
     
    38:20
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávističtí junioři dále směřují k dvoucifernému počtu gólů. Osmou branku vstřelil obránce ŠTĚPÁN KUBATA, který zůstal osamocen u levé tyčky a v pohodlí odtamtud dorazil odraženou střelu. Asistence: Viktor Štípek a Jakub Grešl.
     
    31:30
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí se podruhé v utkání trefují v oslabení! Znovu u toho byl David Šindelář, který skvěle odstavil od puku chomoutovského hráče, a přestože jeho střelu z brejku dvou proti jednomu Kokhanin vyrazil, z druhé vlny bekhendem skóroval FILIP HRON. Asistence: David Šindelář a Daniel Kříženecký.
     
    21:52
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté však šestý gól přece jen dávají. Chomutovská obrana opět nezavřela zadní vrátka a zapomněla na úplně volného RICHARDA ŠTÍPKA, který měl dost času na to si rozmyslet, jak zakončí. Zvolil jednoduchou střelu k pravé tyči Kokhaninovy brány. Asistence: Filip Hron a Nikolas Filip.
     
    19:38
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak před koncem první třetiny přichází i pátý gól slávistů. Po souboji v rohu kotouč přistál na holi DENISE HLAVIČKY, který z pravého kruhu vymetl horní růžek Vavřenovy klece. Asistence: David Šindelář.
     
    15:53
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávistický brankostroj nebere konce a čtyři minuty před první sirénou přidává další gól. Hned po vhazování nasměrovali sešívaní puk na branku, kde Vavřenu podruhé v zápase překonal DANIEL KŘÍŽENECKÝ. Asistence: David Šindelář.
     
    14:12
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní opět vystihli rozehrávku Pirátů v útočném pásmu, a byť byli David Šindelář a DANIEL KŘÍŽENECKÝ viditelně unavení, vydali se do rychlého brejku. Druhý jmenovaný pak dokázal propasírovat puk za chomutovského gólmana Vavřenu. Asistence: David Šindelář.
     
    10:43
    Slavia právě vstřelila branku!
    Aktivní přístup slávistů v útočném pásmu se vyplácí a je z toho jejich druhá trefa. NIKOLAS FILIP nejprve z mezikruží tvrdou ranou minul, pak si ale počkal přímo před Vavřenou, kde ho zpoza klece našel Richard Štípek. Asistence: Richard Štípek a Albert Skalský.
     
    08:20
    Slavia právě vstřelila branku!
    Také Slavia se prosazuje v početní výhodě a vyrovnává. Na hranici brankoviště dorážející Krums s Vosmíkem ani z mezikruží do tyče střílející Dráb ještě gól nedali, po dalším závaru před brankou zakončující DANIEL KŘÍŽENECKÝ už ale mířil přesně. Asistence: Jakub Dráb a Viktor Štípek.
     
    05:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Druhou přesilovku už Chomutov využívá a dostává se v Edenu do vedení! Rychlý ťukes Pirátů zakončil po Vostiňákově posunutí z mezikruží na levou stranu útočného pásma DOMINIK MIŠOVIC. Asistence: Martin Starý.

    Šimon Rogner

    Branky a nahrávky: 9. Kříženecký (Dráb, V. Štípek), 11. N. Filip (R. Štípek, Skalský), 15. Kříženecký (Šindelář), 16. Kříženecký (Šindelář), 20. Hlavička (Šindelář), 22. R. Štípek (Hron, N. Filip), 32. Hron (Šindelář, Kříženecký), 39. Kubata (V. Štípek, Grešl) – 6. Mišovic (Starý), 48. Grosskopf (Klobouček, Lorber), 49. Kincl (Česnohlídek)


    HC Slavia Praha: Tesař (Hodic) – Hron, Jokl (C), Brotánek, Křivánek, Málek, Hubinka, Dráb – V. Štípek (A), Vosmík, Krums – Kříženecký, Šindelář, Hlavička – R. Štípek, N. Filip, Grešl – Skalský, Kubata, Němeček
    Trenér: Luboš Jenáček

    Piráti Chomutov: Vavřena (21. Kokhanin) – Janda, Česnohlídek, Žižka, Švarc, O. Filip (A) – Yailov, Teterja, Kincl, Vostiňák (C), Grosskopf, Klobouček, Friš Lorber, Starý, Hlaváček, Pospíšil, Mišovic, Bon
    Trenér: Kamil Koláček

    Rozhodčí: Hacaperka — Stacho, Černohlávek

    Diváci: 115
    bahis siteleri