Philadelphia – Vancouver 2:0 (kon.) | Montreal – Minnesota 2:5 (kon.) | Buffalo – Tampa 3:2 (po pr.)
NY Islanders – Arizona 1:0 (kon.) | Nashville – Edmonton 1:6 (kon.) | Winnipeg – Los Angeles 1:5 (kon.)
Seattle – Colorado 1:4 (kon.) | San Jose – Carolina 3:6 (kon.) | Vegas – Dallas 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
Nashville Predators
1:6 (0:4, 1:2, 0:0)
Edmonton Oilers
Středa 18.10.2023, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    35:27 Warren FOEGELE - 1:6
     
    35:27
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Další pěkná kombinace! Obrovský kus práce odvedl za bránou Hyman, jenž udržel puk a odstavil soupeře. Následovala přihrávka na křídlo, cross skrz pásmo a WARREN FOEGELE mohl nikým nehlídán, neatakován zamířit a vypálit. Kevin Lankinen neměl šanci – 1:6. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins a Zach Hyman.
    27:53 Leon DRAISAITL - 1:5
     
    27:53
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A je to tu... LEON DRAISAITL si počkal na odražený puk a z pravé strany jej zametl do sítě. Bylo to těsně, Lankinen tam málem byl, nakonec to ale nestihl. Škoda, výkon Preds sliboval zajímavou stíhací jízdu a třeba i drama. Asistence: Evan Bouchard a Connor McDavid.
    22:08 Thomas NOVAK - 1:4
     
    22:08
    Nashville právě vstřelil branku!
    Přesně tohle domácí potřebují! THOMAS NOVAK zůstal úplně volný v mezikruží, zamířil a přesně trefil. Hezký gól a naděje ještě žije – 1:4.Asistence: Ryan O'Reilly.
    17:59 Connor MCDAVID - 0:4
     
    17:59
    Edmonton právě vstřelil branku!
    No, tak tady to začíná zavánět debaklem... CONNOR MCDAVID se snažil prokousat do šance, už se zdálo, že se nezadaří a nejednou mu puk skončil znovu na holi. A když dáte hvězdné "97" trochu prostoru, stane se přesně tohle – stačilo krátce zamíchat a přesně trefit. 4:0. Asistence: Leon Draisaitl a Evander Kane.
    16:45 Ryan NUGENT-HOPKINS - 0:3
     
    16:45
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A je to o tři góly! Kotouč po souboji na mantinelu vyplaval na pravé straně, odkud zakončoval z těžkého úhlu RYAN NUGENT-HOPKINS! Třetí bod pro hostujícího forwarda v 1. třetině. Asistence: Warren Foegele a Zach Hyman.
    13:41 Zach HYMAN - 0:2
     
    13:41
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic hosté vedou o dva góly! Draisaitlův pas skrz pásmo se nakonec srazil před bránu, kde celou dobu nikým nehlídán čekal ZACH HYMAN! Už stačilo jen zamést do sítě – 0:2. Asistence: Evan Bouchard a Leon Draisaitl.
    08:11 Leon DRAISAITL - 0:1
     
    08:11
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Nejlepší přesilovka v lize promluvila! Preds na začátku vyhodili, pak se ale hosté usadili v pásmu, přišla rychlá kombinace na střed, LEON DRAISAITL dostal nalito na ránu z první a trefil naprosto přesně do růžku – 0:1. Asistence: Zach Hyman a Ryan Nugent-Hopkins.

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 23. Novak (O'Reilly) – 9. Draisaitl (Hyman, Nugent-Hopkins), 14. Hyman (Bouchard, Draisaitl), 17. Nugent-Hopkins (Foegele, Hyman), 18. McDavid (Draisaitl, Kane), 28. Draisaitl (Bouchard, McDavid), 36. Foegele (Nugent-Hopkins, Hyman)


    Nashville Predators: Saros (21. Lankinen) – Josi, Fabbro, McDonagh, A. Carrier, Lauzon, Barrie – F. Forsberg, O'Reilly, Pärssinen – Nyquist, Glass, Co. Smith – Tomasino, Novak, Evangelista – Trenin, Sissons, Sherwood.
    Edmonton Oilers: Campbell (S. Skinner) – Ekholm, Bouchard, Nurse, Ceci, Kulak, Broberg – Kane, McDavid, Draisaitl – Foegele, Nugent-Hopkins, Hyman – Holloway, R. McLeod, C. Brown – Erne, Janmark, Ryan.
    bahis siteleri