Barcelona – Alavés 2:1 (kon.) | Sevilla – Real Betis 1:1 (kon.) | Atlético – Villarreal 3:1 (kon.)
konec
Atlético Madrid
3:1 (1:1)
Villarreal CF
Neděle 12.11.2023, 21:00 • Estadio Wanda Metropolitano (Madrid) • Španělská LaLiga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 10:7. Střely mimo: 10:3. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 7:1. Fauly: 8:8. (23:01:58)
     
    Madridské Atlético na domácím stadionu potvrdilo roli favorita, Villarreal po dokonání obratu ve druhém poločase porazilo 3:1.

    Vedoucí gól obstarali překvapivě hosté, když se ve 20. minutě prosadil z dorážky Gerard Moreno, nicméně domácí byli lepším týmem a v nastavení první půle se dočkali zaslouženého vyrovnání z kopačky Axela Witsela. I ve druhé půli měli Atleti navrch, ovšem na vedoucí gól se pořádně nadřeli, každopádně padl, v 80. minutě se po perfektním pasu Llorenteho trefil do prázdné brány Antoine Griezmann. Netrvalo dlouho a domácí přidali pojistku na vítězství, v 85. minutě stanovil konečnou podobu výsledku žolík Samuel Lino.

    Svěřenci trenéra Simeoneho zůstávají navzdory vítězství na čtvrtém místě, vedoucí Girony se drží na vzdálenost šesti bodů. Villarreal figuruje s dvanácti body na čtrnácté příčce.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Koke měl možnost hrát směrem dopředu, ale je si vědom skutečnosti, že může šetřit čas, proto volil zpětný pas na stopera Giméneze.
     
    90+2
    Na fotbalistech ve žlutých dresech je patrná frustrace. Jorge Cuenca šel do skluzu proti Antoineovi Griezmannovi, místo balónu ovšem trefil právě jen francouzského útočníka.
     
    90+1
    Výbornou práci odvedl u levé lajny Çağlar Söyüncü, turecký reprezentant pokryl míč tělem a zezadu se nechal nedovoleně atakovat Capouem.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.
     
    89
    Do vápna dostal nahrávku Ramon Terrats a mezi třemi protihráči našel prostor ke střele, zakončení z poměrně ostrého úhlu Oblak bez problémů vyrazil.
     
    88
    Střídání v týmu Atlético Madrid:
    ze hřiště odchází Álvaro Morata, přichází Çağlar Söyüncü.
     
    87
    Hosté musí všechny síly vrhnout do ofenzivy, což se také děje, ovšem domácí naopak v početném houfu brání a dostat se tak k Oblakovi nebude vůbec snadné.
     
    85
    Atlético právě vstřelilo branku!
    S největší pravděpodobností je o vítězi rozhodnuto! Barrios potáhl míč po pravé lajně a v pravý okamžik přihrál na hranici penalty SAMUELU LINOVI, tvrdá rána levačkou z prvního doteku proletěla Jörgensenovi do sítě nad levou horní končetinou.
     
    84
    Samuel Lino si narazil s Álvarem Moratou, ve finále dostal útočník znovu balón a z ostrého úhlu střílel z levé strany o kousek vedle vzdálenější tyčky.
     
    83
    Střídání v týmu Villarreal CF:
    ze hřiště odchází Alberto Moreno, přichází Ben Brereton Díaz.
     
    82
    S rychlou odpovědí chtěl přispěchat Gerard Moreno, jenže převzetí míče mu nevyšlo dle představ, tělem protihráče předskočil José Giménez.
     
    80
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Svěřenci trenéra Simeoneho se dočkali, těsně před vstupem do závěrečné desetiminutovky základní hrací doby strhávají těsný náskok pro sebe! Parádní pas na pravou stranu šestnáctky Llorente perfektně sklepl do středu, odkud ANTOINE GRIEZMANN snadno zakončoval do prázdné brány.
     
    79
    Koke si vyměnil balón s Barriosem a posléze centroval do vnitra pokutového území, Morata vyskočil příliš brzy a na míč nedosáhl.
     
    78
    Z velkého úhlu vystřelil zhruba z osmnácti metrů Samuel Lino, slabou střelu doprostřed brány ztlumil Filip Jörgensen nadvakrát.
     
    77
    Žlutému trestu neunikl Ilias Akhomach, který přiběhl pozdě do souboje s Barriosem a španělského soupeře ostře poslal k zemi.

    Milan Huppert

    Branky: 45+1. Witsel (Griezmann), 80. Griezmann (Llorente), 85. Lino (Barrios) – 20. G. Moreno

    Karty:   45+2. Capoue (VLR), 77. Akhomach (VLR)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 10:7. Střely mimo: 10:3. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 7:1. Fauly: 8:8.
    Atlético Madrid: Oblak – Giménez, Witsel, Hermoso – Molina (70. Barrios), de Paul (65. Correa), Koke (C), Saúl (46. Llorente), Riquelme (65. Lino) – Morata (88. Söyüncü), Griezmann.
    Náhradníci: Gomis, Grbić – Azpilicueta, Galán, Savić.

    Trenér: Diego Simeone

    Villarreal CF: Jörgensen – Altimira, Albiol (C), Cuenca, A. Moreno (83. Brereton Díaz) – Capoue, Parejo, Baena (74. C. Romero) – G. Moreno, Sörloth (36. Terrats), Pino (46. Akhomach).
    Náhradníci: Reina – Comesaña, Gabbia, Femenía, Mándí, Morales, Trigueros.

    Trenér: Pacheta

    Rozhodčí: Hernández – Sánchez, Pérez

    Diváci: 56 632
    bahis siteleri