Slovensko – Švédsko 2:6 (kon.) | Česko – Finsko cz 3:2 (kon.)
konec
Česko
3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
Finsko
Pátek 15.12.2023, 18:15 • Rocknet Aréna, Chomutov • Turnaj čtyř (ženy U18)
Partner:
    58:10 Emma EKOLUOMAOVÁ - 3:2
     
    58:10
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finky snižují na rozdíl jediného gólu! Po buly to sehrály dobře a rychle. Jennika Ojalaová nabila na pravou stranu EMMĚ EKOLUOMAOVÉ, která to trefila z jedničky ke vzdálenější tyčce a ještě do protipohybu Ševčíkové – 3:2. Asistence: Jennika Ojalaová a Tuuli Tallinenová.
    44:07 Tereza GILDAINOVÁ - 3:1
     
    44:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky odskakují na rozdíl dvou branek! Lvice se dostaly do přečíslení 2 na 1. To vyřešila TEREZA GILDAINOVÁ individuálně. Vystřelila z levého kruhu a zamířila ke vzdálenější tyčce finské svatyně – 3:1. Asistence: Klaudie Slavíčková.
    39:14 Magdaléna FELCMANOVÁ - 2:1
     
    39:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Lvice otáčejí skóre gólem do šatny! Od pravého mantinelu vystřelila Julie Jebousková. Puk z brankářky Huovinenové vypadl do brankoviště a MAGDALÉNA FELCMANOVÁ ho posunula za brankovou čáru. Asistence: Julie Jebousková.
    36:41 Linda VOCETKOVÁ - 1:1
     
    36:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Konečně! Češky využívají přesilovku a srovnávají stav. Tereza Gildainová zavezla podél levého mantinelu puk do útočného pásma. Pak vymyslela krásnou přihrávku, kterou přenesla hru doprava na LINDU VOCETKOVOU a ta se z kruhu pro vhazování už nemýlila – 1:1. Asistence: Tereza Gildainová a Barbora Juříčková.
    07:45 Julia KUUSISTOVÁ - 0:1
     
    07:45
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finky přesilovku využívají a otevírají tak skóre duelu! Střelu Jenniky Ojalaové od modré čáry šikovně tečovala mimo dosah Ševčíkové před brankou clonící JULIA KUUSISTOVÁ. Asistence: Jennika Ojalaová a Emma Ekoluomaová.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 37. Vocetková (Gildainová, Juříčková), 40. Felcmanová (Jebousková), 45. Gildainová (Slavíčková) – 8. Kuusistová (Ojalaová, Ekoluomaová), 59. Ekoluomaová (Ojalaová, Tallinenová)


    Česko: Ševčíková (Nováková) – Paroubková, Slavíčková, Hujová, Velinská, Fromová, Holíková, Izáková, Štěpánová – Šapovalivová (C), Čabelová, Plosová (A) – Vocetková, Gildainová, Juříčková (A) – Felcmanová, Jebousková, Pánková – Jílková, Hračová, Příhodová.
    Trenér: Dušan Andrašovský

    Finsko: Huovinenová (Kujaová-Halkolaová) – Ojalaová, Tallinenová (C), Timonenová, Anderssonová, Holmbergová, Pohjanahová, Nurmistová, Holopainenová – Byskytaová (A), Kankunnenová, Ekoluomaová (A) – Loponenová, Tapaniová, Lehikoinenová – Stenová, Kuusistová, Siivonenová – Lambergová, Siekkinenová, Julkonenová.
    Trenér: Mira Kuismaová

    Rozhodčí: Čamaneová, Hammarová – Hájková, Kostersová

    Diváci: 120
    bahis siteleri