Barcelona – Panathinaikos 5:1 (kon.) | Bayern – AS Řím 2:0 (kon.) | Marseille – Spartak 0:1 (kon.)
Žilina – Chelsea 1:4 (kon.) | Real Madrid – Ajax 2:0 (kon.) | AC Milán – Auxerre 2:0 (kon.)
Arsenal – Braga 6:0 (kon.) | Šachtar – Partizan Bělehrad 1:0 (kon.) | Kluž – Basilej 2:1 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
2:0 (0:0)
AS Řím
Středa 15.09.2010, 20:45Liga mistrů
     
    Bayern dnes zvítězil zaslouženě. Po nepříliš přesvědčivém výkonu v první půli přišlo do druhé pětačtyřicetiminutovky úplně jiné mužstvo. Řadu šancí sice ještě neproměnilo, po trefách Müllera a Kloseho se ovšem domácí nakonec přece jen radují z premiérových bodů. AS Řím toho směrem dopředu mnoho nepředvedl, a proto si odváží z Bavorska zaslouženou porážku. Přeji příjemný zbytek dne.
     
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Bayern si připíše první tři body a společně se Spartakem Moskva, který uspěl na Marseille se ujímá vedení v tabulce.
     
    90+1
    Třetí gól ještě měl na kopačce Goméz, který si povodil Burdissa sem a tam a nakonec prudkou střelou k tyči jen těsně minul cíl.
     
    90+1
    Sudí Lannoy nastaví nad rámec řádné hrací doby ještě dvě minutky.
     
    90
    Hra se sice nyní podobá situaci z téměř celého prvního poločasu, nicméně druhá perioda přinesla pro oko diváka rozhodně lahodnější podívanou.
     
    88
    Zápas se pouze v klidu dohrává, Bayern drží míč v blízkosti středového kruhu, zatímco soupeř už ani nemá síly na presink.
     
    87
    Lahmův centr hledal Kloseho, Burdisso ale vyskočil výše. Každopádně se ovšem nasazení vytáhlého kanonýra domácím vyplatilo. Po jeho příchodu totiž na hřišti existuje pouze jediné mužstvo.
     
    86
    Lahm si na pravé straně pohrál s dotírajícími protihráči a jen dokumentuje pohodu, v níž se jeho tým nachází.
     
    86
    Ve tváři Louise van Gaala se zračí nepříliš typický úsměv, jeho svěřenci si vítězství za zlepšenou hru ve druhé půli rozhodně zasloužili.
     
    85
    AS se sice ještě snaží s nepříznivým skóre něco udělat, času už ovšem nezbývá mnoho.
     
    83
    Bayern právě vstřelil branku!
    Badstuber rozehrával standardní situaci z levé strany, načechral míč do prostoru penalty, odkud ho jemnou tečí posunul za Júlia MIROSLAV KLOSE. Je rozhodnuto.
     
    82
    Odchází autor jediné branky Müller, místo něj přichází na jeviště Pranjič.
     
    81
    Mohlo být vyrovnáno. Ofsajdová past nezklapla ideálně a sám na Butta uháněl Borriello. Gólman domácích ale výborně zmenšil střelci úhel a nebezpečnou situaci zneškodnil.
     
    79
    Bayern právě vstřelil branku!
    Naprosto zasloužené vedení Bayernu. Centr z levé strany odvrátil Burdisso, pouze na hranici pokutového území, odkud ho opět do ohně vrátil Van Bommel a letící míč přímo z voleje nádherně umístil k tyči THOMAS MÜLLER.
     
    78
    Teď měli Římané pořádnou porci štěstí. Sražená střela Kloseho sice plachtila hodně vysoko vzduchem, nakonec se ale snesla na tyč!
     
    77
    Následně svou rychlost uplatnil Müller, jeho zpětný centr ovšem nikdo ze spoluhráčů netrefil.
     
    76
    Tlak domácích vrcholí. Po obléhání Júliovy branky se k odraženému míči na hranici šestnáctky dostal Schweinsteiger a vší silou ho napálil směrem na Júlia. Blonďatému reprezentantovi chybělo ke štěstí opravdu málo.
     
    75
    Krásný slalom teď předvedl Miroslav Klose. U pravé postranní čáry převzal míč, několika kličkami si postupně vybudoval dobrý základ pro střelbu, míč z jeho pravačky však končí těsně vedle.
     
    74
    Po přiťuknutí Van Bommela se před Badstuberem otevřelo hodně volného prostoru, centr německého mladíka ale odvrátil nejblíže stojící hráč.

    Radek Barkman

    Branky: 79. Müller, 83. Klose


    Bayern Mnichov: Butt - Van Buyten, Contento, Badstuber, Lahm - Schweinsteiger, Van Bommel, Altintop, Kroos, Olič - Müller
    AS Řím: Júlio - Rosi, Burdisso, Casetti, Juan - Perrotta, De Rossi, Pisarro, Brighi - Borriello, Totti

    Rozhodčí: Lannoy - Dansault, Ugo
    bahis siteleri