Barcelona – Panathinaikos 5:1 (kon.) | Bayern – AS Řím 2:0 (kon.) | Marseille – Spartak 0:1 (kon.)
Žilina – Chelsea 1:4 (kon.) | Real Madrid – Ajax 2:0 (kon.) | AC Milán – Auxerre 2:0 (kon.)
Arsenal – Braga 6:0 (kon.) | Šachtar – Partizan Bělehrad 1:0 (kon.) | Kluž – Basilej 2:1 (kon.)
konec
Olympique Marseille
0:1 (0:0)
FK Spartak Moskva
Středa 15.09.2010, 20:45Liga mistrů
     
    Rozhodčí nastavuje čtyři minuty.
     
    Zápas končí vítězstvím hostujícího Spartaku Moskva. Ovšem domácí byli po celý průběh zápasu aktivnějším celkem, ve druhém poločase jejich tlak gradoval, avšak branky se nedočkali. Ruský tým přečkal krušné chvilky před svým brankářem a deset minut před koncem zasadil svému sokovi smrtelný úder, když si vlastní branku vstřelil Azpilicueta. Děkuji za pozornost a u dalších online přenosů na počtenou.
     
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Domácím zřejmě dnes není přáno, Gygnac nyní převzal pas od svých spoluhráčů za obranou soupeře a možná trošku uspěchaně zakončil již z velké dálky, jeho rána trefila tyč, balón poté kopíroval brankovou čáru a následně vyskočil až do zámezí.
     
    89
    Další střídání v řadách Spartaku, Alex odchází, přichází Stranzl.
     
    87
    Ruský tým vystřídal, Sheshukova nahradil Ari.
     
    86
    Cissé se po rohovém kopu dostal k zakončení z hranice malého vápna, jeho prudká střela se ovšem otřela pouze o boční síť Dykanovy svatyně.
     
    85
    Marseille se snaží s výsledkem něco udělat, vybojovala další roh.
     
    83
    Změna hráčů se vzápětí uskutečnila také na straně domácí družiny, Ayew si zahraje místo Lucha Gonzáleze.
     
    82
    Fotbalisté Moskvy vystřídali, McGeady přenechá místo na trávníku čerstvému Sabitovi
     
    80
    Spartak právě vstřelil branku!

    Tak to je ledová sprcha pro francouzský celek, který byl ve druhém poločase jednoznačně aktivnější! Alex vyslal ze středu hřiště přesně načasovaný pas na rozběhnutého Kombarova, jenž bez váhání pálil. Směr střely však změnil vracející se zadák Azpilicueta před malým vápnem tak nešťastně, že balón zaplul až za bezmocného Mandandu - 0:1.
     
    78
    Sprinterský souboj Cissého a brankáře hostujícího celku vyzněl lépe pro Dykana, jenž byl u hracího předmětu dříve a na poslední chvíli jej před dotírajícím protivníkem odkopl do bezpečí.
     
    76
    Alex zůstal po jednom z důrazných soubojů otřesen na hrací ploše, přivoláný jsou nosítka, která hostujícího forvarda odnáší do zámezí.
     
    74
    Olympique má velký tlak, po dalším centru do hostující šestnáctky netrefil míč hlavou jen o malý kousek na zadní tyči dobře postavený Lucho González!
     
    73
    Valbuena se zmocnil odraženého míče v pokutovém území a z otočky jej bez váhání poslal do území strážené Dykanem, ten musel znovu vytánout perfektní zákrok.
     
    71
    Před Mandandou se po menší odmlce objevili také hráči Spartaku, ovšem větší šanci si vypracovat nedokázali. Z rychlého kontru naopak zahrozil Lucho.
     
    69
    Další roh pro francouzský tým a znovu odvrácen obranou soupeře, Marseille tak bude muset s útočnou akci začít až od své brány, kam hosté míč zatáhli.
     
    68
    Domácích je v těchto minutách plné hřiště, Spartak se však zatím ofenzivním akcím svého soka dokáže ubránit. Nyní pálil z dobré pozice Azpilicueta, mezi tři tyče svůj pokus nedostal.
     
    66
    Gignac vybojoval pro svůj tým další roh, leč hostující brankář si vysoký centr dokázal pohlídat.
     
    65
    Taiwo nic nevymýšlel a z dvaceti metrů se opřel do balónu, Dykan měl co dělat, aby konečky prstů vytáhl jeho dobře mířenou dělovku do bezpečí. Z následného rohového kopu již domácí ruského protivníka nepozlobili.

    Lukáš Šonský

    Branky: 80. Azpilicueta


    Olympique Marseille: Mandanda - Taiwo, Heinze, Hilton, Azpilicueta - Cissé - André Ayew, Cheyrou, Lucho Gonzáles (83.Ayew), Valbuena - Brandao (62.Gignac).
    FK Spartak Moskva: Dykan - Parshivlyuk, Pareja, Suchý, Makeev - McGeady (82.Sabitov), Sheshukov (87.Ari), Ibson, D.Kombarov - Alex (89.Stranzl), Welliton.

    Rozhodčí: Meyer - Henschel, Glindemann.
    bahis siteleri