Vítkovice – Liberec 3:2 (po s.n.) | Plzeň – Sparta 4:3 (po s.n.) | Kladno – Zlín 2:3 (po s.n.)
Mladá Boleslav – Třinec 2:3 (po s.n.) | Kometa Brno – Litvínov 3:1 (kon.) | Slavia – Motor ČB 1:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
HC VERVA Litvínov
Úterý 21.09.2010, 18:10 • hala Rondo. • Tipsport extraliga
Partner:
     
    59:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je hotovo. Hübl odjel z brány, hosté to zkusili v šesti hráčích, jenže neúspěšně. Kvapil vybojoval ve středním pásmu puk a místo střely raději přihrál na RADIMA HRUŠKU a ten jej poslal přes půl brány do sítě. Asistence: Marek Kvapil.
     
    49:20
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí se ubránili velkému tlaku a z následného brejku udeřili. Navrátilec z trestné lavice ONDŘEJ VESELÝ si položil obránce Kroupu, poté se dostal až před Hübla a mezi betony jej prostřeluje. Bez asistence.
     
    32:26
    Kometa právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné, je vyrovnáno a navíc z přesilovky. Kvapil vyslal kolmici na RADIMA HRUŠKU, který se přesně trefuje pod víko Jaroslava Hübla. Asistence: Marek Kvapil a Josef Balej.
     
    11:33
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Jak se mají hrát přesilovky názorně ukázal VIKTOR HÜBL. Kolega Kubinčák mu poslal přesnou přihrávku před bránu, kde autor branky nastavil hůl a usměrnil přesně puk za jeho záda. Využitá přesilovka. Asistence: Vojtěch Kubinčák a František Lukeš.
    Marken.cz

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 33. Hruška (Kvapil, Balej), 50. Veselý, 60. Hruška (Kvapil) - 12. Hübl (Kubinčák, Lukeš)


    HC Kometa Brno: Trvaj (Hovi) - Houdek, Richter, Mojžíš, Stehlík, Protivný, Malec, Zubíček - Erat, Balej, Brabenec - Veselý, Procházka, Hubáček - Svoboda Jar., Huml, Kvapil - Svoboda Jak., Hruška, Pospíšil.
    HC VERVA Litvínov: Hübl (Franěk) - Černošek, Švarný, Kousalík, Kubát, Kroupa, Gula, Skuhrovec, Jareš - Vopat, Lukeš, Gerhát - Rindoš, Černý, Hübl V. - Jenáček, Kubinčák, Bojer - Kracík, Janský, Maxa.

    Rozhodčí: Polák, Hradil - Bryška, Novák

    Diváci: 7200
    bahis siteleri