Vítkovice – Liberec 3:2 (po s.n.) | Plzeň – Sparta 4:3 (po s.n.) | Kladno – Zlín 2:3 (po s.n.)
Mladá Boleslav – Třinec 2:3 (po s.n.) | Kometa Brno – Litvínov 3:1 (kon.) | Slavia – Motor ČB 1:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
HC VERVA Litvínov
Úterý 21.09.2010, 18:10 • hala Rondo. • Tipsport extraliga
Partner:
     
    59:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je hotovo. Hübl odjel z brány, hosté to zkusili v šesti hráčích, jenže neúspěšně. Kvapil vybojoval ve středním pásmu puk a místo střely raději přihrál na RADIMA HRUŠKU a ten jej poslal přes půl brány do sítě. Asistence: Marek Kvapil.
     
    56:20
    V Rondu je letos podruhé vyprodáno - 7200 diváků.
     
    56:17
    Domácí se znovu ubránili, Huml se vrátil z trestné lavice, dostal ideální pas od Stehlíka a dnes již počtvrté zazvonila hostující tyč.
     
    54:09
    Kometa vstřelila třetí branku, jenže nemůže být uznána. Do Hübla najel Ivan Huml a je potrestán. Brněnské čekají krušné dvě minuty.
     
    50:42
    Sudí Hradil vylučuje Jaroslava Kracíka za hru vysokou holí.
     
    49:20
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí se ubránili velkému tlaku a z následného brejku udeřili. Navrátilec z trestné lavice ONDŘEJ VESELÝ si položil obránce Kroupu, poté se dostal až před Hübla a mezi betony jej prostřeluje. Bez asistence.
     
    48:24
    Závar před Trvajem, hosté melou svého soupeře ve velkém stylu. Kracík přijel do brankoviště, osamocený kotouč trefil pouze do Trvaje, který vůbec nevěděl co se na ledě děje. Tlak následně vrcholil střelou Černého z pravého kruhu, to už měl domácí mág situaci pod kontrolou.
     
    47:25
    Hübl hýbe Rondem. Jeho tvrdá střela orazíkovala spojnici tyče a břevna. Teď stálo při Brnu velké štěstí.
     
    47:13
    Ondřej Veselý potrestán za hákování, rýsuje se dobrá šance pro Benzinu.
     
    38:13
    Přesilovku 5 na 3 si zahrají i hosté, a to více jak minutu. Vyloučen je Jaroslav Svoboda.
     
    37:15
    Veselý je potrestán za krosček, hosté jsou již v pěti, takže mají k dispozici i oni přesilovku.
     
    35:42
    Za hru vysokou holí je vyloučen Peter Janský.
     
    32:26
    Kometa právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné, je vyrovnáno a navíc z přesilovky. Kvapil vyslal kolmici na RADIMA HRUŠKU, který se přesně trefuje pod víko Jaroslava Hübla. Asistence: Marek Kvapil a Josef Balej.
     
    31:33
    Kometa dál buší do vrat. Jaroslav Svoboda si vybruslil z rohu kluziště, přihrál na lépe postaveného Brabence, který se ke střele nedostal, protože byl sekán Vopatem.
     
    30:35
    Polovina zápasu a registrujeme první přesilovku Komety v této třetině. Opět musím napsat jméno Hübl, tentokrát Viktor. Obě tyto příjmení jsou dnes prostě v kurzu.
     
    22:18
    Potrestán Radim Hruška.
     
    19:57
    Tyč s pořadovým číslem tři, autorem Kamil Brabenec.
     
    16:54
    Tentokrát tutovka útočníka Viktora Hübla, kterého tváří v tvář vychytal Trvaj. Odražený puk se dostal ke Kubinčákovi, ten ale už nedokázal zakončit přesně.
     
    14:34
    Kometa má šance, dokonce tutovky, Stehlík, Mojžíš, Brabenec, prostě festival zahozených gólových šancí, je to až neuvěřitelné co nedokáži hráči Brna proměnit. Někdy samozřejmě pomůže skvělý Hübl, ale tohle se jen tak nevidí.
     
    14:07
    Roman Vopat na trestné, necelou minutu bude hrát Kometa přesilovku 5 na 3.
     
    12:53
    Marek Černošek další potrestaným hráčem v dresu Litvínova. Podrazil Hubáčka a Kometa má tak již čtvrtou možnost na vstřelení.
     
    11:33
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Jak se mají hrát přesilovky názorně ukázal VIKTOR HÜBL. Kolega Kubinčák mu poslal přesnou přihrávku před bránu, kde autor branky nastavil hůl a usměrnil přesně puk za jeho záda. Využitá přesilovka. Asistence: Vojtěch Kubinčák a František Lukeš.
     
    11:06
    První trest v týmu Komety, Richter inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    8:06
    Po krátké pauze vhazování u Hübla. A ten musel zasahovat hned po vhazování, Houdek mířil dobře, ovšem nad. Nicméně Karel Kubát si jde znovu odpočinout na trestnou lavici. 2+10 za zásah do oblasti hlavy a krku.
     
    6:34
    A ten je momentálně velký. Hráči Komety ostřelují Hübla ze všech pozici, nejdřív střílel od modré Stehlík, z těsné blízkosti míjí téměř opuštěnou klec Procházka!
     
    5:42
    Hosté jsou kompletní, ovšem ne na dlouho. Ostrým zákrokem u mantinelu se prezentoval Karel Kubát a putuje za katr.
     
    4:48
    Jenže teď má velké problémy, od modré napřáhl Richter a trefil spojnici tyče a břevna. Největší šance dnešního zápasu, která ale nekončí gólem.
     
    3:03
    Obrovská šance Brna, nejprve pálil Pospíšil, vzápětí se před branku snažil nacpat Hruška, byl zastaven nedovoleně Maxou a ten jde na dvě minuty za hákování na trestnou.
    Marken.cz

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 33. Hruška (Kvapil, Balej), 50. Veselý, 60. Hruška (Kvapil) - 12. Hübl (Kubinčák, Lukeš)


    HC Kometa Brno: Trvaj (Hovi) - Houdek, Richter, Mojžíš, Stehlík, Protivný, Malec, Zubíček - Erat, Balej, Brabenec - Veselý, Procházka, Hubáček - Svoboda Jar., Huml, Kvapil - Svoboda Jak., Hruška, Pospíšil.
    HC VERVA Litvínov: Hübl (Franěk) - Černošek, Švarný, Kousalík, Kubát, Kroupa, Gula, Skuhrovec, Jareš - Vopat, Lukeš, Gerhát - Rindoš, Černý, Hübl V. - Jenáček, Kubinčák, Bojer - Kracík, Janský, Maxa.

    Rozhodčí: Polák, Hradil - Bryška, Novák

    Diváci: 7200
    bahis siteleri