Hr. Králové – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Motor ČB 1:10 (kon.) | Šumperk – Olomouc 1:12 (kon.)
Chomutov – Letňany 3:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:10 (1:2, 0:7, 0:1)
Banes Motor České Budějovice
Neděle 26.09.2010, 10:15ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Dnešní utkání má zaslouženého vítěze, jímž se staly České Budějovice. Svému soupeři nasázely deset branek a radují se z vysokého vítězství 10:1. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek neděle. (12:33:06)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Dvěma minutami je oceněn prohřešek Valy (HBR).
     
    59:18
    Jihočechům přechod do útočné fáze nevyšel, na útočné modré čáře byli zastaveni hvizdem sudího kvůli jejich postavení mimo hru.
     
    58:32
    Hosté drží v těchto chvílích puk na svých holích a v závěru utkání se pokoušejí přehoupnout počet vstřelených branek přes magickou desítku. Zatím neúspěšně.
     
    57:00
    Krajcigr si nabruslil do útočného pásma a z vrcholu kruhů zápěstím vyslal ze své hole razantní střelu, brankář Dvořák však zareagoval včas a vyrazil ji levým betonem mimo svou svatyni.
     
    54:50
    Obrovský závar před brodskou svatyní gólem neskončil, gólman Vaněček předvedl několik výborných zákroků a také za vydatného přispění paní Štěstěny, když budejovický forvard přestřelil břevno, neinkasoval.
     
    54:13
    Obránce Lobo vystřelil od modré čáry, gólman Dvořák jeho střelu zápěstím vyrazil ramenem do rohu pásma hostů.
     
    52:46
    Smejkal s Vopelkou si v útočném pásmu narazili puk, druhý jmenovaný pálil zblízka před odkrytou brankou vysoko nad horní tyčku!
     
    51:03
    Ruova rána z vrcholu kruhů si cestu do branky nenašla, stopku jí vystavil gólman Vaněček, jenž chytil puk do náruče a přerušil hru.
     
    50:22
    Útočná akce Jihočechů je zastavena kvůli postavení mimo hru, kterého se hosté na útočném modré čáře dopustili. Buly ve stedním pásmu.
     
    49:20
    Rebelové si sice vytvořili značnou územní převahu, České Budějovice se však ubránily bez úhony a jsou už v plném počtu.
     
    47:47
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Potupná desítka je na světě. Gólman Vaněček vyrazil střelu Radka Prokeše jen do prostoru vedle sebe, kam si najel pro ležící puk VÁCLAV PAŠEK a přes brodské obránce zblízka zasunul kotouč k bližší tyčce do odkryté branky! Asistence: Radek Prokeš.
     
    47:20
    Domácí mají k dispozici dvouminutovou přesilovku, za katr usedl kvůli podražení Malovec (CEB).
     
    46:29
    Rebelové drží soupeře pod tlakem, zblízka dorážel útočník Mašek, ovšem jeho bekhendový pokus gólman Dvořák ukryl pod lapačkou a přerušil hru.
     
    45:53
    Zohorna zkoušel štěstí tvrdou ranou z pravého kruhu, těsně však minul vzdálenější tyčku a kotouč doletěl jen do rohu pásma.
     
    44:43
    Poměr sil na ledové ploše se na chvíli vyrovná, dvouminutový trest vyfasovaly České Budějovice od sudího za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Žáček (CEB).
     
    44:23
    Havlíčkobrodští se osvobodili dlouhým vyhozením až k Dvořákově bráně a aktivní obranou nepouštějí Jihočechy do souvislejšího tlaku nebo nebezpečnějšího zakončení.
     
    43:28
    Vyloučen je za podražení na 2 minuty Ludvík (HBR).
     
    42:14
    Smejkal si sjel do pravého kruhu a stihl zakončit, gólman Vaněček byl ve svém brankovišti na správném místě a lapil kotouč do náruče, čímž později přerušil hru.
     
    41:14
    Na druhé straně kluziště zaměstnala gólmana prokopa dvojice Ruda - Vopelka, strážce havlíčkobrodské svatyně si však se střelou ze strany i následnou dorážkou dokázal poradit na výbornou.
     
    40:22
    Ludvík hledal nahrávkou z pravého kruhu najíždějícího Vosyku, ale ten se v tísni k zakončení z první nedostal, protože ho dobře odclonil budějovický bek.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Vaněček (Prokop) - T. Dvořák, Lobo, Bláha, Krajcigr, Vala, Žuček, Müller - Dundáček, Vlček, Krajhanzl, Málek, Osmík, Beránek, Zohorna, Hlídek, Ludvík, Vosyka, Mašek.

    HC Mountfield:
    Dvořák (Sova) - Břečka, Kutiš, Ťoupal, Malovec, Kadlec, Křikava, Žáček - Vopelka, Prokeš, Pašek, Ruda, Samohejl, Smejkal, Pícha, Matoušek, Vácha, Macháček.

    Rozhodčí: .
     
    Ve druhé dvacetiminutovce byl rozdíl mezi oběma soupeři propastný. Jihočeši předvedli málo vídanou kanonádu a sedmi brankami se ujali osmigólového vedení. Dvakrát se trefil Radek Prokeš, po jedné brance zaznamenali Pavel Pícha, Václav Pašek, Jiří Smejkal, Karel Vácha a David Ruda. Před závěrečným dějstvím, které začne přibližně v 12:10, vedou České Budějovice nad Havlíčkovým Brodem 9:1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:32
    Rebelům se v přesilovce nedaří vynutit si na jihočeském soupeři souvislejší tlak nebo nebezpečnější zakončení, po většinu času se hraje v bezpečném prostoru pro hostující tým.
     
    38:31
    Na lavici hanby usedl Ťoupal (CEB), jenž se provinil podražením.
     
    38:17
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Kotouč putoval po ose Pavel Samohejl - Václav Pašek - RADEK PROKEŠ, při čemž posledně jmenovaný pálil po přesné nahrávce zblízka a bez přípravy neomylně pod horní tyčku! Asistence: Václav Pašek, Pavel Samohejl.
     
    38:04
    Na trestnou lavici je vykázán Osmík (HBR) za vražení na hrazení.
     
    37:14
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Gólman Prokop předvedl nejdříve výtečný zákrok, když zlikvidoval Vopelkovu dorážku z bezprostřední blízkosti. Puk se ovšem znovu dostal na hůl tohoto budějovického forvarda, který ho přesnou nahrávkou posunul mezi kruhy na hůl nekrytého DAVIDA RUDY, jehož rána bez přípravy rozechvěla síťku v havlíčkobrodské brance! Asistence: Lukáš Vopelka.
     
    36:28
    Obránce Bláha teď dvakrát v krátkém časovém sledu osvobodil svůj tým, když se mu podařilo vybojovat kotouč a vyhodit ho do pásma hostů.
     
    35:34
    Českobudějovický nápor nepolevuje, havlíčkobrodská obrana stále neví, kde jí hlava stojí a má spoustu práce. Vše vyústilo ve faul loktem, jenž měl na svědomí Osmík (HBR) a odsedí si za něj dvouminutový trest.
     
    33:57
    V havlíčkobrodském brankovišti dochází ke změně, brankáře Vítka Vaněčka nahradil jeho kolega Jan Prokop.
     
    33:57
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Kotouč se dostal v útočném pásmu hostů na hůl Michaela Kutiše, do jehož projektilu ještě vložil hůl mezi kruhy stojící JIŘÍ SMEJKAL a propasíroval puk mezi Vaněčkovými betony do sítě! Asistence: Michael Kutiš, Jakub Malovec.
     
    33:00
    Budějovice se na konci početní převahy usadily v útočném pásmu, jenže nevyprodukovaly z toho zhola nic. Potrestaný Dundáček už je na ledě, pokračuje se s plným počtem hráčů na ledové ploše.
     
    32:17
    Domácím se daří držet hru v uctivé vzdálenosti od Vaněčkovy svatyně, hosté se snaží marně najít účinný recept na jejich zkonsolidovaný obranný blok.
     
    31:00
    Jihočeši se usídlili v útiočném pásmu a neustále dorážejí na gólmana Vaněčka, který musel likvidovat rány z holí Paška a následně Prokeše, pozadu nezůstal ani Kutiš, jenž se ocitl sám před brankou, Vaněček ulehl na led, ale budějovický bek bekhendem přestřelil bránu. Na trestnou lavici je po odpískání vykázán Dundáček (HBR) za faul kolenem.
     
    29:48
    Kotouč se po dlouhé odmlce podíval také do českobudějovického pásma, kde mladí Rebelové kombinují a snaží se probít přes jihočeskou obranu k zakončení.
     
    29:14
    Brankář Vaněček byl tentokrát úspěšný, když si poradil se střelou od modré čáry, jíž ukryl v náruči a přerušil na chvíli hru.
     
    28:48
    Otřesení Rebelové vyhodili na zakázané uvolnění, hrát se bude i nadále v havlíčkobrodském obranném pásmu, kde se bude za chvíli vhazovat.
     
    26:00
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Tak v Kotlině se nám začíná schylovat k ostudě. Ihned po vyhraném vhazování v útočném pásmu napřáhl RADEK PROKEŠ a tvrdou ránu z jeho hole nedokázal brankář Vaněček zastavit! Bez asistence.
     
    25:34
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Po nahrávce Aleše Machářčka zpoza branky zakončoval z velkého úhlu v levém kruhu KAREL VÁCHA a odrazem o bližší tyčku propálil gólmana Vaněčka! Asistence: Aleš Macháček.
     
    24:16
    Lavička Havlíčkova Brodu na vývoj utkání okamžitě reaguje a bere si oddechový čas.
     
    24:16
    Mountfield právě vstřelil branku!

    České Budějovice si vydobyly už tříbrankový náskok, po nahrávce Radka Prokeše zakončoval z vrcholu levého kruhu VÁCLAV PAŠEK, jehož ránu gólman Vaněček chytil, ale neudržel puk a ten mu propadl až za brankovou čáru! Asistence: Radek Prokeš.
     
    23:39
    Jihočeši nepolevují v tlaku, který neustále narůstá a nepouští Rebely ven z obranného pásma. Tentokrát zakončoval oberánce Ťoupal, ejhož ránu brankář Vaněček vyrazil betony.
     
    22:08
    Mountfield právě vstřelil branku!

    David Ruda poslal kotuč do pravého kruhu, kde se ho ujal PAVEL PÍCHA a bekhendovou střelou skóroval k bližší tyčce brodské brány nad beton gólmana Vaněčka! Asistence: David Ruda.
     
    21:30
    Vopelka našel povedenou přihrávkou zpoza branky u tyčky stojícího Rudu, jehož rána bez přípravy proletěla těsně vedle vzdálenější tyčky!
     
    21:05
    Kutiš se nemazal na útočné modré čáře s pukem a tvrdě vystřelil, jeho projektil si gólman Vaněček mezi skrumáží těl před svým brankovištěm našel a lapil ho do nastavené náruče.
     
    20:12
    Pašek se chopil kotzouče hne po buly a z pravého kruhu zkoušel prověřit Vaněčkovu pozornost, ovšem trefil jen brusle před sebou bránícího beka Loba.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    V úvodní třetině jsme sledovali svižný a útočný hokej, který s sebou přinesl tři vstřelené branky. Hosté z Českých Budějovic se ujali dvoubrankového vedení po trefách Václava Paška a Pavla Samohejla, za Rebely zkorigoval nepříznivý stav Tomáš Vlček. Před 2. třetinou, jež začne zhruba v 11:24, vedou Jihočeši v Havlíčkově Brodě 2:1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:30
    Gólman Vaněček vyrazil nepříjemný projektil z vrcholu kruhů a puk poté dlouho ležel před jeho brankovištěm. Českobudějovičtí si hledali cestu k zakončení, k němuž se nakonec dostal útočník Pašek, z levého kruhu však pálil těsně vedle vzdálenějšího horního růžku brány!
     
    18:55
    Další tvrdá rána od modré čáry, tentokrát střílel bez přípravy Osmík, jenže našel jen Dvořákovu nastavenou náruč, do níž kotouč zaletěl.
     
    18:43
    Vlček zavezl kotouč do útočného pásma a následně ho přiťukl na hůl obránce Bláhy, jehož razantní projektil od modré čáry vyrazil gólman Dvořák betony.
     
    17:43
    Poměr sil na ledové ploše se vyrovná, útočným faulem se provinil Hlídek (HBR) a dostal 2 minuty za podražení.
     
    17:10
    Jihočeši teď pořádně zaměstnali gólmana Vaněčka, který nejdříve zneškodnil dva střelecké pokusy z dálky, poté si poradil i s Břečkovou střelou od modré čáry a Rudovou dorážkou. Za nedovolené bránění je potrestán po odpískání Žáček (CEB).
     
    16:10
    Hosté se nadýchli k bleskovému protiútoku, na jehož konci netrefil jeden z útočníků v předbrankovém prostoru prudkou přihrávku .
     
    15:17
    Před havlíčkobrodským kapitánem Ludvíkem se otevřel volný prostor, ovšem brodský forvard si přiťukl kotouč příliš daleko od hole a dohnal ho až za českobudějovickou brankou.
     
    13:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se na chvíli usadili v útočném pásmu, ale hosté se zmocnili kotouče a využili rychlého protiútoku k založení nebezpečné akce, v přečíslení však brankář Vaněček vystihl jerjich úmysl a vypíchl jim holí puk. Domácí rovněž založili rychlý kontr, na jehož konci pálil z mezikruží přesně do levého horního růžku Dvořákovy brány TOMÁŠ VLČEK! Asistence: Ondřej Hlídek.
     
    12:32
    Jihočeši jsou při chuti, pokračují v obléhání brodské brány a snaží se využít svou momentální psychickou výhodu ve třetí vstřelenou branku. Brankář Vaněček má plné ruce práce, žádný střelecký pokus však za svá záda nepustil.
     
    11:12
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Střelu Radka Prokeše jemně tečoval v prostoru levého kruhu a blízkosti Vaněčkova brankoviště PAVEL SAMOHEJL a usměrnil kotouč za záda havlíčkobrodského brankáře! Asistence: Radek Prokeš, Pavel Samohejl.
     
    10:44
    Vlček se ujal ve středním pásmu kotouče, nabruslil si s ním následně do útočného pásma, ale svou nahrávkou nenašel najíždějícího spoluhráče Hlídka. Domácí udrželi kotouče v útočném pásmu a od modré čáry střílel Lobo, branku však netrefil.
     
    9:18
    Domácí jsou kompletní, Jihočeši si sice vytvořili územní převahu, nebezpečnější zakončení, které by přidělalo gólmanu Vaněčkovi větší práci, z ní však nevzešlo.
     
    8:25
    Obránce Kutiš ostře vypálil od modré čáry a puk z jeho hole byl v prostoru mezi kruhy ještě tečován, mezi tři tyče Vaněčkovy branky se však nevešel, proletěl těsně vedle. Hostům se poté ještě na chvíli podařilo udržet útočné pásmo, domácí se však záhy osvobodili.
     
    7:18
    Dundáček (HBR) si odsedí dvouminutový trest, proti hokejovým pravidlům se provinil vražením na hrazení.
     
    6:20
    Po několika přesných přihrávkách pálil z prostoru pravého kruhu útočník Ruda, gólman Vaněček byl na místě a jeho pokus u své levé tyčky vyrazil betony do bezpečí.
     
    5:48
    Hosté v plném počtu.
     
    5:00
    Tvrdý projektil Bláhy od modré čáry vyrazil připravený gólman Dvořák, havlíčkobrodští útočníci se tlačili k dorážkám z bezprostřední blízkosti neúspěšně.
     
    4:44
    Hosté dlouho drželi hru v útočném pásmu, kde sbírali cenné vteřinky ze svého trestu. Rebelové se brzy zmocnili kotouče, ovšem nepřesnou nahrávkou na modré čáře se opět vyhnali z útočných pozic.
     
    3:48
    Za nedovolené bránění je dvouminutový trest udělen Macháčkovi (CEB).
     
    3:40
    Obránce Křikava pálil od modré čáry, ovšem byl v tísni a trefil jen před sebou stojícího haavlíčkobrodského hráče. Gólman Vaněček tak mohl zůstat ve svém brankovišti klidný.
     
    2:52
    Rebelové se snažili bleskově zareagovat a nastěhovali se do útočného pásma, kde několika nepříjemnými střeleckými projektily protáhli brankáře Dvořáka, jenž si se všemi pokusy poradil a zůstal neprůstřelný.
     
    1:00
    Mountfield právě vstřelil branku!

    České Budějovice se usadily v útočném pásmu a po rychle sehrané akci se ujali těsného vedení. Po nahrávce Pavel Samohejla střílel z mezikruží volný Radek Prokeš, jehož střelecký pokus gólman Vaněček vyrazil do prostoru před sebou, kam si sjel nikým neatakovaný VÁCLAV PAŠEK a zblízka skóroval k levé tyčce! Asistence: Radek Prokeš, Pavel Samohejl.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Dobrý den, ze zimního stadionu v Kotlině vás vítám u sledování on-line přenosu zápasu HC Rebel Havlíčkův Brod - HC Mountfield v rámci 5. kola extraligy mladšího dorostu. Utkání začíná v 10:35.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 14. Vlček (Hlídek) - 1. Pašek (Prokeš , Samohejl), 12. Samohejl (Prokeš, Pašek), 23. Pícha (Ruda ), 25. Pašek (Prokeš), 26. Vácha (Macháček), 26. Prokeš, 34. Smejkal (Kutiš, Malovec), 38. Ruda (Vopelka), 39. Prokeš (Pašek, Samohejl), 48. Pašek (Prokeš)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Banes Motor České Budějovice:
    bahis siteleri