Hr. Králové – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Motor ČB 1:10 (kon.) | Šumperk – Olomouc 1:12 (kon.)
Chomutov – Letňany 3:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:10 (1:2, 0:7, 0:1)
Banes Motor České Budějovice
Neděle 26.09.2010, 10:15ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:59
    Dvěma minutami je oceněn prohřešek Valy (HBR).
     
    52:46
    Smejkal s Vopelkou si v útočném pásmu narazili puk, druhý jmenovaný pálil zblízka před odkrytou brankou vysoko nad horní tyčku!
     
    47:47
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Potupná desítka je na světě. Gólman Vaněček vyrazil střelu Radka Prokeše jen do prostoru vedle sebe, kam si najel pro ležící puk VÁCLAV PAŠEK a přes brodské obránce zblízka zasunul kotouč k bližší tyčce do odkryté branky! Asistence: Radek Prokeš.
     
    47:20
    Domácí mají k dispozici dvouminutovou přesilovku, za katr usedl kvůli podražení Malovec (CEB).
     
    44:43
    Poměr sil na ledové ploše se na chvíli vyrovná, dvouminutový trest vyfasovaly České Budějovice od sudího za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Žáček (CEB).
     
    43:28
    Vyloučen je za podražení na 2 minuty Ludvík (HBR).
     
    38:31
    Na lavici hanby usedl Ťoupal (CEB), jenž se provinil podražením.
     
    38:17
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Kotouč putoval po ose Pavel Samohejl - Václav Pašek - RADEK PROKEŠ, při čemž posledně jmenovaný pálil po přesné nahrávce zblízka a bez přípravy neomylně pod horní tyčku! Asistence: Václav Pašek, Pavel Samohejl.
     
    38:04
    Na trestnou lavici je vykázán Osmík (HBR) za vražení na hrazení.
     
    37:14
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Gólman Prokop předvedl nejdříve výtečný zákrok, když zlikvidoval Vopelkovu dorážku z bezprostřední blízkosti. Puk se ovšem znovu dostal na hůl tohoto budějovického forvarda, který ho přesnou nahrávkou posunul mezi kruhy na hůl nekrytého DAVIDA RUDY, jehož rána bez přípravy rozechvěla síťku v havlíčkobrodské brance! Asistence: Lukáš Vopelka.
     
    35:34
    Českobudějovický nápor nepolevuje, havlíčkobrodská obrana stále neví, kde jí hlava stojí a má spoustu práce. Vše vyústilo ve faul loktem, jenž měl na svědomí Osmík (HBR) a odsedí si za něj dvouminutový trest.
     
    33:57
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Kotouč se dostal v útočném pásmu hostů na hůl Michaela Kutiše, do jehož projektilu ještě vložil hůl mezi kruhy stojící JIŘÍ SMEJKAL a propasíroval puk mezi Vaněčkovými betony do sítě! Asistence: Michael Kutiš, Jakub Malovec.
     
    31:00
    Jihočeši se usídlili v útiočném pásmu a neustále dorážejí na gólmana Vaněčka, který musel likvidovat rány z holí Paška a následně Prokeše, pozadu nezůstal ani Kutiš, jenž se ocitl sám před brankou, Vaněček ulehl na led, ale budějovický bek bekhendem přestřelil bránu. Na trestnou lavici je po odpískání vykázán Dundáček (HBR) za faul kolenem.
     
    26:00
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Tak v Kotlině se nám začíná schylovat k ostudě. Ihned po vyhraném vhazování v útočném pásmu napřáhl RADEK PROKEŠ a tvrdou ránu z jeho hole nedokázal brankář Vaněček zastavit! Bez asistence.
     
    25:34
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Po nahrávce Aleše Machářčka zpoza branky zakončoval z velkého úhlu v levém kruhu KAREL VÁCHA a odrazem o bližší tyčku propálil gólmana Vaněčka! Asistence: Aleš Macháček.
     
    24:16
    Mountfield právě vstřelil branku!

    České Budějovice si vydobyly už tříbrankový náskok, po nahrávce Radka Prokeše zakončoval z vrcholu levého kruhu VÁCLAV PAŠEK, jehož ránu gólman Vaněček chytil, ale neudržel puk a ten mu propadl až za brankovou čáru! Asistence: Radek Prokeš.
     
    22:08
    Mountfield právě vstřelil branku!

    David Ruda poslal kotuč do pravého kruhu, kde se ho ujal PAVEL PÍCHA a bekhendovou střelou skóroval k bližší tyčce brodské brány nad beton gólmana Vaněčka! Asistence: David Ruda.
     
    21:30
    Vopelka našel povedenou přihrávkou zpoza branky u tyčky stojícího Rudu, jehož rána bez přípravy proletěla těsně vedle vzdálenější tyčky!
     
    19:30
    Gólman Vaněček vyrazil nepříjemný projektil z vrcholu kruhů a puk poté dlouho ležel před jeho brankovištěm. Českobudějovičtí si hledali cestu k zakončení, k němuž se nakonec dostal útočník Pašek, z levého kruhu však pálil těsně vedle vzdálenějšího horního růžku brány!
     
    17:43
    Poměr sil na ledové ploše se vyrovná, útočným faulem se provinil Hlídek (HBR) a dostal 2 minuty za podražení.
     
    17:10
    Jihočeši teď pořádně zaměstnali gólmana Vaněčka, který nejdříve zneškodnil dva střelecké pokusy z dálky, poté si poradil i s Břečkovou střelou od modré čáry a Rudovou dorážkou. Za nedovolené bránění je potrestán po odpískání Žáček (CEB).
     
    13:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se na chvíli usadili v útočném pásmu, ale hosté se zmocnili kotouče a využili rychlého protiútoku k založení nebezpečné akce, v přečíslení však brankář Vaněček vystihl jerjich úmysl a vypíchl jim holí puk. Domácí rovněž založili rychlý kontr, na jehož konci pálil z mezikruží přesně do levého horního růžku Dvořákovy brány TOMÁŠ VLČEK! Asistence: Ondřej Hlídek.
     
    11:12
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Střelu Radka Prokeše jemně tečoval v prostoru levého kruhu a blízkosti Vaněčkova brankoviště PAVEL SAMOHEJL a usměrnil kotouč za záda havlíčkobrodského brankáře! Asistence: Radek Prokeš, Pavel Samohejl.
     
    7:18
    Dundáček (HBR) si odsedí dvouminutový trest, proti hokejovým pravidlům se provinil vražením na hrazení.
     
    3:48
    Za nedovolené bránění je dvouminutový trest udělen Macháčkovi (CEB).
     
    1:00
    Mountfield právě vstřelil branku!

    České Budějovice se usadily v útočném pásmu a po rychle sehrané akci se ujali těsného vedení. Po nahrávce Pavel Samohejla střílel z mezikruží volný Radek Prokeš, jehož střelecký pokus gólman Vaněček vyrazil do prostoru před sebou, kam si sjel nikým neatakovaný VÁCLAV PAŠEK a zblízka skóroval k levé tyčce! Asistence: Radek Prokeš, Pavel Samohejl.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 14. Vlček (Hlídek) - 1. Pašek (Prokeš , Samohejl), 12. Samohejl (Prokeš, Pašek), 23. Pícha (Ruda ), 25. Pašek (Prokeš), 26. Vácha (Macháček), 26. Prokeš, 34. Smejkal (Kutiš, Malovec), 38. Ruda (Vopelka), 39. Prokeš (Pašek, Samohejl), 48. Pašek (Prokeš)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Banes Motor České Budějovice:
    bahis siteleri