Inter – Tottenham 4:3 (kon.) | Twente – W. Brémy 1:1 (kon.) | Schalke – Hapoel Tel Aviv 3:1 (kon.)
Lyon – Benfica 2:0 (kon.) | Rangers – Valencia 1:1 (kon.) | Manchester Utd. – Bursaspor 1:0 (kon.)
Panathinaikos – Kazaň 0:0 (kon.) | Barcelona – Kodaň 2:0 (kon.)
konec
Glasgow Rangers
1:1 (1:0)
Valencia CF
Středa 20.10.2010, 20:45 • Ibrox Stadium • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    Pěkný večer, vítáme vás u on-line přenosu ze zápasu základní skupiny Ligy Mistrů skupiny C mezi Glasgow Rangers a Valencií. Utkání začíná v 20:45.
     
    Skupina C po dvou zápasech:

    1. Manchester United - 4 body / skóre 1:0
    2. Glasgow Rangers - 4 body / skóre 1:0
    3. Valencia - 3 body / skóre 4:1
    4. Bursaspor - 0 bodů / skóre 0:5
     
    Valencia - Španělský klub měl velmi dobrý rozjezd, La Lize totiž dlouho vévodil a o výsostné postavení v domácí lize ho připravila až v posledním kole Barcelona. Valencia tak klesla na druhé místo tabulky, které okupuje společně s Villarrealem a právě Barcelonou. Na vedoucí Madrid je však ztráta velmi malá - pouhý bod.

    I start do Ligy Mistrů se vydařil. Valencia rozprášila venku Bursaspor 0:4 a zakolísání přišlo až proti Manchesteru United, který vyhrál ve Španělsku po neslaném nemastném výkonu 1:0.
     
    Glasgow Rangers - Rangers si zatím může notovat, domácí soutěží prochází totiž bez ztráty kytičky. Jediný, kdo mu dýchá na paty, je jeho tradiční rival Celtic, který má totožnou bilanci jen s horším skóre. Rozhodovat se tak bude zřejmě ve vzájemném měření obou týmů.

    I v Lize Mistrů se zatím skotskému mistru daří. V úvodním utkání vybojovali Rangers cenný bod na Old Trafford, odkud se body tradičně moc nevozí. V dalším zápase na domácí půdě si pak Glasgow Bursasporem, byť zvítězil jen 1:0.
     
    Obecně se předpokládá, že právě Rangers a Valencia si to rozdají o druhé postupové místo ve skupině. O postupu Manchesteru United není moc pochyb a Bursaspor zatím plní předpokládanou roli outsidera.
     
    Trenéři před zápasem:

    Walter Smith (Rangers) - Od začátku skupiny jsme věděli, že Valencie a Manchester United jsou týmy, s kterými se počítá na postup. Naše další tři zápasy jsou právě proti těmto týmům, takže víme, jak to bude těžké. Abychom byli upřímní, my a Bursaspor nemáme k dispozici takovou kvalitu.

    Valencie byla do utkání s Barcelonou první v lize a odehrála s ní vynikající první poločas. Pro každý tým je těžké se vypořádat se ztrátou dvou nejlepších hráčů (Villa, Silva). Valencie však vypadá, že se s těmito ztrátami srovnala velmi dobře. Bude pro nás hodně těžké Valencii překonat. (zdroj: uefa.com)

    Unai Emery (Valencia) - Přišli jsme sem pro vítězství - naším jediným cílem je vyhrát, ne remizovat. Jsme připraveni podat dobrý výkon. Vzhledem k postavení ve skupině v současné době se zdá, že vítěz bude brát vše. Nicméně, ještě je brzy říct, že to je pro nás rozhodující zápas.

    Rangers hrají doma velmi dobře, používají jiný styl než v Evropě. V prvních dvou utkáních, hráli s pěti obránci. Musíme být připravení na všechny eventuality. Důležití roli mohou hrát také fanoušci, očekáváme speciální atmosféru, ale naši hráči hráli po celém světě. Musí být soustředění na hru na hřišti, ne mimo něj. (zdroj: eufa.com)
     
    Absence

    Rangers: McCulloch (třísla), Beattie (stehno), Fleck (kolenní šlacha), Bradfoot ? (kotník).

    Valencia: Miguel (stehno), Topal (kotník), Jaaquín (kotník), Maduro (natržená podkolenní šlacha), Feghouli (přitahovač).
     
    Úvodní sestavy:

    Glasgow Rangers: McGregor - Foster, Bougherra, Weir, Papac, Whittaker - Naismith, Davis, Edu, Weiss - Miller.
    Náhradníci:Alexander, Fleck, Lafferty, Webster, Little, Wylde, Hutton.
    Trenér: Walter Smith.

    Valencia CF: Sánchez - Saltor, D.Navarro, Ricardo Costa, Mathieu - Costa, Topal - Domínguez - Mata, Pablo Hernández - Aduriz.
    Náhradníci: Moyá, Maduro, Albelda, Soldado, Vicente, Manuel Fernandes, Banega.
    Trenér: Unai Emery.

    Rozhodčí: Nicola Rizzoli - Renato Faverani, Andrea Stefani - Andrea Romea (všichni ITA).
     
    Oproti předpokladům se v základní sestavě Valencie objevuje Topal, jehož trápil kotník. Zdá se, že už je vše v pořádku. Na lavičce je pak i Maduro.
     
    V základní sestavě Rangers nechybí slovenský reprezentant Vladimír Weiss.
     
    Obě základní jedenáctky už jsou na trávníku a představují se zaplněnému Ibrox Stadium.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Zápas je odstartován, snad nás dnes čeká zajímavá bitva.
     
    2
    Míč na kopačkách Valencie, která se snaží něco vymyslet proti domácí obraně.
     
    2
    Pablo Hernández poslal první navštívenku McGregorovi, ten však se střelou zhruba z osmnácti metrů neměl problém.
     
    3
    Valencia je zatím daleko aktivnější, to je bez debat.
     
    3
    Centr do vápna se stal kořistí McGregora.
     
    4
    Znovu je u míče hostující tým, domácí se soustředí zatím na pečlivou obranu.
     
    4
    Pablo Hernández zkusil vyslat dopředu svého spoluhráče, ten byl však uhlídán.
     
    5
    Nedorozumění v obraně Valencie a celou ošemetnou musel řešit včasným vyběhnutím a odkopem brankář Sánchez. Miller by se jinak dostal do velké šance.
     
    6
    Pablo Hernández opět zaměstnával obranu Valencie, pas z pravé strany do vápna byl však zblokován.
     
    6
    Bougherra si předkopl míč daleko od nohy a naprosto zbytečně málem domácí ztratili míč.
     
    7
    Glasgow hraje letos v Lize Mistrů tradičně s pěti obránci, pro Valencii tak bude hodně těžké hledat volná okénka v obraně. V domácím prostředí by však Rangers měli pomýšlet navíc, než na obranu. Přeci jen jde o důležitý zápas, který mnohé naznačí o postupových nadějích.
     
    8
    Topal poslal lob do vápna, kde se srazili dva domácí obránci a míč se dostal z velké vápna až k Mathieumu, který střílel z první, ale pokus se mu moc nevyvedl.
     
    9
    Domácí se zatím dostávají za polovinu Valencie jen hodně sporadicky. Držení míče je jednoznačně v moci hostů.
     
    10
    Topal neprostrčil přihrávku na svého spoluhráče, ta byla však dobře zblokována. Rangers získali míč, ale dopředu to zatím není žádná sláva.
     
    11
    Drzý průnik Weissa končí odpískaným faulem, přesně takovéto akce se od slovenského reprezentanta čekají.
     
    12
    Faul i na druhé straně, Adurize poslal k zemi Weir a bude to standardka pro hosty...
     
    12
    ...S centrem si skotská obrana poradila, odvrátila jej však jen k Pablo Hernándezovi, který z pravé strany nastřelil jen bránícího hráče.
     
    13
    Ou, dobrý protiútok Valencie, který však končí po nabídce Maty nepřesnou střelou Pabla Hernándeze, který svoji technickou střelu poslal vysoko nad bránu.
     
    14
    Topalovi se dnes v rozehrávce zatím příliš nedaří, znovu nepřesnost na jeho kopačkách.
     
    15
    Skotové teď dlouho kombinovali, ale nepřešli ani půlící čáru a nakonec o míč přišli, Valencia však zisk balónu nezužitkovala.
     
    16
    Topal měl hodně velké problémy s napadajícím Davisem, ten mu málem míč sebral, Turek nakonec celou situaci ustál.
     
    17
    Tino Costa to zkusil z dálky, ale střele scházela větší přesnost.
     
    17
    Valencie už nastřádala několik střeleckých pokusů, Rangers zatím ani jediný.
     
    18
    Pěkně to provedl Miller, který obloučkem za obranu našel ve vápně nabíhajícího Naismithe, který spektakulárně zakončoval, byl však příliš blízko brankáři Sánchezovi, který dobře zasáhl.
     
    19
    Další velká šance domácích. Tentokrát zakončoval Miller, který si naběhl na centr z pravé strany na vzdálenější tyč a z těžkého úhlu trefil jen brankáře Sáncheze.
     
    20
    ...velký tlak Rangers, který ještě pokračoval po rohovém kopu, Papac tvrdě vypálil zpoza vápna a Sánchez musel pokus vyrazit na další rohový kop...
     
    21
    ...Weissův centr byl velice dobrý, ale hostující obrana si s ním poradila.
     
    22
    Tak to vidíte, až do této doby byli domácí v podstatě neviditelní, ale to co teď Rangers roztočili před bránou Valencie, to byl velký válec.
     
    23
    Mata se řítil do protiútoku, ale celá akce byla zpomalena, následně centroval z levé strany Domínguez, jeho pas byl však odvrácen.
     
    23
    Další centr Domíngueze opět odvrácen skotskou obranou.
     
    24
    Zápas se nám po vláčném začátku rozjel do velmi dobrého tempa. Je to i tím, že Rangers začali pokukovat i po útoku, zatímco v první čtvrthodině v podstatě jen bránili.
     
    25
    Saltor sice po narážce s Costou ztratil míč, ale bojovností ho získal opět zpět.
     
    25
    Valencia hraje ale opět do plných a zatím se hodně těžko prosazují, jedinou šancí jsou zatím střelu z dálky.
     
    26
    Miller vyzrál na ofsajdovou past, dostal ideální kolmici, jenže Miller si nedokázal poradit s brankářem Sáncheze, který dobře vyběhl a skotský hráč zakončoval příliš pozdě, takže trefil jen hostující brankáře. Ten míč vyrazil a z dálky se ještě jeden z hráčů Rangers pokoušel vrátit míč do poloprázdné brány, ale přestřelil.
     
    28
    Hernández stíhal kolmici za obranu, zdálo se, že k míči se nemůže dostat ani náhodou, jenže hned trio domácích hráčů, které mělo k míči daleko blíže, si počínalo hodně nedůrazně a zmatečně. Hernández se tak dostal zadarmo k míči, zakončení mu však nevyšlo.
     
    29
    Bougherra výtečně vystoupil z obranného bloku. Celou akci se chtěl ještě jednou zopakovat, ale to už bylo s faulem na Costu. Domácí hráč vidí první žlutou kartu utkání.
     
    30
    Standardní situace byla sehrána velmi dobře. Míč se po centru dostal ve vápně k volnému Adurizovi, který z první směřoval míč do vápna, kde střílel Navarro, jehož střela byla zblokována.
     
    31
    Opět David Navarro, tentokrát dostal dobrý z pravé strany na vzdálenější tyč od Maty a svoji hlavičku umístil jen těsně vedle levé tyče.
     
    32
    Navarro si ještě při hlavičce přivodil nějakou bolístku, takže bude muset být ošetřen. Nemělo by to být nic vážného.
     
    33
    Teď zase na chvíli při útočných rejdech Rangers. Whittaker dostal dobrou přihrávku do vápna, jeho následný pas na penaltu byl odvrácen na roh...
     
    34
    Rangers právě vstřelili branku!
    ...no a z rohového kopu se narodila první branka zápasu. Brankář Sánchez prohrál souboj a vítězně z něj vyšel MAURICE EDU, jenž se vyšponoval vysoko do vzduchu a hlavičkou k pravé tyči otevřel skóre a posílá Rangers do vedení.
     
    35
    Edu ještě inkasoval při brance úder loktem a musí být ošetřen.
     
    36
    ...rohový kop Valencie rozehrán nakrátko a z následného centru další roh...
     
    36
    ...opět stejný scénář, do třetice tedy...
     
    37
    ...znovu roh nakrátko a opět to nebylo příliš šťastná volba.
     
    37
    Domácí fanoušci jsou samozřejmě nad míru spokojení a zpívají oslavné chorály.
     
    38
    Miller si postavil vlastní dálnici a namířil si to přímo na Sáncheze, byl však v tísni, a na zakončení neměl dostatečný prostor a čas.
     
    39
    Pablo Hernández se utopil ve vápně v modré lavině.
     
    39
    Kevin Miller tentokrát na ofsajdovou past nevyzrál.
     
    39
    Hernández z levé strany zkoušel pěkně technicky obstřelit McGregora, ten však míč dobře vyrazil.
     
    40
    McGregor musel ven z brány, aby vyrazil do bezpečí centr z pravé strany.
     
    41
    Další střelecký pokus hostů sražený domácí obranou.
     
    41
    Valencia se snaží vehementně vstřelit branku ještě do přestávky, obrana Rangers však zatím úspěšně odolává. Glasgow v tomto ročníku Ligy Mistrů ještě neinkasovalo.
     
    42
    Pozor, Pozor! Maurice Edu se dostal k odraženému míči a z voleje trefil z osmnácti metrů pravou tyč. Balón se pak ještě odrazil k Millerovi, který přestřelil z hranice vápna prázdnou bránu a následně se mohl jen chytit za hlavu.
     
    43
    Costův nepřesný střelecký pokus.
     
    44
    Zatím sledujeme zápas jako hrom. Sice padla jen jedna branka, ale zajímavými situacemi se to jen hemží.
     
    44
    Ještě dodám, že na Ibrox Stadium zatím slabě prší.
     
    45
    Obranný val domácích zatím pracuje velmi dobře, i teď se defenzíva Skotů vyznamenala, konkrétně to byl Weir, který odpálil míč v nebezpečné situaci ve vápně do bezpečí.
     
    45+1
    Naismith se dostal na pravé straně k míči, šinul si to k bráně a na hranici šestnáctky vypálil, jeho pokus trefil jen blokujícího Ricarda Costu.
     
    První poločas skončil.
     
    Po první čtvrthodině úvodní půle to nevypadalo na skvostný fotbal. Valencia se snažila být aktivní, ale nedokázala se probít přes domácí obranu. Pak však vylezli Rangers z ulity a začal se hrát skvělý fotbal plný zajímavých okamžiků. Několik velkých šancí ještě domácí spálili, prosadil se až po rohovém kopu Edu. Valencie si vypracovala jen jednu vážnější šanci, když hlavičkoval vedle tyče Navarro. Španělům zatím není nic platná ani větší aktivita a držení míče.
     
    Statistiky po 1. poločasu:

    Střely na bránu: 5:3
    Střely celkem: 10:12
    Fauly: 2:4
    Žluté karty: 1:0
    Ofsajdy: 2:0
    Rohové kopy: 3:5
    Držení míče: 37:63
    Uběhnuté metry: 56581:57683
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Valencia sáhla po přestávce ke střídání. Na hřiště přišel Roberto Soldado, který nahradil Domíngueze.
     
    46
    Troufnu si tipnout scénář příštích minut. Valencia bude bušit do domácí obrany, naopak Rangers se budou snažit chodit do rychlých protiútoků.
     
    46
    Valencia právě vstřelila branku!
    Tak předchozí scénář už platit rozhodně nebude. MAURICE EDU se stává hrdinou, tentokrát však smutným. Valencia zahrávala standardní situaci z pravé strany a následný centr do vápna umístil nešťastně hlavou Edu do vlastní sítě.
     
    47
    A začínáme tedy od nuly.
     
    48
    Rangers se mohlo dostat opět do vedení. Miller se dostal k míči ve vápně, chvíli byl sám, ale dlouho otálel a jeho následná střela byla zblokována.
     
    49
    Centr do skotského vápna, který skončil střelou Adurize po centru od Hernándeze. Pokusu scházela větší razance a ještě byla jemně tečována.
     
    49
    Mata dostal perfektní zpětnou přihrávku od Hernándeze a z druhé vlny zpoza vápna přestřelil bránu.
     
    50
    Mathieu zastoupil cestu Naismithovi a možná ho ještě trochu udeřil loktem. Karta se však udělovat nebude.
     
    51
    Rangers v dobré útočné akci, kterou ovšem zastavil ofsajd.
     
    52
    Druhý poločas nezůstává tomu prvního nic dlužen. Hraje se opravdu hodně zajímavý a svižný fotbal.
     
    53
    Topalovi se sice míč zamotal mezi nohama, stačil jej však předat Soldadovi, který o něj však posléze přišel.
     
    54
    Whittaker se dobře uvolňoval na levé straně a dokonce i vystřelil, bude to rohový kop...
     
    54
    ...Weissův centr nebyl špatný, obraně Valencie se ho však podařilo odvrátit a následný další centr z pravé strany skončil v náručí Sáncheze.
     
    55
    Valencie v útoku ztroskotala, stejně však skončil i následný rychlý protiútok Rangers.
     
    56
    Postupný útok Valencie, která rozvážně hledá kudy k domácí brance.
     
    57
    Rangers však dobře brání. Následný rychlý kontr vedl Weiss, který poslal přihrávku na levé křídlo Whittakerovi, který měl však k míči dále než brankář Sánchez.
     
    58
    Ničím zajímavý centr Costy nadělal překvapivě velké problémy brankáři McGregorovi, kterému míč vypadl z rukavic a celou situaci musel hasit Papac.
     
    59
    Aduriz po strkanici obdržel žlutou kartu, bude si tedy muset v dalším průběhu utkání dávat pozor.
     
    60
    Valencia má dnes velkou zálibu v rozehrávání rohových kopu nakrátko. Po chvíli stejně přišel centr na vzdálenější levou tyč a bude z toho po zásahu domácí obrany další roh...
     
    61
    ...Topal se dostal ke střele po rohovém kopu, ale jeho pokus byl zblokován.
     
    61
    Centr Costy z levé strany byl prodloužen Soldadem až na Ricarda Costu, jehož následná střela byla sražena do boční sítě, další roh...
     
    62
    ...po dalším rohu, bude k vidění opět roh...
     
    62
    ...tak teď už se Rangers nadobro osvobozují, teď byli domácí hráči pod velkým tlakem. Valencia má více ze hry.
     
    63
    Bougherra poslal dlouhý pas na Millera, ale tato nabídka byla daleko delší než by Miller potřeboval, pro míč si v pohodě došel brankář Sánchez.
     
    64
    Miller se pokusil odcentrovat do vápna z pravé strany, jeho pokus byl sražen do autu.
     
    64
    Velmi pěkně to zkoušel Davis, zpoza vápna dloubl míč, který musel César Sánchez vyrazit na roh, být více z brány, byl by z toho gól.
     
    65
    Na rohový kop si naskakoval Bougherra, ale v souboji neuspěl. Tak teď zase tahá pilku domácí tým.
     
    66
    Edu zajel ostře do Topala a naprosto logicky vyfasoval žlutou kartu.
     
    67
    Nyní trochu chvíle klidu, a že jich nebylo za celý zápas mnoho.
     
    68
    Mathieu ve vápně dobře ustrážen duem hráčů Rangers.
     
    69
    Kombinace Mata, Soldado. Přihrávka posledně jmenovaného však zachycena dobře Weissem.
     
    70
    Snad první roh, který zahrál Mata přímo do vápna a ne nakrátko, ale úspěch to Valencii nepřineslo.
     
    71
    Tempo trochu zvolnilo, oba týmy si dávají velký pozor, aby neudělaly chybu. Přeci jen konec zápasu už se blíží.
     
    71
    Naismith si udělal slalom z hráčů Valencie, až musel Mathieu zatáhnout za záchranou brzdu a faulovat, velmi dobrá standardka pro domácí tým...
     
    72
    ...K míči se postavil Papac a málem se trefil do levého horního růžku, nechybělo moc. Střela měla dobrou razanci, chybělo jen jedině - branka.
     
    73
    Pablo Hernández čekal na správnou dobu, kdy prostrčit kolmici do vápna na Mathieuho, nakonec však pas nenačasoval dobře.
     
    74
    Mata se dostal po odrazu k míči, ale jeho centr do vápna byl příliš přetažený a končí v zámezí.
     
    75
    Tino Costa dobře odcentroval přes Bougherru, to bylo ale vše, ve vápně si s míčem poradila domácí obrana.
     
    76
    Weiss si dobře poradil s míčem, přihrál a následně se po nádherném pasu za obranu do vápna dostal do obrovské šance Naismith, ale počínal si poněkud ukvapeně. Zakončoval hned, místo toho, aby si míč zpracoval.
     
    76
    Valencia podruhé střídá. Do hry přijde Manuel Fernandes, který nahradí Costu.
     
    77
    Soldado se dostal ke střele z první a McGregor teď může být jenom rád, že ho hostující hráč trefil. Mířit střela jinam, neměl by šanci.
     
    78
    Weir je dalším, kdo dnes vidí žlutou kartu.
     
    79
    Aduriz střílel a McGregor musel zasahovat, ovšem nic vážného.
     
    80
    Standardka Rangers bez problémů odvrácena obranou Valencie.
     
    81
    Naismith číhal na dobrý centr Whittakera, byl však v ofsajdovém postavení, což pomezní rozhodčí dobře viděl.
     
    82
    Obrovskou, ale obrovskou šanci spálil Foster. Vše začalo u Nasmithe, jenž střílel, ale jeho pokus byl sražený. Míč se odrazil právě k Fostrovi, který měl díky tomu, že Sánchez reagoval na původní směr střely úplně prázdnou bránu. Ve stoprocentní šanci však trestuhodně přestřelil bránu.
     
    83
    Mata vidí žlutou kartu.
     
    85
    Poslední střídání hostů. Ze hry odchází Mata a na hřiště nastupuje Vicente.
     
    86
    Vicente rozehrál rychle rohový kop, ale Fernandesovi se nepovedl centr.
     
    87
    Vicente střílel, ale jeho levačka bránu McGregora neohrozila.
     
    88
    Bougherra nastartoval své nohy na levé straně, ale byl zastaven.
     
    88
    První střídání na straně Rangers. Ze hry odchází Vladimír Weiss, který dnes podal dobrý výkon a na trávník přichází Kyle Lafferty.
     
    89
    Lafferty se hned zapojil do hry, ale jeho střela ze standardky byla sražena.
     
    90
    Rohový kop Valencie a hlavička, která skončila mimo bránu.
     
    90+1
    Rozhodčí nastaví dvě minuty.
     
    90+1
    Whittaker hledal dlouhatánským centrem Naismithe, Sánchez však dobře vyběhl a míč vyboxoval.
     
    90+2
    Bouhgerra se dostal z ničeho nic před Sáncheze, ale byl příliš blízko brankáři a trefil míč jen do něj.
     
    90+2
    Soldado ve velké šanci, mohlo to být ještě lepší, kdyby si hostující hráč míč nezapomněl za sebou, nakonec se ke střele dostal, ale jeho bombu vyrazil McGregor a zachránil pro svůj tým remízu.
     
    Konec zápasu.
     
    Zápas tedy nakonec končí možná zaslouženou remízou. Rangers si do druhé půle odnesli jednogólový náskok, který však hosté vymazali hned v úvodu druhé části. Oba góly zařídil Edu nejprve dostal svůj tým do vedení, aby si poté dal vlastence.
     
    Okamžik utkání:

    Druhá branka Eda, bohužel pro něj do vlastní sítě. Valencia vyrovnala hned v úvodu druhé půle, a kdo ví, jak by to vypadalo, kdyby gól nepřišel tak brzy.
     
    Hvězda utkání podle onlajny.cz:

    Kevin Miller (Rangers) odehrál velmi dobrý zápas, dostával se do šancí, hýřil pohybem. Jeho výkonu chyběl jen vstřelený gól, šancí na to měl Miller více než dost.
     
    Statistiky:

    Střely na bránu: 6:7
    Střely celkem: 19:21
    Fauly: 5:13
    Žluté karty: 3:2
    Ofsajdy: 5:0
    Rohové kopy: 5:12
    Držení míče: 38:62
    Uběhnuté metry: 111750:113832
     
    Nejvíce naběháno:

    Naismith (Rangers): 12173 metrů
    Topal (Valencia): 11152 metrů
     
    Skupina C po třech zápasech:

    1. Manchester United - 7 bodů / skóre 2:0
    2. Glasgow Rangers - 5 bodů / skóre 2:1
    3. Valencia - 4 body / skóre 5:2
    4. Bursaspor - 0 bodů / skóre 0:6
     
    To je pro dnešek z Ligy Mistrů vše, pěknou dobrou noc. (22:52:05)

    Zdeněk Plánka

    Branky: 34. Edu - 46. Edu (vla.)

    Karty:   29. Bougeirra, 66. Edu, 78. Weir - 59. Aduriz, 83. Mata


    Glasgow Rangers: McGregor - Foster, Bougherra, Weir, Papac, Whittaker - Naismith, Davis, Edu, Weiss (88. Lafferty) - Miller.
    Valencia CF: Sánchez - Saltor, D.Navarro, Ricardo Costa, Mathieu - Costa (76. Manuel Fernandes), Topal - Domínguez (46. Soldado) - Mata (85. Vicente), Pablo Hernández - Aduriz.

    Rozhodčí: Nicola Rizzoli - Renato Faverani, Andrea Stefani - Andrea Romea (všichni ITA)
    bahis siteleri