Inter – Tottenham 4:3 (kon.) | Twente – W. Brémy 1:1 (kon.) | Schalke – Hapoel Tel Aviv 3:1 (kon.)
Lyon – Benfica 2:0 (kon.) | Rangers – Valencia 1:1 (kon.) | Manchester Utd. – Bursaspor 1:0 (kon.)
Panathinaikos – Kazaň 0:0 (kon.) | Barcelona – Kodaň 2:0 (kon.)
konec
Glasgow Rangers
1:1 (1:0)
Valencia CF
Středa 20.10.2010, 20:45 • Ibrox Stadium • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Soldado ve velké šanci, mohlo to být ještě lepší, kdyby si hostující hráč míč nezapomněl za sebou, nakonec se ke střele dostal, ale jeho bombu vyrazil McGregor a zachránil pro svůj tým remízu.
     
    90+2
    Bouhgerra se dostal z ničeho nic před Sáncheze, ale byl příliš blízko brankáři a trefil míč jen do něj.
     
    88
    První střídání na straně Rangers. Ze hry odchází Vladimír Weiss, který dnes podal dobrý výkon a na trávník přichází Kyle Lafferty.
     
    85
    Poslední střídání hostů. Ze hry odchází Mata a na hřiště nastupuje Vicente.
     
    83
    Mata vidí žlutou kartu.
     
    82
    Obrovskou, ale obrovskou šanci spálil Foster. Vše začalo u Nasmithe, jenž střílel, ale jeho pokus byl sražený. Míč se odrazil právě k Fostrovi, který měl díky tomu, že Sánchez reagoval na původní směr střely úplně prázdnou bránu. Ve stoprocentní šanci však trestuhodně přestřelil bránu.
     
    78
    Weir je dalším, kdo dnes vidí žlutou kartu.
     
    77
    Soldado se dostal ke střele z první a McGregor teď může být jenom rád, že ho hostující hráč trefil. Mířit střela jinam, neměl by šanci.
     
    76
    Valencia podruhé střídá. Do hry přijde Manuel Fernandes, který nahradí Costu.
     
    76
    Weiss si dobře poradil s míčem, přihrál a následně se po nádherném pasu za obranu do vápna dostal do obrovské šance Naismith, ale počínal si poněkud ukvapeně. Zakončoval hned, místo toho, aby si míč zpracoval.
     
    72
    ...K míči se postavil Papac a málem se trefil do levého horního růžku, nechybělo moc. Střela měla dobrou razanci, chybělo jen jedině - branka.
     
    66
    Edu zajel ostře do Topala a naprosto logicky vyfasoval žlutou kartu.
     
    64
    Velmi pěkně to zkoušel Davis, zpoza vápna dloubl míč, který musel César Sánchez vyrazit na roh, být více z brány, byl by z toho gól.
     
    59
    Aduriz po strkanici obdržel žlutou kartu, bude si tedy muset v dalším průběhu utkání dávat pozor.
     
    49
    Mata dostal perfektní zpětnou přihrávku od Hernándeze a z druhé vlny zpoza vápna přestřelil bránu.
     
    46
    Valencia právě vstřelila branku!
    Tak předchozí scénář už platit rozhodně nebude. MAURICE EDU se stává hrdinou, tentokrát však smutným. Valencia zahrávala standardní situaci z pravé strany a následný centr do vápna umístil nešťastně hlavou Edu do vlastní sítě.
     
    46
    Valencia sáhla po přestávce ke střídání. Na hřiště přišel Roberto Soldado, který nahradil Domíngueze.
     
    42
    Pozor, Pozor! Maurice Edu se dostal k odraženému míči a z voleje trefil z osmnácti metrů pravou tyč. Balón se pak ještě odrazil k Millerovi, který přestřelil z hranice vápna prázdnou bránu a následně se mohl jen chytit za hlavu.
     
    39
    Hernández z levé strany zkoušel pěkně technicky obstřelit McGregora, ten však míč dobře vyrazil.
     
    34
    Rangers právě vstřelili branku!
    ...no a z rohového kopu se narodila první branka zápasu. Brankář Sánchez prohrál souboj a vítězně z něj vyšel MAURICE EDU, jenž se vyšponoval vysoko do vzduchu a hlavičkou k pravé tyči otevřel skóre a posílá Rangers do vedení.
     
    31
    Opět David Navarro, tentokrát dostal dobrý z pravé strany na vzdálenější tyč od Maty a svoji hlavičku umístil jen těsně vedle levé tyče.
     
    29
    Bougherra výtečně vystoupil z obranného bloku. Celou akci se chtěl ještě jednou zopakovat, ale to už bylo s faulem na Costu. Domácí hráč vidí první žlutou kartu utkání.
     
    26
    Miller vyzrál na ofsajdovou past, dostal ideální kolmici, jenže Miller si nedokázal poradit s brankářem Sáncheze, který dobře vyběhl a skotský hráč zakončoval příliš pozdě, takže trefil jen hostující brankáře. Ten míč vyrazil a z dálky se ještě jeden z hráčů Rangers pokoušel vrátit míč do poloprázdné brány, ale přestřelil.
     
    19
    Další velká šance domácích. Tentokrát zakončoval Miller, který si naběhl na centr z pravé strany na vzdálenější tyč a z těžkého úhlu trefil jen brankáře Sáncheze.
     
    18
    Pěkně to provedl Miller, který obloučkem za obranu našel ve vápně nabíhajícího Naismithe, který spektakulárně zakončoval, byl však příliš blízko brankáři Sánchezovi, který dobře zasáhl.

    Zdeněk Plánka

    Branky: 34. Edu - 46. Edu (vla.)

    Karty:   29. Bougeirra, 66. Edu, 78. Weir - 59. Aduriz, 83. Mata


    Glasgow Rangers: McGregor - Foster, Bougherra, Weir, Papac, Whittaker - Naismith, Davis, Edu, Weiss (88. Lafferty) - Miller.
    Valencia CF: Sánchez - Saltor, D.Navarro, Ricardo Costa, Mathieu - Costa (76. Manuel Fernandes), Topal - Domínguez (46. Soldado) - Mata (85. Vicente), Pablo Hernández - Aduriz.

    Rozhodčí: Nicola Rizzoli - Renato Faverani, Andrea Stefani - Andrea Romea (všichni ITA)
    bahis siteleri