Šumperk – Vsetín 1:3 (kon.) | Chomutov – Sparta 2:11 (kon.) | Pardubice – Hr. Králové 4:2 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
Královští lvi Hradec Králové
Čtvrtek 28.10.2010, 18:00 • ČEZ Aréna Pardubice. • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    45:47
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to je gól! JAROSLAV FALTÝNEK se u modré čáry pokusil o svižnou střelu, kterou odclonil pardubický obránce. Kotouč se však vysokým obloučkem pomalu, ale jistě snesl za záda překvapeného Antonína Stibůrka! Faltýnek už odjížděl střídat, když se ohlédl a viděl, že se může radovat... Bez asistence.
     
    44:56
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí odskakují už do vedení 4:1. Tečovaná střela PATRIKA ŽILÁKA nějakým způsobem proskákala až za brankovou čáru. Asistence: Jan Skála.
     
    40:45
    Pardubice právě vstřelily branku!
    No a přichází to, co přijít muselo. Před bránou převzal přihrávku nehlídaný RADOVAN CHVOJKA a mezi betony Tomáše Hejdy zvyšuje na 3:1. Hradecký gólman opouští své brankoviště a přenechá místo kolegovi Vlastimilu Hakovi. Asistence: David Barkoci.
     
    39:43
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Po chybě přichází trest. Zmenšující se pětiúhelník dovedl cestu kotouče až k ONDŘEJI PANNOVI, jenž zbavil panenství klec po levé ruce trestoměřičů a posílá svůj tým do vedení 2:1. Asistence: Radovan Chvojka.
     
    30:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Antonín Stibůrek střídá světlejší okamžiky s těmi horšími a teď nechal vedle svého betonu ležet volný puk, který do prázdné brány dopravil RADEK PILAŘ. Nutno dodat, že pardubická obrana svému brankáři také příliš nepomohla. Asistence: Daniel Klemenc, Josef Wolf.
     
    03:59
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Jen co opustil JAN SKÁLA trestnou lavici, uháněl se spoluhráčem do úniku 2 na 1. Chytrá zadovka Ondřeje Poláka vysunula Skálu do gólové šance a ten jí nepohrdnul. Asistence: Ondřej Polák.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 4. Skála (Polák), 40. Panna (Chvojka), 41. Chvojka (Barkoci), 45. Žilák (Skála) - 31. Pilař (Klemenc, Wolf), 46. Faltýnek


    HC Dynamo Pardubice: Stibůrek (Müller) - Divecký, Kalous, Kabelka, Procházka, Skála, Kracík, Bažant, Vyskočil, Panna, Chvojka "C", Barkoci, Pipek, Voženílek, Žilák, Havrda,Kuťák, Srpek, Polák, Kysela, Bohuněk.
    Královští lvi Hradec Králové: Hejda (Hak) - Myslivec, Hofman J., Matějček "C", Hercig, Novák, Zahradník, Voříšek, Faltýnek - Šeps, Vencl, Jebavý, Wolf, Klemenc, Pilař, Gančarčík, Matouš, Pumr, Šeda, Drašnar, Marks.
    bahis siteleri