Šumperk – Vsetín 1:3 (kon.) | Chomutov – Sparta 2:11 (kon.) | Pardubice – Hr. Králové 4:2 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
Královští lvi Hradec Králové
Čtvrtek 28.10.2010, 18:00 • ČEZ Aréna Pardubice. • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    58:53
    Co dnes Hradec nedá, to je skoro k neuvěření! Pilař ani Klemenc nedokázali poslat puk do odkryté klece ležícího Stibůrka!
     
    58:00
    Josef Wolf mohl střílet, ale zbytečně ještě hledal Drahoše Jebavého.
     
    54:16
    Výhodu jednoho muže v poli dostane naopak Hradec. Patik Žilák sedí za hákování, k čemuž mu sudí přibalil ještě osobní desetiminutový trest.
     
    53:46
    No a do samostatného úniku se propracoval Drahoš Jebavý, ale bleskurychlý beton Stibůrka mu zamezil ve vstřelení kontaktní branky!
     
    49:36
    Pavel Vencl byl v pardubickém brankovišti natolik aktivní, že si vysloužil od rozhodčího dvě minuty za sekání. Přesilovka domácích.
     
    46:25
    Hradec dostane možnost dotáhnout se na rozdíl nejtěsnější. Ondřej Bohuněk si odpočine na 2 minuty za vražení na hrazení.
     
    45:47
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to je gól! JAROSLAV FALTÝNEK se u modré čáry pokusil o svižnou střelu, kterou odclonil pardubický obránce. Kotouč se však vysokým obloučkem pomalu, ale jistě snesl za záda překvapeného Antonína Stibůrka! Faltýnek už odjížděl střídat, když se ohlédl a viděl, že se může radovat... Bez asistence.
     
    44:56
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí odskakují už do vedení 4:1. Tečovaná střela PATRIKA ŽILÁKA nějakým způsobem proskákala až za brankovou čáru. Asistence: Jan Skála.
     
    43:36
    Hned mohl snížit Radek Pilař, to by ale musel skákavý puk trefit do prostoru mezi tři tyče.
     
    40:45
    Pardubice právě vstřelily branku!
    No a přichází to, co přijít muselo. Před bránou převzal přihrávku nehlídaný RADOVAN CHVOJKA a mezi betony Tomáše Hejdy zvyšuje na 3:1. Hradecký gólman opouští své brankoviště a přenechá místo kolegovi Vlastimilu Hakovi. Asistence: David Barkoci.
     
    40:22
    Úplně zbytečně svého soupeře zahákoval Daniel Šeps, což znamená další, přesně minutovou přesilovku 5 na 3 pro domácí.
     
    39:43
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Po chybě přichází trest. Zmenšující se pětiúhelník dovedl cestu kotouče až k ONDŘEJI PANNOVI, jenž zbavil panenství klec po levé ruce trestoměřičů a posílá svůj tým do vedení 2:1. Asistence: Radovan Chvojka.
     
    39:22
    Ale to je obrovská chyba hradecké lavičky! Hostů bylo na ledě pět, což se při oslabení netoleruje, a tak si Pardubice zahrají přes minutu přesilovku 5 na 3!
     
    38:29
    Lukáš Hercig stáhl před bránou protihráče, což sudí ohodnotil jako nedovolené bránění. Přesilová hra pro domácí.
     
    37:26
    Daniel Šeps nevyužil další nájezd dvou na jednoho! Svou střelu namířil jen pánu bohu do oken. Stibůrek byl přitom opět mimo čas a prostor.
     
    35:36
    Pavel Vencl kroutil kotouč k tyčce tak dokonale, že trefil samotnou konstrukci, od níž se puk odrazil do ochranné sítě.
     
    32:58
    Nejvylučovanější hradecký hráč Martin Matějček si nesrovnal dobře kotouč na hokejce a odpálil ho přímo do hlediště. Přesilovka pro Eaton.
     
    31:44
    Podobná situace se mohla opakovat i o minutu později, ale za plachtícího Stibůrka už dobře zaskočil jeden z jeho obránců.
     
    30:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Antonín Stibůrek střídá světlejší okamžiky s těmi horšími a teď nechal vedle svého betonu ležet volný puk, který do prázdné brány dopravil RADEK PILAŘ. Nutno dodat, že pardubická obrana svému brankáři také příliš nepomohla. Asistence: Daniel Klemenc, Josef Wolf.
     
    29:04
    Ale teď si Stibůrek napravil reputaci, když výborně vystihnul úmysl Drahoše Jebavého a v samostatném úniku mu vypíchl kotouč z hokejky.
     
    24:12
    Bude se hrát ve čtyřech na obou stranách. Prvním vyloučeným na hradecké straně je Josef Wolf za držení hole.
     
    23:14
    Ponechaná výhoda pro Hradec znamená jediné, hosté si zahrají další přesilovou hru. Daniel Divecký - 2 minuty za podražení.
     
    22:23
    Hradecká obrana několikrát zaváhala a soupeři takřka nabídla gól! Jenže Antonín Kracík ani jeho spoluhráči nedotlačili puk do brány.
     
    16:23
    Akce Barkociho s Chvojkou končí na betonech Tomáše Hejdy.
     
    09:34
    Další obrovská šance hradeckého Pavla Vencla. Zase převzal před Stibůrkem přihrávku, jenže puk se mu postavil a Vencl vypálil vysoko nad.
     
    09:06
    Domácí ujížděli dokonce ve třech proti jednomu, ale kotouč se jim zamotal mezi bruslemi a se slabou střelou si Hejda poradil.
     
    06:13
    A dostává k tomu příležitost! Radovan Chvojka (PCE) vyloučen za krosček.
     
    03:59
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Jen co opustil JAN SKÁLA trestnou lavici, uháněl se spoluhráčem do úniku 2 na 1. Chytrá zadovka Ondřeje Poláka vysunula Skálu do gólové šance a ten jí nepohrdnul. Asistence: Ondřej Polák.
     
    03:10
    Hradecké obraně ujel Jiří Kysela, ale nezakončil přesně.
     
    02:21
    V obrovské šanci se ocitl Pavel Vencl, jenže ztroskotal na parádním zákroku Antonína Stibůrka!
     
    01:45
    A máme tu první vyloučení. Domácí Jan Skála pyká za vysokou hůl.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 4. Skála (Polák), 40. Panna (Chvojka), 41. Chvojka (Barkoci), 45. Žilák (Skála) - 31. Pilař (Klemenc, Wolf), 46. Faltýnek


    HC Dynamo Pardubice: Stibůrek (Müller) - Divecký, Kalous, Kabelka, Procházka, Skála, Kracík, Bažant, Vyskočil, Panna, Chvojka "C", Barkoci, Pipek, Voženílek, Žilák, Havrda,Kuťák, Srpek, Polák, Kysela, Bohuněk.
    Královští lvi Hradec Králové: Hejda (Hak) - Myslivec, Hofman J., Matějček "C", Hercig, Novák, Zahradník, Voříšek, Faltýnek - Šeps, Vencl, Jebavý, Wolf, Klemenc, Pilař, Gančarčík, Matouš, Pumr, Šeda, Drašnar, Marks.
    bahis siteleri