K. Vary – Chomutov 6:4 (kon.) | Plzeň – Ústí n/L 7:0 (kon.) | Hr. Králové – Havlíčkův Brod 3:1 (kon.)
Vsetín – Vítkovice 3:4 (kon.) | Kometa Brno – Havířov 3:1 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 6:4 (kon.)
Pardubice – Motor ČB 1:4 (kon.) | Třinec – Olomouc 3:4 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
3:1 (0:0, 2:1, 1:0)
BK Havlíčkův Brod
Pátek 29.10.2010, 16:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    40:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Netrvalo to dlouho a domácí odskakují na rozdíl dvou branek. Střelu Marka Frka dorazil do opuštěné klece ONDŘEJ VLČEK a první lajna se tak postarala už o třetí gól večera. Asistence: Marek Frk.
     
    35:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec se nenechal zahanbit a využitou přesilovkou si bere zpět ztracené vedení. Celou početní výhodu dirigoval hradecký útok obránce MAREK ČERVENÝ a když se k němu dostal kotouč do výhodné pozice, nezaváhal a trefil přesně kolem Fučíkova betonu. Asistence: Marek Frk, Ondřej Vlček.
     
    34:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ani ne deset sekund přesilovky a je vyrovnáno. Pavelka zřejmě neviděl na střelu od modré, jejímž autorem byl VÁCLAV PECEN, a ta se zastavila až v síti. Asistence: Filip Dundáček.
     
    29:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak ještě před vypršením třicáté minuty mě vyslyšeli domácí hráči. Nejprve neproměnil sólonájezd Lukáš Pravda, ale ani ne o deset sekund později poslal Ondej Vlček přesnou přihrávku MARKU FRKOVI a hradecký střelec přesnou střelou do růžku otevírá skóre! Asistence: Ondřej Vlček.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 30. Frk (Vlček), 36. Červený (Frk, Vlček), 41. Vlček (Frk) - 35. Pecen (Dundáček)


    Královští lvi Hradec Králové: Pavelka (Dohnal) - Suk, Kopsa, Kováč, Pilař, Konečný, Novotný, Červený "C", Souček - Gabriel, Ropický, Půlpán, Dostálek, Ouzký, Pravda, Frk, Vlček, Kastner, Bartoň, Nedvídek, Vencl.
    BK Havlíčkův Brod: Fučík (Dolejš) - Pecen, Křesťan, Šulák, Pavlas, Kulhánek, Meloun, Pavlíček, Turek - Kuchta, Špringl, Žemlička, Chlubna, Račanský "C", Novotný, Hynek, Dundáček, Jelínek, Kozlík.

    Rozhodčí: Kubeš - Lučan, Svoboda.
    bahis siteleri