Hr. Králové – Znojmo 3:2 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
3:2 (1:0, 0:0, 2:2)
HC LERAM Orli Znojmo
Pátek 05.11.2010, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:42
    Z druhé vlny si do přihrávky Roubíka najel Vít Budínský a mohl zmrazit stupňující se tlak Znojma. Panec ovšem vytáhl skvělý zákrok.
     
    55:06
    Orli právě vstřelili branku!
    A drama je na světě! JIŘÍ DAVID vypálil od modré čáry, za Filipem Luňákem to jen zazvonilo a po chvíli se rozsvítilo i červené světlo. Znojmo využívá přesilovou hru a snižuje na rozdíl jediné branky. Asistence: Tomáš Hradecký.
     
    53:56
    Vylučuje se na hradecké straně a bude tu příležitost pro Znojmo vstřelit kontaktní gól. Dvě minuty za podražení dostane Lukáš Chmelíř.
     
    53:04
    Martin Koudelka ujel obraně Znojma, ale v samostatném úniku Pance nepřekonal.
     
    50:53
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak Znojmo se také dočkalo branky a vrací se do zápasu. Po levé straně ujel hradecké obraně JAN ČESNEK a přízemní střelou snižuje na 3:1. Asistence: Aleš Staněk.
     
    47:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    K JANU HRUŠKOVI se od zadního mantinelu odrazila střela Jiřího Kadlece. Hradecký útočník měl dostatek času na to, aby si položil hostujícího brankáře a v poklidu zakončil do odkryté branky. Asistence: Jiří Kadlec, Jaroslav Roubík.
     
    46:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec zvyšuje své vedení. ŠIMON MACHÁŇ dovezl kotouč na hranici levého kruhu a přesnou trefou pod ruku Michaela Pance rozjásal domácí publikum. Asistence: Vít Budínský, Jiří Hendrich.
     
    37:49
    A další dvouminutový trest na straně Znojma. Hradec hrál dlouhou dobu ve výhodě šesti proti třem. Nyní na trestnou lavici putuje Jiří Beroun za sekání.
     
    37:01
    Roubík a Hruška uplatňovali svůj důraz před Pancem a nakonec kotouč dotlačili až za brankovou čáru. Červené světlo se rozvístilo, ale hlavní rozhodčí rozpažil. Branka byla dosažena až po odpískání.
     
    36:32
    A tohle bude velká příležitost pro Hradec. Lubomír Štach poslal kotouč do hlediště a Hradec bude hrát dvojnásobnou přesilovku 1:40.
     
    36:12
    Martin Pláněk si nebral žádné servítky a velmi tvrdě poslal na mantinel Víta Budínského. Přesilovka pro domácí.
     
    31:21
    Síly na ledě se ovšem vyrovnají. Vít Budínský musel hasit únik Aleše Staňka a taktéž dostane dvě minuty za hákování.
     
    31:01
    Znojmo se ubránilo, ale opět půjde do čtyřech. Tomáš Kolafa dostane dvě minuty za sekání.
     
    28:39
    Do gólové šance se dostával Jan Hruška. Jiřímu Davidovi nezbyla už jiná možnost než hákování a Hradec si zahraje přesilovku.
     
    24:42
    Jaroslav Roubík a a Aleš Staněk současně vyloučeni na dvě minuty. Bude se pokračovat ve čtyřech na obou stranách.
     
    18:14
    V obrovské šanci Jaroslav Roubík, který ujížděl úplně sám na Michaela Pance! Znojemský gólman ovšem pokryl jak střelu hradeckého kapitána, tak jeho ještě nebezpečnější dorážku.
     
    13:38
    Další přesilovka pro Hradec. Proti pravidlům se provinil Jakub Kania a dostává dvě minuty za faul loktem.
     
    10:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté sice přežili oslabení, ale ihned vzápětí inkasovali. Kotouč přes skrumáž těl Panec neměl šanci vidět a nakonec mu z hole JIŘÍHO HENDRICHA zapadl těsně za brankovou čáru. Asistence: Daniel Volráb, Martin Koudelka.
     
    09:54
    Vít Budínský našel před bránou úplně volného Daniela Volrába, který z první trefil dezorientovaného brankáře Orlů.
     
    08:19
    Tomáš Hradecký přehnal svoji aktivitu v útočném pásmu a odpyká si dvě minuty za podražení. První početní výhodu si zahraje Hradec.
     
    04:07
    Obrovská šance Orlů! Tomáš Vrba v přečíslení dva na jednoho předložil kotouč Janu Česnekovi, který bez přípravy zakončoval. Filip Luňák se ovšem stihl rychle přesunout a kotouč vykopl pravým betonem.
    Marken.cz

    Lukáš Souček

    Branky a nahrávky: 11. Hendrich (Volráb, Koudelka), 47. Macháň (Budínský, Hendrich), 48. Hruška J. (Kadlec, Roubík) - 51. Česnek (Staněk), 56. David (Hradecký)


    Královští lvi Hradec Králové: Luňák (Blažíček) - Pánek, Křetínský, Hendrich, Čáp, Chmelíř, Višňák, Klement - Hruška J., Roubík, Kadlec - Budínský, Koudelka, Volráb - Jindřich, Moskal, Kubica - Berger, Macháň, Hruška O.
    HC LERAM Orli Znojmo: Panec (Jirkův) - Kolafa, Štach, David, Kania, Rangl, Pláněk, Lattner - Rachůnek, Haman, Havlík - Beroun, Hradecký, Podešva - Vrba, Česnek, Staněk.

    Rozhodčí: Vampola - Čížek, Padevět.

    Diváci: 1295
    bahis siteleri