K. Vary – Slavia 3:5 (kon.) | Vítkovice – Kladno 2:0 (kon.) | Liberec – Kometa Brno 3:1 (kon.)
Sparta – Mladá Boleslav 3:1 (kon.) | Plzeň – Pardubice 3:4 (kon.) | Litvínov – Zlín 2:4 (kon.)
Motor ČB – Třinec 5:6 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
3:5 (2:2, 0:2, 1:1)
HC Slavia Praha
Neděle 07.11.2010, 16:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:50
    Domácím nadějím je konec. Gřegořek se provinil nedovoleným bráněním. Mensator musí zpátky do branky.
     
    58:30
    Vhazuje se před Kopřivou a Mensator zůstává na střídačce!
     
    54:50
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Domácí přesilovka se dlouho zdála bezzubá. Nakonec ale zaúřadoval finský bek Kokko, když na modré naznačil střelu a místo ní poslal nahrávku VÁCLAVU SKUHRAVÉMU. Kopřiva už se nestačil přemístit a domácí kapitán pohodlně střílel do prázdné klece. Asistence:Petri Kokko.
     
    53:40
    Poněkud rezignovaný projev energetiků narušil až mladík Klíma, když nebezpečně vypálil a ještě se dral před Kopřivu za dorážkou. Špelda jej musel zastavit nedovoleně.
     
    48:09
    A když už se nechá vyloučit i takový kliďas, jakým je Petr Kumstát, je to s domácí psychikou hodně na štíru.
     
    45:09
    Slavia právě vstřelila branku!

    Hosté dnes dají branku snad ze všech situací. V oslabení ujížděli dva slávisté na dva energetiky, Pospíšil nahrál MICHALU VONDRKOVI, který v pravém kruhu předvedl zasekávačku, vystřelil a puk odrazem o Mensatorův beton a vzdálenější tyč doputoval za čáru. Asistence: Tomáš Pospíšil.
     
    44:12
    Lukáš Krenželok vyloučen za hákování.
     
    36:59
    Slavia právě vstřelila branku!
    JIŘÍ DOLEŽAL se rozjel ve středním pásmu a svou jízdu zakončil gólem do horní části branky. Čtvrtou střelou Slavie se tak musel se svatyní rozloučit Lukáš Sáblík a nechat své místo Mensatorovi. Asistence: Petr Jelínek.
     
    32:53
    Domácí kapitán Skuhravý po zápase s rozhodčímu určitě na pivo nepůjde. Teď se rozčiluje nad tím, že jej posílají k časoměřičům za hákování.
     
    28:12
    Přesilovka Pražanů ale neměla dlouhého trvání. Domácí si v oslabení počínali tak aktivně, že Žižka musel zahákovat Deje. Síly na ledě se tak vyrovnají.
     
    27:50
    Domácí ztratili puk v útočném pásmo a frustrovaný Skuhravý předvedl zbytečný faul. Rozhodčí jej vyloučil za nedovolené bránění.
     
    24:15
    Slavia právě vstřelila branku!

    Hosté se znovu dostávají do vedení. Žižkovu střelu od modré před brankou velmi lehce tečoval LUKÁŠ ENDÁL a Sáblík nestačil na změněný směr puku reagovat. Asistence: Tomáš Žižka.
     
    21:42
    Čuttovu střelu od modré tečoval Skladaný k druhé tyči, odkud Pech bekhendem netrefil prázdnou branku!
     
    21:00
    Vyloučen Tomáš Žižka (SLA) hrubost. Popravdě jsme žádné provinění hostujícího hráče neviděli a diví se i celá hostující střídačka.
     
    15:55
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Druhá formace Energie se konečně dočkala. Stejně jako před chvilkou si DAVID HRUŠKA vybruslil od mantinelu k pravé tyči, vystřelil bekhendem a tentokrát puk Kopřivovi propadl za záda. Asistence: Martin Zaťovič.
     
    12:57
    Vyloučen Petri Kokko (KVA) za nedovolené bránění.
     
    11:37
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Domácí bleskově potvrdili pověst nejlepšího extraligového celku v přesilovkách. Noskovu ránu od modré Kopřiva vyrazil ke Kumstátovi, jeho dorážka u tyče se odrazila na střed k VÁCLAVU SKUHRAVÉMU, a ten už zakončoval do prázdné branky. Asistence: Petr Kumstát.
     
    11:30
    Vladimír Roth v rohu podrazil Čuttu a Energie si zahraje dnes první přesilovou hru.
     
    10:12
    Slavia právě vstřelila branku!

    Produktivita hostů je dnes ukázková. Důrazný DMITRIJ JAŠKIN metr před brankovištěm obral o puk Čuttu a ukázkově poslal puk pod víko.
     
    0:28
    Slavia právě vstřelila branku!

    Tak tomu říkám bleskový začátek. MICHAL VONDRKA si najel středem do útočného pásma a forhendem se trefil k tyči Sáblíkovy branky. Asistence:Lukáš Špelda.
    Marken.cz

    Michal Slavík

    Branky a nahrávky: 12. Skuhravý (Kumstát), 16. Hruška (Zaťovič), 55. Skuhravý (Kokko) - 1. Vondrka (Špelda), 11. Jaškin, 25. Endál (Žižka), 37. Doležal (Jelínek), 46. Vondrka (Pospíšil)


    HC Energie Karlovy Vary: Sáblík (od 37. Mensator) - Nosek, Čutta, Gřegořek, Sloboda, Parýzek, Kokko, Dobroň, Hájek - Kumstát, Skuhravý, Melenovský - D. Hruška, Pech, Zaťovič - Skladaný, Dej, Sailer - Cyganov, T. Klíma, Hřebejk
    HC Slavia Praha: Kopřiva - Žižka, Kadlec, Kuboš, Tomica, Roth, Vašíček, Svoboda, Kolařík - Holec, Špelda, Vondrka, Jelínek, Jaškin, Pospíšil, Štefanka, Krenželok, Micka, Doležal, Endál, Růžička

    Rozhodčí: Blecha, Hribik - Bláha, Kostka

    Diváci: 4575
    bahis siteleri