Havlíčkův Brod – Jihlava 1:5 (kon.) | Hr. Králové – Kometa Brno 7:4 (kon.) | Šumperk – Přerov 0:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:5 (0:3, 0:2, 1:0)
HC Dukla Jihlava
Neděle 07.11.2010, 09:15ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Jihlava si nakonec odváží z havlíčkobrodské Kotliny cenné tři body, když zdolala místní Rebely přesvědčivě 5:1. Děkuji vám za pozornost, ze zimního stadionu se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek víkendu. (11:31:34)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Na ledě zůstal ve středním pásmu ležet havlíčkobrodský hráč, ale rozhodčí toho vůbec nedbali a terstuhodně nechali pokračovat Jihlavu v útoku. Hru přerušili až s notným časovým odstupem.
     
    59:24
    Vlček zkusil dvakrát štěstí tvrdými střelami, ale v obou případech jen prověřil pevnost Svobodových betonů. Nejdříve z vrcholu kruhů a poté z prostoru uvnitř pravého kruhu.
     
    58:23
    Rebelové sice překonali jihlavský odpor a zabydleli se v útočném pásmu, jenže hosté se vzápětí opět ujali kotouče a odstřelili ho na opačnou stranu hřiště.
     
    57:37
    Chvilku se hrálo v jihlavském pásmu, ale Dukla se zmocnila pouku a okamžitě ho odpálila do útočného pásma, kde se jí teď daří držet hru a šetřit drahocenné vteřinky z Mandátova trestu.
     
    57:17
    Rozhodčí udělil dvouminutový trest Mandátovi (JIH) za nedovolené bránění.
     
    56:50
    Mladí Rebelové se snaží o diktování tempa hry a hledají si cestu do blízkosti gólmana Svobody, ale obrana hostů je zatím kompaktní a aktivně se brání.
     
    55:06
    Hlídek hledal nahrávkou přes předbrankový prostor ke druhé tyčce sjíždějícího Vosyku, ale ten byl sražen jihlavským bekem a k zakončení se nedostal. Následně přerušil hru gólman Svoboda, jenž ukryl nahozený puk ze strany pod lapačkou a jel si po odpískání ještě vyřídit účty důrazným útočníkem Vosykou, který se tlačil k dorážce.
     
    54:13
    Mandát se při obléhání havlíčkobrodské brány ujal puku na vrcholu kruhů a razantní střelou zápěstím o kousek minul pravou tyčku brankáře Vaněčka.
     
    53:34
    Děj hry se rychle přeléval z jedné strany ledového kolbiště na druhou,, hrálo se dlouho bez přerušení a hlavní rozhodčí zadul do píšťalky až po sevření kotouče jednoho z domácích hráčů.
     
    51:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Střelu Jana Krajcigra od modré čáry si zpracoval ve skrumáži před rankou na hůl Tomáš Ludvík, zblízka vystřelil do betonů gólmana Svobody, od nichž se puk odrazil do volného prosotru k DANIELU VOSYKOVI, který dorážkou z hranice brankoviště přeloboval ležícího strážce jihlavské svatyně! Asistence: Tomáš Ludvík, Jan Krajcigr.
     
    50:55
    Dukla Jihlava se rychlým vyhozením z obranného pásma osvobodila, Rebelové si budou hledat od své branky znovu cestu přes její obrannou hráz ve středním pásmu.
     
    50:28
    Po dlouhé kombinaci se Rebelové dostali ke střele z levého kruhu, jíž gólman Svoboda ze svého brankoviště dobře viděl a vzápětí ji ukryl u bližší tyčky do nachystané náruče.
     
    49:53
    Na trestnou lavici usedl Szathmáry (JIH) na 2 minuty za podražení.
     
    49:18
    Do útočného pásma se natlačili také domácí Rebelové, ale jihlavská obrana jim po chvíli úspěšné kombinace vystavila nekompromisní stopku, při níž se ujala puku.
     
    47:57
    Severa dvakrát zahrozil z bezprostřední blízkosti, když nejdříve po Kašparově nahrávce z první pálil jen do betonů rychle se přesouvajícího brankáře Vaněčka, který vychytal také další jeho střelecký pokus a vzápětí ještě zmařil několik nebezpečných jihlavských projektilů hbitými zákroky.
     
    46:40
    Gólman Vaněček se blýskl ve svém brankovišti dvěma povedenými zásahy, když zneškodnil betony dvě nebezpečné střely zblízka. Vzápětí na druhé straně mohli zahrozit domácí, když se dvojice Beránek - Krajhanzl ocitla v přečíslení 2 na 1, ale nahrávka prvně jmenovaného byla příliš vysoká.
     
    45:29
    Rozjetý Hlídek se hnal za nahozeným pukem do útočného pásma, ale všiml si, že je v ofsajdovém postavení a vrátil se zpět do středního pásma.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 52. Vosyka (Ludvík, Krajcigr) - 3. Kovářů (Beran, Mandát), 11. Mandát (Kovářů), 14. Mandát, 21. Kovářů (Beran), 35. Hotař (Kašpar)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC Dukla Jihlava:
    bahis siteleri