Havlíčkův Brod – Jihlava 1:5 (kon.) | Hr. Králové – Kometa Brno 7:4 (kon.) | Šumperk – Přerov 0:2 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
7:4 (2:2, 1:0, 4:2)
HC Kometa Brno
Neděle 07.11.2010, 12:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je to jasné!! DANIEL KLEMENC se ve střední třetině dostal k vyhození Martina Matějčka a do prázdné brány pohodlně upravuje na 7:4. Asistence: Martin Matějček.
     
    51:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je to tak! Na odražený puk si počkal DANIEL ŠEPS, rychlým pohybem se dostal do výhodné pozice a přesnou střelou k tyči zvyšuje na 6:4! Asistence: Drahoš Jebavý.
     
    50:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    To je zápas! Hradec se nenechal zahanbit a také se prosazuje v přesilové hře. Střelu od modré v podání Lukáše Myslivce milimetrově přesně tečuje TOMÁŠ HOFMAN mezi Jekelovy betony a Hradec opět vede! Asistence: Lukáš Myslivec, Jakub Hofman.
     
    49:12
    Kometa právě vstřelila branku!
    Těžko odpustitelnou chybu předvedl Tomáš Hejda. Na nahození MARCA ZAJÍCE od modré, které snad ani nemělo mířit na bránu, velmi dobře viděl. Přesto mu kolem vyrážečky puk prosvištěl do brány. Je vyrovnáno. Asistence: Tadeáš Král.
     
    48:14
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přesilovka netrvala dlouho a Kometa dotahuje na rozdíl nejtěsnější. Pavel Jenyš našel přihrávkou napříč pásmem úplně osamoceného JAKUBA ZBOŘILA, který to sám před Hejdou už neměl složité. Asistence: Pavel Jenyš.
     
    41:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    Zničehonic domácí tým zvyšuje vedení na 4:2! Od mantinelu vystřelil DANIEL ŠEPS a kotouč se zastavil až v síti. Asistence: Lukáš Myslivec.
     
    26:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak už i druhý brankář hostů poznal, jaké je to dostat gól. Hradečtí přečíslili komeťáckou obranu a po rychlé kombinaci dostal puk do brány DANIEL KLEMENC. Domácí vedou 3:2. Asistence: Radek Pilař, Josef Wolf.
     
    19:14
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jako bych to zakřikl. Jeden z hradeckých beků netrefil puk a ten si převzal JAKUB ZBOŘIL. První pokus se mu ještě nevydařil, ale napodruhé už odkrytou brankou nepohrdnul a srovnává tak na 2:2.
     
    12:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    A Hradec vzápětí otáčí skóre na svou stranu! PAVEL VENCL se v útočném pásmu uvolnil a bez pozornosti hostujících obránců si vybruslil do výhodné pozice. Následně napodobil Pilaře a vymetl pavučinky ve druhém rohu Slezákovy klece.
     
    11:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelná branka! RADEK PILAŘ natáhl na červené čáře ke střele a ta mu sedla opravdu fantasticky. Mířila totiž přesně do růžku Slezákovy brány, jenž rozhodně nemá čisté svědomí. Je vyrovnáno 1:1.
     
    03:34
    Kometa právě vstřelila branku!
    Na levé straně se ke kotouči dostal nikým nehlídaný JAKUB BOLTVAN. Tomáši Hejdovi udělal jednoduchou, ale účinnou kličku do bekhendu a Kometa vede 1:0.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 12. Pilař, 13. Vencl, 27. Klemenc (Pilař, Wolf), 42. Šeps (Myslivec), 51. Hofman T. (Myslivec, Hofman J.), 52. Šeps (Jebavý), 60. Klemenc (Matějček) - 4. Boltvan, 20. Zbořil, 49. Zbořil (Jenyš), 50. Zajíc (Král)


    Královští lvi Hradec Králové: Hejda (Hak) - Myslivec, Hofman J., Matějček "C", Hercig, Zahradník, Novák, Voříšek, Faltýnek - Šeps, Vencl, Jebavý, Wolf, Klemenc, Pilař, Matouš, Pumr, Drašnar, Jiránek, Hofman T., Marks.
    HC Kometa Brno: Slezák (Jekel) - Zbořil J., Vlček, Koch, Varačka, Porzer, Kupčík, Štancl - Jenyš, Kozel, Král, Garčic, Boltvan "C", Grunwald, Weiss, Račický, Zajíc, Dvořák, Venclík, Svoboda.
    bahis siteleri