Benátky n/J – Beroun 6:1 (kon.) | Jihlava – Hr. Králové 3:1 (kon.) | Chomutov – Ústí n/L 4:5 (po pr.)
Litoměřice – Tábor 4:3 (po s.n.) | Chrudim – Kadaň 4:3 (kon.) | Olomouc – Třebíč 4:5 (kon.)
Písek – Havlíčkův Brod 4:3 (po pr.)
po prodl.
Piráti Chomutov
4:5 (1:1, 2:1, 1:2 - 0:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Středa 10.11.2010, 17:301. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:25
    Lvi právě vstřelili branku!
    Po kombinaci celé formace se kotouč dostal k LUKÁŠOVI POŽIVILOVI, který střelou do poloprázdné branky střílí vítězný gól. Asistence: Marek Čurilla, Petr Hořava.
     
    59:36
    Chomutov právě vstřelil branku!
    Milan Kraft čekal za brankou na správný okamžik a nakonec našel MILANA HLUCHÉHO, který svou první brankou v chomutovském dresu srovnává. Asistence: Milan Kraft.
     
    58:24
    Lvi právě vstřelili branku!
    Pavel Janků vystřelil a odražený kotouč našel jako první ROK PAJIČ a doráží přesně do prázdné branky a pod padajícím Hluchým. Asistence: Pavel Janků.
     
    47:24
    Lvi právě vstřelili branku!
    Robin Hanzl se dostal až před Hanuljaka, kde ještě přihrávkou našel PETRA KANKA, který střelou do horní poloviny poslal kotouč za brankovou čáru, ačkoliv se Hanuljak kotouče dotkl. Asistence: Robin Hanzl.
     
    28:52
    Chomutov právě vstřelil branku!
    Marek Sikora vybojoval kotouč za brankou a přihrál jej na modrou Mudrochovi, jehož střelu tečuje mezi betony Orcta PAVEL SELINGR. Asistence: Petr Mudroch, Marek Sikora.
     
    23:55
    Lvi právě vstřelili branku!
    I hosté hezky kombinovali a po přihrávce Pojkara se trefuje do prázdné branky JAN ALINČ. Asitence: David Pojkar, Marek Čurilla.
     
    21:41
    Chomutov právě vstřelil branku!
    Tak to byla paráda a ukázka toho, jak rozebrat hostující obranou čtveřici. Duda našel pasem na druhé straně Skořepu, který ještě vylepšil situaci přihrávkou na PETRA JÍRU, který se již neměl problém trefil do prázdné branky. Asistence: Zdeněk Skořepa a Radek Duda.
     
    15:22
    Chomutov právě vstřelil branku!
    Marek Sikora na obranné modré přiťukl kotouč do jízdy FILIPOVI SEMONOVI, který střelou přes obránce poslal všechny pavouky v levém horním rohu na dovolenou. Asistence: Marek Sikora.
     
    00:54
    Lvi právě vstřelili branku!
    PAVEL JANKŮ trestá chybu Jana Muchy a sám proti Hanuljakovi se trefuje přesně pod jeho vyrážečku. Asistence: Jan Klobouček.
    Marken.cz

    David Matula

    Branky a nahrávky: 16. Seman (Sikora), 22. Jíra (Skořepa, Duda), 29. Selingr (Mudroch, Sikora), 60. Hluchý (Kraft) - 1. Janků (Klobouček), 24. Alinč (Pojkar, Čurilla), 48. Kanko (Hanzl), 59. Pajič (Janků), 64. Poživil (Čurilla, Hořava)


    Piráti Chomutov: Hanuljak - Mucha, Bombic, Havíř, Benda, Mudroch, Pulpán, Rutta - Seman, Sikora, Duda - Procházka, Kraft, Hluchý - Selingr, Skořepa, Jíra - Kuběna, Zucker, Radulay - Hruška
    HC Slovan Ústí nad Labem: Orct - Poživil, Boháč, Klobouček, Pojkar, Sklenička, Hořava, Němeček, Holomek - Diviš, Alinč, Čurilla - Pazourek, Pajič, Janků - Mikulík, Kloz, Ludvík - Kanko, Hanzl, Šedivý

    Rozhodčí: Smítka - Čížek, Padevět

    Diváci: 2678
    bahis siteleri