Olomouc – Třinec 2:7 (kon.)
konec
HC Olomouc
2:7 (1:1, 1:2, 0:4)
HC Oceláři Třinec
Čtvrtek 25.11.2010, 17:30 • Zimní stadión Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:18
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hanáci by se už nejraději viděli v šatně. Tomáš Franek z levého kruhu trefuje šibenici Lukášovy klece. Bez asistence.
     
    58:45
    Třinec právě vstřelil branku!
    A Oceláři se prosazují i pošesté! Svůj hattrick završil RADIM MATUŠ. Bez asistence.
     
    46:58
    Třinec právě vstřelil branku!
    Lukáš si až moc povyjel před svou svatyni, takže RADIM MATUŠ, který vydoloval touš z chumlu před domácím brankářem, už neměl příliš těžkou práci, a bekhendem tak zasunul kotouč do hanácké klece.
     
    41:14
    Třinec právě vstřelil branku!
    RADIM MATUŠ se dokázal zbavit svého strážce, a po Faksově příhře rozsvítil červené světlo! Asistence: Radek Faksa.
     
    33:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    MARTIN SAMEK dokonává hostující obrat! Podobně jako v první třetině Tomiga trefuje i Samek z mezikruží levou šibenici. Asistence: Jiří Pargáč, Jakub Ižacký.
     
    31:58
    Třinec právě vstřelil branku!
    A Oceláři opět vyrovnávají! TADEÁŠ JAROŠ zasekl touš, takže mu olomoucký bek projel až do rohu. Z pravého kruhu si pak po jeho střele našel kotouč mezeru mezi tyčí a Lukášovým betonem. Asistence: Jan Štencel.
     
    29:30
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kdyby na sebe soupeři narážely alespoň těly, dal by se tento gól uznat jako ubojovaný. Hráči obou mužstev však nedokázali trefit kotouč. Zmatený Němec tak pozdě reagoval na zásah ALEŠE JERGLA, který tak Hanáky opět posílá do vedení. Asistence: Milan Ostřanský, Pavel Hradil.
     
    14:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak když se Vrabelovi samotnému nepodařilo skórovat, tak si alespoň tento forvard připíše asistenci! Po jeho přihrávce totiž před Lukášem nezaváhal TADEÁŠ JAROŠ. Asistence: Martin Vrabel.
     
    4:21
    Olomouc právě vstřelila branku!
    JAKUB TOMIGA si nikým neatakovaný najel až mezi kruhy, odkud švihem umístil kotouč do levé šibenice! Asistence: David Škůrek.

    Tomáš Schmiedt

    Branky a nahrávky: 5. Tomiga (Škůrek), 30. Jergl A. (Ostřanský, Hradil) - 15. Jaroš (Vrabel), 32. Jaroš (Štencel), 34. Samek (Pargáč, Ižacký), 42. Matuš (Faksa), 47. Matuš (Štencel), 59. Matuš, 60. Franek


    HC Olomouc: Lukáš (Kochta) – Kebza, Rašner, Škůrek, Hes, Novotný, Jirák, Hánl, Paksi, Spěvák, Jergl A., Bauer, Zítka, Hradil, Vondra, Tomiga, Ostřanský, Koutský, Brandýs, Kunce, Schejbal.
    HC Oceláři Třinec: Němec (Chvostek) – Bezuška, Blahuta, Faksa, Pargáč, Slovák, Ohera, Ižacký, Malyjurek, Valíček, Jonáš, Samek, Štencel, Běhal, Franek, Vrabel, Matěj, Jaroš, Matuš.

    Rozhodčí: Volf – Bryška, Novák.
    bahis siteleri