Vítkovice – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | Motor ČB – Litvínov 4:6 (kon.) | Pardubice – Kladno 5:2 (kon.)
Kometa Brno – Plzeň 4:5 (kon.) | Liberec – Sparta 4:1 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:2 (0:1, 3:0, 2:1)
Rytíři Kladno
Pátek 26.11.2010, 18:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:38
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Opaření hosté opět inkasují. MARTIN BARTEK dostal prostor na pravém křídle, ryhlými kroky se natlačil před Cikánka, jehož pokořil střelou mezi betony - 5:2. Asistence: Jiří Cetkovský a Jakub Nakládal.
     
    52:27
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Piskáček, který měl odsedět dvouminutový trest za Procházku, na trestné lavici moc nepobyl. Bartek od mantinelu nastřelil kotouč přesně na hůl LIBORA PIVKA, jenž černou gumu nasměroval do šibenice - 4:2. Asistence: Martin Bartek a Aleš Píša.
     
    47:31
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají vlažné hry domácích a dramatizují zápas. SASCHA TREILLE projel pardubickou obranou, napoprvé Svobodu nepřekonal, ale dojel si o pro odražený kotouč a z kruhu pro vhazování ho poslal pod břevno - 3:2. Asistence: Jaroslav Kalla.
     
    37:06
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Čtvrtý pardubický útok opět úřaduje! Kousal zavezl kotouč do pásma, přenechal Rákosovi, jenž sice překonal Cikánka, ale trefil jen tyč, načež k puku přijel JIŘÍ CETKOVSKÝ a dílo dokonal - 3:1. Asistence: Daniel Rákos.
     
    33:59
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí se po delší době dostali k většímu tlaku před Cikánkem a obracejí skóre! Kousal nahodil kotouč před branku, kde se nacházela hokejka JIŘÍHO CETKOVSKÉHO, jenž se štěstím dostal puk do branky - 2:1. Asistence: Robert Kousal.
     
    23:11
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Eaton využívá přesilovku! Kolář I našel přihrávkou přes šířku útočného pásma JANA STARÉHO, který si puk nejprve zastavil a poté z kruhu prostřelil Cikánka - 1:1. Asistence: Jan Kolář I.
     
    3:43
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hostům se sice přesilovka nevydařila, ale ihned po jejím skončení se dostávají do vedení. Eberle zpoza branky nahrál na kruh TOMÁŠI KNOTKOVI, jenž nachytal Svobodu střelou švihem na přední tyč - 0:1. Asistence: Jan Eberle.
    Marken.cz

    David Záruba

    Branky a nahrávky: 24. Starý (Kolář I), 34. Cetkovský (Kousal), 38. Cetkovský (Rákos), 53. Pivko (Bartek, Píša), 53. Bartek (Cetkovský, Nakládal) - 4. Knotek (Eberle), 48. Treille (Kalla)


    HC Dynamo Pardubice: Svoboda - Kaberle, Nakládal, Jillson, Mezei, Kočí, Píša, Kolář II - Kolář I, Koukal, Starý - Bartek, Cetkovský, Pivko - Pineault, Špirko, Somík - Rákos, Zohorna, Kousal - Nahodil. Trenéři: Josef Jandač a Pavel Hynek
    Rytíři Kladno: Cikánek - Kameš, Drtina, Mrázek, Toman, Procházka, Piskáček, Růžička, Šmach - Bicek, Patera, Kuchler - Treille, Kalla, Bílek - Látal, Stieler, Bělohlav - Eberle, Knotek, Valský. Trenéři: Petr Tatíček a Jiří Kopecký

    Rozhodčí: Hribik, Pešina - Kis, Prchal

    Diváci: 8295
    bahis siteleri