Ústí n/L – Olomouc 1:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Třebíč 0:2 (kon.) | Znojmo – Benátky n/J 4:2 (kon.)
Chomutov – Písek 3:1 (kon.) | Beroun – Kadaň 3:2 (kon.) | Tábor – Jihlava 2:0 (kon.)
Vrchlabí – Chrudim 5:3 (kon.) | Hr. Králové – Litoměřice 6:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
0:2 (0:1, 0:0, 0:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Sobota 27.11.2010, 17:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Příjemný sobotní podvečer, ze zimního stadionu v Kotlině vás vítám u sledování on-line přenosu zápasu HC Rebel Havlíčkův Brod - SK Horácká Slavia Třebíč v rámci 22. kola 1. hokejové ligy. Podívejme se v krátkosti na minulé kolo z pohledu obou dnešních soupeřů. Rebelové podlehli venku severočeské Kadani těsně 3:4 a vraceli se domů bez bodového úlovku. Třebíč rovněž odjížděla z ledu poražena, když v domácím prostředí prohrála s Táborem 1:2. První vzájemné střetnutí celků z Vysočiny vyznělo lépe pro havlíčkobrodskou družinu, jež na ledě Horáků vyhrála 4:3 po prodloužení. Jak dopadne dnešní derby Vysočiny? Utkání začíná v 17:00.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Suchan (Neruda) - Kempný, Šenkeřík, Sova, Morava "C", Vošmik, Pavlík, Soldán, A. Jelínek - Meidl, Třetina "A", Voj. Němec "A", M. Ondráček, Hlinka, Rytnauer, Sedlák, Zábranský, Zohorna, Knotek, Stromko, Švaňhal.

    SK Horácká Slavia Třebíč:
    Francouz (Míča) - Ostrčil, Dudáš, Bulička, Sláma, Hrbáček, Kadela, Dóczy, Kania - Laš "A", Dolníček "A", Kadela, Burian, Nahodil, Obdržálek, Přibyl, Ostřížek, Okál, Čech "C", Zahradník, T. Vondráček.

    Rozhodčí:
    Roman Svoboda - Tomáš Brejcha, Libor Suchánek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:38
    Voj. Němec přešel útočnou modrou čáru, v soupeřovu pásmu se elegantně prosmýkl kolem třebíčských hráčů a připravil skvělou palebnou pozici Meidlovi, který z mezikruží tvrdě pálil jen do Francouzova nachystaného betonu.
     
    01:20
    Hosté zavezli kotouč do útočného pásma a v okolí Suchanovy branky teď postupně kombinují. Zatím se do zakončení přes zkonsodilovanou havlíčkobrodskou obranu neprobili.
     
    01:49
    Karta se otočila, tentokrát dobývali soupeřovy obranné pozice domácí Rebelové, ale výraznější nebezpečí ze svého útočného snažení nevyprodukovali.
     
    02:00
    Zahradník obdržel přesnou nahrávku do levého kruhu a okamžitě střílel. Gólman Suchan stál u své bližší tyčky včas a jeho projektil vytěsnil vyrážečkou do rohu pásma.
     
    02:54
    Třebíč vyšla vítězně z dlouhého a urputného souboje v rohu broského pásma a vynutila si na svém soupeři chvilkovou územní převahu, z níž však větší nebezpečí nevzešlo.
     
    03:37
    Nedříve probvěřil Suchanovu pozornost střelou od modré čáry E. Kadela, jehož projektil vyrazil brodský muž s maskou jen před sebe, ale hosté se k dorážkám neprobili. Vzápětí střílel z levého kruhu Burian, ale netrefil bránu.
     
    04:42
    Třebíč je v těchto chvílích jednoznačně aktivnějším týmem a zamkla Rebely do hloubi jejich obranného pásma. Na Suchana vyslala celou řadu nebezpečných projektilů ze všech možných pozic, jenže strážce brodské svatyně zůstal nepřekonán.
     
    05:26
    Nahozený puk z vrcholu kruhů nadvakrát lapil gólman Francouz, když si nejdříve letící puk ztlumil betony a vzápětí ho ukryl pod svou lapačkou.
     
    5:52
    Nepovedenou Moravovu střelu od modré čáry si zpracoval mezi kruhy Stromko, obtočil se kolem bránícího protihráče a bekhendem nechal u levé tyčky vyniknout Francouzův nastavený beton.
     
    06:37
    Horáci vyhnali svého soupeře z útočných pozic a přesunuli hru do středního pásma, kde se teď odehrává souboj o puk.
     
    06:37
    E. Kadela (TRE) je vyloučen na 2 minuty za podražení.
     
    07:00
    Hosté vyhráli vhazování v obranném pásmu a okamžitě odpálili vybojovaný puk až do soupeřova pásma, odkud začíná Havlíčkův Brod nový postupný útok.
     
    07:23
    Voj. Němec poslal zpoza branky krásnou nahrávku na hůl Meidla, jehož rána bez přípravy skončila na betonech připraveného gólmana Francouze.
     
    07:40
    Hosté vyvezli puk a do zakončení se zkoušel přes bránícího Rebela probnít Obdržálek, ale neúspěšně. Přesto Třebíč ukrojila notnou část z Kadelova dvouminutového trestu.
     
    08:10
    Ostřížek (TRE) vyhodil kotouč z obranného pásma mimo hřiště a vyfasoval od sudího 2 minuty za zdržování hry.
     
    08:20
    Šenkeříkova dělovka z vrcholu kruhů proletěla těsně vedle levého horního rohu třebíčské brány, jíž stráží gólman Francouz. Rebelové zůstávají v držení kotouče.
     
    08:35
    Po sérii přesných přihrávek opět pálil z vrcholu kruhů Šenkeřík, jehož ostrou střelu brankář Francouz ukryl v nastavené náruči a nepustil havlíčkobrodské útočníky k následným dorážkám.
     
    09:00
    Po další střele havlíčkobrodského mladíka, jíž zneškodnily připravené Francouzovy betony, se Třebíč zmocnila ktoouče a dlouhým vyhozením ho odstřelila až do útočného pásma.
     
    09:41
    Hosté vsadili ve vlastním oslabení na aktivní pohyb a neustálé napadání havlíčkobrodských hokejistů, z čehož těží, protože Rebelové se očividně trápí a nemohou si proklestit na delší dobu cestu zpět do přesilovkových pozic.
     
    10:10
    Havlíčkobrodská přesilovka je u konce, Slávisté jsou kompletní a ubránění v početní nevýhodě jim nedalo ani moc práce. Pokračuje se ve hře 5 na 5.
     
    10:59
    Knotek si nabruslil do útočného pásma, zpracoval si přesnou nahrávku a obešel hned kolem dvou bránících hráčů. Svou individuální akci zakončil nebezpečnou bekhendovou ranou z mezikruží, jež těsně minula levou tyčku!
     
    11:52
    Po neúspěšné Knotkově střele, jíž brankář Francouz betony pohotově vyrazil do bezpečí, se nastěhovala Třebíč do útočného pásma, kde po chvíli ukryl brankář Suchan nahozený puk pod lapačkou a přerušil hru.
     
    12:36
    Obrovská šance Rebelů. Nejdříve střílel po nahrávce zpoza branky Meidl, který trefil u bližší tyčky Francouzovu hruď, kotouč se následně odrazil do předbrankového prostoru, kde natřikrát dorážel Voj. Němec, ale vylámal si pokaždé zuby na Francouzovu levém betonu!
     
    13:25
    Po Čechovu přiťuknutí z levého kruhu střílel mezi kruhy volný Zahradník, jehož razantní střelu zneškodnil pozorný gólman Suchan koncem svého pravého betonu. Po odpískání je vyloučen Rytnauer (HBR) za sekání.
     
    13:43
    Sražená třebíčská nahrávka skončila v ochranné síti. Rozhodčí vhodí kotouč zpět do hry v kruhu po levé ruce brankáře Suchana.
     
    14:11
    Havlíčkův Brod sice dokázal vyhodit, ale Třebíč je zpět v přesilovkových pozicích, z nichž se snaží co nejčastěji střílet. Potvrdil to Laš, jehož ránu z pravé strany schoval v náruči u blížší tyčky číhající brankář Suchan.
     
    14:38
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!

    Třebíč se ujímá vedení. Po střele Lukáše Slámy, jíž gólman Suchan vyrazil před sebe, dorážel z bezprostřední blízkosti volný PETR OBDRŽÁLEK a propasíroval kotouč přesně k levé tyčce! Asistence: Lukáš Sláma.
     
    15:42
    Hosté neustávají ve své útočné snaze a hodně zatlačili Rebely do jejich obranných pozic. Nejdříve střílel od modré čáry Dóczy, jehož rána byla mezi kruhy zblokována, ale poté napřáhl z vrcholu kruhů Okál, jehož střelu brankář Suchan špatně viděl a vyrazil ji až na poslední chvíli!
     
    16:38
    Do útočných pozic po časové odmlce nahlédli také domácí Rebelové, jenže jejich snaha neměla dlouhého trvání, protože hosté brzy vytlačili havlíčkobrodské hokejisty zpět do středního pásma.
     
    17:22
    Havlíčkův Brod se usadil v soupeřovu pásmu, kde nebezpečně zahrozil Třetina, jehož střela ze vzduchu po odraženém puku od zadního mantinelu pořádně vystrašila u pravé tyčky brankáře Francouze, jenž se štěstím přikryl neposedný puk pod betony.
     
    17:44
    Za nahozeným pukem sprintoval ke třebíčské brance rozjetý Hlinka, jenže ke kotouči měl blíže brankář Francouz, jenž si povyjel z brankoviště a přikryl puk pod lapačkou. Po odpískání za třebíčskou svatyní zaplály vášně a po vzájemné potyčce se vylučuje. M. Ondráček (HBR) a Nahodil (TRE) dostávají dvouminutové tresty za hrubost.
     
    18:26
    Po zachycení přihrávky se rozjel Třetina a podél pravého kruhu se tlačil z ostrého úhlu před branku, kde však byl čistě zastaven třebíčskou obranou.
     
    19:16
    Z bezprostřední blízkostri před brankářem Suchanem několikrát dorážel trestuhodně opomenutý Zahradník, ovšem strážce brodské svatyně se proti jeho projektilům vytáhl a všechny dorážky betony vyrazil mimo tři tyče.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní dvacetiminutovka vyzněla příznivěji pro Horáckou Slavii Třebíč, jež se ujala těsného vedení, když se stal šťastným střelcem Petr Obdržálek. Před 2. třetinou, jež začne zhruba v 17:51, vedou hosté v Havlíčkově Brodě 1:0.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:37
    Havlíčkobrodští chvilku poškádlili třebíčskou obranu rychlou kombinací v útočném pásmu, při níž ovšem ztratili puk a hosté ujeli do bleskového protiútoku, na jehož konci pálil z mezikruží po Dolníčkovu přiťuknutí Ostrčil, jenže ztroskotal na Suchanově lapačce.
     
    21:54
    Třebíčští hokejisté na chvilku sevřeli Rebely v hloubi jejich obranného pásma, jenže přes jejich zformovanou obranu se neprobili do zakončení a domácí se osvobodili, když vyvezli puk do středního pásma.
     
    23:09
    Kotouč se teď hodně rychle stěhoval po ledové ploše, z čehož vytěžili hosté dvě nebezpečné střely. Nejdříve při slibném přečíslení nastřelil Hrbáček jen Suchanovu hruď, vzápětí neuspěl ani Vondráček, jehož ránu z pravého kruhu vyrazil brodský muž s maskou betony. Po odpískání je vyloučen na 2 minuty Švaňhal (HBR) za sekání.
     
    23:30
    Havlíčkobrodští zachytili kotouč odražený od zadního mantinelu a bez váhání ho odstřelili z obranného pásma až k Francouzově brance. Hosté už jsou ale zpět v přesilovkovém psotavení.
     
    24:08
    Na konci dlouhé kombinace v útočném pásmu střílel z mezikruží Dolníček, jenže z mírného úhlu nastřelil jen u bližší tyčky připravenou hruď gólmana Suchana.
     
    24:30
    Třebíč je potrestána za příliš mnoho hráčů na ledové ploše. Dvouminutový trest odpyká Burian (TRE).
     
    24:58
    Oba týmy se probily přes soupeřovu modrou čáru a na chvilku se usadili v útočném pásmu, jenže kvůli nepřesnostem z toho žádný střelecký pokus nevznikl.
     
    25:09
    Havlíčkův Brod je kompletní a začíná jeho zkrácená přesilová hra 5 na 4.
     
    25:43
    Obránce Kania zachytil kotouč v obranném pásmu a okamžitě ho vyhodil po ledě do středního pásma. Havlíčkův brod si musí hledat cestu zpět do útočných pozic.
     
    26:00
    Domácí hráči způsobili kolem branky gólmana Francouze pořádný zmatek, když se zblízka tlačili k nebezpečným dorážkám a nakonec dostrkali puk za brankovou čáru, jenže gól nemůže být uznán pro jejich přihrávku rukou.
     
    26:30
    Havlíčkobrodští hokejisté sice získali v závěru přesilovky útočné pásmo, jenže při postupné kombinaci ztratili puk a hosté ho vyhodili až k brankáři Suchanovi. Hraje se 5 na 5, Třebíč je kompletní.
     
    27:10
    Po souboji v útočném pásmu zůstal ležet kotouč bez pozornosti v prostoru levého kruhu, kde ho dojel Hlinka, najel si před branku a z mírného úhlu na levé straně nastřelil jen Francouzovu náruč.
     
    28:30
    Hraje se nahoru - dolů, puk rychle mění své majitele, chvíli ho drží domácí, jindy pro změnu hosté. Po odražení havlíčkobrodského útoku střílel až ze středního pásma Okál, jehož tvrdá rána se nevešla mezi tři tyče Suchanovy svatyně a orazítkovala jen mantinel za brankou.
     
    29:00
    Tvrdou ránu vysall ze své hole také obránce Kempný, brankář Francouz měl ale velmi dobrý výhled a u své pravé tyčky schoval letící puk v náruči, čímž záhy přerušil hru.
     
    30:06
    Do dobré střelecké pozice se probíjel obránce Sláma, jenže byl od puku odzbrojen dříve, než stihl vypálit. Rebelové vzápětí poslali kotouč přes všechny čáry až na zakázané uvolnění.
     
    30:30
    Obdržálek rychle obkroužil s pukem na holi brodskou bránu a naservíroval křížnou nahrávkou puk do pravého kruhu na hůl Buriana, jenž sám před odkrytou bránou zakončoval z první, ale špatně trefil letící puk a gólmana Suchana neohrozil.
     
    31:15
    Bojovníci z Kotliny zaujali útočné pozice a pokoušejí se o co nejčastější střelbu. Zejména nebezpečný projektil vyslal z otočky v pravém kruhu M. Ondráček, jenže o kousek minul vzdálenější Francouzovu tyčku.
     
    32:04
    Na trestnou lavici je vykázán na 2 minuty Zohorna (HBR) za hru vysokou holí.
     
    32:32
    Rebelové po vhazování chtěli okamžitě vyhodit puk z obranného pásma a Třebíč jim v tom dokázala zabránit jen za cenu nedovoleného zákroku. Rozhodčí udělil dvouminutový trest Dudášovi (TRE) za nedovolené bránění.
     
    33:07
    Šenkeřík se na obranné modré čáře rychlou kličkou šikovně zbavil protihráče a nabruslil si k pásmu hostů, ale nahrál Třetinovi vzápětí nepřesně. Hrát mohou hosté.
     
    33:52
    Obrovský závar a zmatek před havlíčkobrodskou brankou neskončil třebíčským gólem. Gólman Suchan po vyražených dorážkách hostů dlouho nevěděl, kde je puk, a Sláma od pravé tyčky nikým neatakován vystřelil, havlíčkobrodský muž s maskou měl obrovské štěstí, protože střela pod ním proletěla napříč brankovištěm až do rohu pásma!
     
    34:40
    Havlíčkův Brod se musí v těchto chvílích bránit třebíčské útočné snaze, když hosté podporují svou ofenzivní činnost neustálým napadáním brodské rozehrávky.
     
    35:09
    Nejdříve zblízka zakončoval nepřesně brodský forvard Zohorna, po jehož projektilu se hosté ujali kotoiuče a založili rychlý brejk, na jehož konci střílel z pravé strany k bližší tyčce Nahodil, ale na pozorného gólmana Suchana nevyzrál.
     
    36:06
    Kotouč se rychle stěhuje po ledové ploše, ani jeden z týmů se však do šancí nedostává, protože hráčům obou táborů se začíná na hole lepit celá řada nepřesností.
     
    37:31
    Okál střílel z vrchilu kruhů, jenže vyprudkoval ze své hole, jíž při tomto pokusu nalomil, slabý a nepřesný pokus, který nemohl Suchana ohrozit.
     
    38:00
    Obrovská příležitost Třebíče. Kotouč se rychle odrazil od zadního mantinelu a u levé tyčky střílel volný E. Kadela, jenž zblízka zazvonil před odkrytou bránou jen na tyčku. Vzápětí neuspěl před zívající svatyní ani Vondráček.
     
    39:08
    Třebíč při napadání havlíčkobrodské rozehrávky v útočném pásmu dosáhla svého, když Meidl ztratil kotouč a střílet mohl z vrcholu kruhů Nahodil, jenže netrefil bránu a poslal puk jen do rohu pásma.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Prostřední část nám nabídla celou řadu šancí na obou stranách kliuziště, jenže gólmani, třebíčský Francouz a havlíčkobrodský Suchan, si počínali bezchybně, za což může i mizerná koncovka dnešních soupeřů. Před závěrečným dějstvím, které začne zhruba v 18:40, stále vede Třebíč v Havlíčkově Brodě 1:0.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:28
    Havlíčkův Brod se cvhíli snažil probít přes třebíčskou obranu k zakončení, jenže neúspěšně, když brzy o puk přišel. Nepochodili ovšem ani hosté, když se na útočné modré čáře dostali do odpískaného postavení mimo hru.
     
    41:26
    Obdržálek nahazoval puk z levého kruhu do prostoru před brankou, kam se tlačili jeho spoluhráči, jenže prudký kotouč ani jeden z nich netrefil a nahrávka se doklouzala až do rohu pásma, kde se jí zmocnili domácí.
     
    42:17
    Kotouč opsutil hrací plochu a skončil na ochozech. Vhazova se bude přesně uprostřed středního pásma.
     
    42:33
    Voj. Němec si sjel mezi kruhy a zápěstím ostře vypálil, jeho projektil ovšem postrádal trošku větší přesnost, aby zapadl ke vzdálenější tyčce Francouzovy svatyně.
     
    43:23
    Třetina se dostal do úniku a zblízka přestřelil horní tyčku třebíčské brány, přičemž se probil i k odraženému puku a zblízka zkoušel zasunout puk k bližší tyčce, jenže zde ho zastavil Francouzův beton!
     
    43:52
    M. Ondráček ujel do samostatnéno úniku a byl Obdržálkem faulován, pojede se trestné střílení!
     
    43:52
    Sám faulovaný M. Ondráček se musel podle pravidel rozjet k jeho exekuci. Zavezl si puk na bekhend, ale brankář Francouz se předčasně nepohnul a brodský forvard nastřelil u tyčky jen jeho beton!
     
    44:41
    Po Nahodilově nahrávce zkoušel štěstí střelou z levého kruhu a velkého úhlu Burian, když se snažil poslat puk po ledě ke vzdálenější tyčce, jenže nesešteloval si dobře mířidla a tento cíl minul.
     
    45:22
    Přibyl hledal dlouhým vyhozením napříč středním pásmem své rozjeté spoluhráče, ale jeho nepřesná nahrávka jen proletěla územím nikoho a skončila na zakázaném uvolnění.
     
    45:33
    V tísni zakončoval z levého kruhu Okál, jehož střelecký pokus zamířil k bližší tyčce jen do území gólmana Suchana, který nadvakrát ukryl puk pod lapačkou.
     
    46:25
    Havlíčkovu Brodu se nedá upřít snaha s nepříznivým stavem něco udělat, jenže Rebelové narážejí na pevnou třebíčskou obranu, jež nepouští svého soupeře do větší šance.
     
    47:16
    Oba soupeři se snažili neúspěšně o dobytí soupeřova pásma na delší časový úsek a vytvoření souvislejšího tlaku, puk se rychle stěhoval po ledě, až nahozený puk ukryl pod lapačkou brankář Suchan a přerušil hru.
     
    47:51
    Další havlíčkobrodský útočný výpad ztroskotal na výtečné defenzívě Třebíče, která odzbrojila ve vlastním pásmu Rebely a založila útok, ze kterého se ke střelbě neprobila.
     
    48:23
    Před Pavlíkem se otevřel dostatek volného prostoru, havlíčkobrodský zadák neváhal a najel si do těchto míst, kde ho tísnil zezadu R. Kadela, ale stihl vystřelit k pravému boku gólmana Francouze, který zasáhl lapačkou a přerušil hru.
     
    49:31
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!

    Třebíč zavezla puk do útočného pásma, Vilém Burian poslal přesnou nahrávku na hůl LUKÁŠE NAHODILA, jenž si nabruslil nikým neatakován do předbrankového prostoru, počkal si na Suchanův pád na zem a bekhendem zavěsil puk pod horní tyčku! Asistence: Vilém Burian.
     
    50:27
    Kempný tvrdě vypálil z levého kruhu a gólman Francouz u bližší tyčky vyrazil jeho dělovku betony vedle sebe, kde dorážel Švaňhal a následně i jeho spoluhráči, jenže bez výsledku.
     
    50:30
    Na trestnou lavici je vykázán na 2 minuty Švańhal (HBR) za faul loktem.
     
    50:45
    Třebíčskou kombinaci zmařili Rebelové už v jejím zárodku, když vystihl soupeřův úmysl, získali puk a okamžitě ho vyhodili do útočného pásma.
     
    51:22
    Další útok Třebíče skončil na havlíčkobrodské obranné hrázi, která vyhodila opět kotouč do uctivé vzdálenosti od gólmana Suchana.
     
    52:00
    Havlíčkův Brod vůbec nepouští hosty do Suchanovy blízkosti, naopak sám drží hru v útočném pásmu. K zakončení se teď doknce probil M. Ondráček, jenže z velkého úhlu minul bližší tyčku.
     
    52:30
    Havlíčkův Brod je kompletní, oslabení sehrál na výbornou, když svého krajského soupeře vůbec nepustil do zakončení. Pokračuje se ve hře 5 proti 5.
     
    53:34
    Dlouhou a nepřesnou nahrávku až z obranného pásma nezachytil ve středním pásmu najíždějící M. Ondráček a píská se zakázané uvolnění domácích.
     
    54:22
    Rebelové pomalu rozvíjeli postupnou kombinaci z hloubi svého obranného pásma, jenže přihrávka ze středního pásma skončila dalším nedorozuměním a následným zakázaným uvolněním domácích.
     
    54:41
    Urputný souboj za Suchanovou bránou vyhrála Třebíč, která se zdrží ještě v útočných pozicích a pokusí se ještě něco vymyslet na havlíčkobrodského muže s maskou.
     
    55:22
    Domácí hráči se zmocnili kotouče a okamžitě nastěhovali hru do soupeřova pásma, kde po chvíli střílel z vrcholu pravého kruhu Zohorna, jenže nepropálil hradbu těl před gólmanem Francouzem. Hosté záhy vyhodili na zakázané uviolnění a vyžádali si oddechový čas.
     
    55:39
    Havlíčkův Brod se tlačí do zakončení stále s velkou trpělivostí, jenže přes perfektně zorganizovanou obranu Třebíče se pořád nemůže prosadit.
     
    56:12
    Rozhodčí vykázal na lavici hanby Kaniu (TRE), který vyhodil puk z obranného pásma mimo hřiště a dostal 2 minuty za zdržování hry.
     
    56:30
    Havlíčkův Brod sice vyhrál důležtié vhazování před gólmanem Francouzem, ale Třebíč ho aktivní obranou vyhnala až za útočnou modru čáru do středního pásma.
     
    56:39
    Utkání sleduje 1376 fiváků.
     
    57:00
    Meidl ze zdánlivě nemožné pozice za třebíčskou brankou propasíroval puk na hůl Knotka, jenž zblízka pálil tísněn třebíčským obráncem, jenže svůj projektil nasměroval jen do míst, kde v tu chvíli hlídkoval gólman Francouz, který zalehl rychle puk.
     
    57:04
    Další střela ihned po vyhraném vhazování, brankář Francouz si ale počkal u bližší tyčky na puk letící z pravého kruhu a ukryl ho v nachystané náruči.
     
    57:16
    Další závar před gólmanem Francouzem přerušil hvizd hlavního sudího, který si všiml postavení útočícího hráče v brankovišti a vhazovat bude ve středním pásmu.
     
    57:48
    Havlíčkův Brod stále drží útočné pásmo. Kempného tvrdou ránu od modré čáry vyrazil gólman Francouz před sebe a dorážel okamžitě Meidl, ale brankář hostů pozorný. Po odpískání jsou za hrubost vyloučeni Dudáš (TRE) a M. Ondráček (HBR).
     
    58:05
    Havlíčkův Brod hraje power-play.
     
    58:12
    Hosté už jsou v plném počtu.
     
    58:54
    Šenkeříkova tvrdá rána z vrcholu kruhů minule pravou tyčku brankáře Francouze, jenž musel ještě zasahovat proti dorážce Třetiny, jíž u bližší tyčky po perfektním pokrytím prostoru ukryl v náruči.
     
    58:54
    Havlíčkův Brod si vyžádal oddechový čas a opět hraje power-.play.
     
    59:07
    Hosté vytlačili hru ze svého pásma.
     
    59:26
    Rebelové se nastěhovali zpět do útočných pozic, ale hosté se chopili puku a odrazem o mantinel ho poslali přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    59:38
    Havlíčkův Brod má ještě jiskřičku naděje. Na trestnou lavici je vykázán Laš (TRE) za sekání.
     
    59:44
    Hosté vyhodili puk ze svého pásma.
     
    59:57
    Zábranský si najel do prostoru mezi kruhy a tvrdě vypálil zápěstím, gólman Francouz je však pozorný a jeho střelu nadvakrát chytil, když si puk ztlumil betony a pak ho přikryl pod lapačkou.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Třebíč si veze z havlíčkobrodské Kotliny vítězství 2:0 a cenné 3 body do prvoligové tabulky. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek dne. (19:20:49)
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 15. Obdržálek (Sláma), 50. Nahodil (Burian)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    SK Horácká Slavia Třebíč:
    bahis siteleri