Plzeň – Havířov 4:2 (kon.) | Liberec – Zlín 0:0 (zruš.) | Ústí n/L – Jihlava 4:3 (kon.)
Motor ČB – Kometa Brno 3:2 (po pr.) | Mladá Boleslav – Olomouc 3:1 (kon.) | Slavia – Opava 5:0 (kon.)
K. Vary – Třinec 1:4 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
1:4 (0:2, 0:1, 1:1)
HC Oceláři Třinec
Pátek 03.12.2010, 18:30 • KV Aréna (Karlovy Vary - Tuhnice) • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    56:14
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí se přeci jen dočkávají čestného úspěchu. Po kombinaci se od modré napřáhl Jan Tomeček a puk se zastavil až v brance Třince. Asistence: Aleš Půlpán.
     
    46:14
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí nebídnutou dvoujnásobnou přesilovou hrou nepohrdli. Po učebnicové souhře pálil od modré Pavlík. Brankář vyrazil dozadu na hůl Marosze, který pohotově vyslal do útoku FILIPA BAJTEKA, který se dorážkou do poloodkryté klece nemýlil. Asistence: Rostislav Marosz, Filip Pavlík.
     
    26:17
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají již do tříbankového trháku a to dokonce ve vlastním oslabení. Střelcem branky je ROSTISLAV MAROSZ. Asistence: Radek Faksa.
     
    07:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Šokový strat do zápasu z pohledu domácích. Třinečtí opět zavezli velice nenápadně kotouč za svojí útočnou modrou čáru. Jako první se do puku opřel již od modré Roupec. Jeho prudký projektil však Habal bez problémů vyrazil, ale jen na hokejku připraveného RADKA FAKSY. Jeho první dorážky mířila jen do betonu brankáře, ale druhé doražení našlo svůj cíl v pravém horním růžku branky. Asistence: David Roupec.
     
    01:17
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté se oklepali z úvodního tlaku a už jsou ve vedení! Po nenápadné akci od již jmenovaného Faksy hosté přeci jen puk v pásmu udrželi. Domácího beka obral Marosz, který poslal přesný pas na hokejku již číhajícího FILIPA BAJTEKA, který po rychlém zpracování prostřelil domácího Habala. Asistence: Rostislav Marosz.

    Milan Ouředník

    Branky a nahrávky: 57. Tomeček (Půlpán) - 2. Bajtek (Marosz), 8. Faksa (Roupec), 27. Marosz (Faksa), 47. Bajtek (Marosz, Pavlík)


    HC Energie Karlovy Vary:
    Habal (Endál) - Andrlík, Valeš, Šik, Schusser, Tomeček, Funk - Hudák, Daniška, Koblasa, Kentoš, Sýkora, Vaněk, Vachovec "C", Švec, Kverka, Záhora, Půlpán.


    HC Oceláři Třinec: Kotrla (Sklenář) - Pavlík "C", Rajnoch, Kaďourek, Roupec, Burzala, Bezuška - Bajtek, Deveri, Marosz, Bumbál, Řezač, Hegyi, Faksa, Herman, Rapáč, Matuš, Kajaba.


    Rozhodčí: Zubzanda - Sentenský, Havelec

    Diváci: 50
    bahis siteleri