Znojmo – Zlín 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 1:5 (kon.) | Motor ČB – K. Vary 4:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Třinec 3:4 (po s.n.) | Chomutov – Kladno 5:2 (kon.) | Jihlava – Havířov 8:3 (kon.)
Liberec – Slavia 7:3 (kon.) | Pardubice – Opava 5:3 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 4:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
7:3 (1:2, 3:0, 3:1)
HC Slavia Praha
Sobota 18.12.2010, 16:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:34
    Liberec právě vstřelil branku!

    Domácí mají závěr zápasu jednoznačně ve své režii. DANIEL MIŠKOVSKÝ pečetí výhru svého družstva, když zakončuje do pravého růžku hostující brány. Asistence: Ladislav Bittner.
     
    58:39
    Liberec právě vstřelil branku!

    Bílí Tygři zasazují trápícímu se sokovi šestý úder! Kedrštovu ránu nejprve Dlouhý reflexivně vyrazil, ovšem po dorážce FILIPA JÁNOŠÍKA skončil kotouč v brance. Asistence: Jaroslav Kedršt, Jakub Mulač.
     
    57:45
    Liberec právě vstřelil branku!

    Severočeši zvyšují svůj náskok těsně před koncem poslední části. Po velkém závaru u pražské klece dotlačil puk za čáru důrazný LADISLAV BITTNER. Asistence: David Morong.
     
    55:42
    Muller dostává dvě minuty, přesilovka pro Tygry.
     
    50:41
    Mohlo být ovšem vyrovnáno! Semrád na Žejdla a kotouč byl málem v síti, teč druhého jmenovaného však končí jen několik centimetrů vedle pravé tyče.
     
    47:20
    Dvě minuty pro Suchánka, Tygři hrají v přesile.
     
    47:20
    Svižná akce libereckých mladíků málem skončila pátou vstřelenou brankou! Na konci rychlého kolotoče přihrávek byl Vít Jonák, jenže Dlouhého lapačka byla na místě.
     
    40:30
    Slavia právě vstřelila branku!

    Hosté se zřejmě ze svého laxního přístupu z úvodu předchozí části poučili, poslední dvacetiminutovku totiž zahajují úspěšnou trefou. Krejčíkovu přihrávku přetavil v branku přesnou střelou z levého kruhu FILIP OKULIAR. Asistence: Jakub Krejčík, Lukáš Žejdl.
     
    39:55
    Kedršt unikal podél mantinelu a Semrád ho zastavil nedovoleně, hostující dvojnásobná přesilovka tak končí.
     
    38:55
    Skalický jde pykat za vražení na hrazení. Pražené si zahrají v pěti proti třem!
     
    38:03
    Slavia si zahraje v přesile, menším trestem byl potrestán Jánošík.
     
    33:57
    Daniel Skalický měl velkou příležitost, když se k němu odrazil puk do mezikruží. Severočeský forvard však napálil pouze gólmana.
     
    30:18
    Na dvě minuty si jde odpočinout Karlík, hosté mají možnost ke snížení soupeřova náskoku.
     
    28:52
    Liberec právě vstřelil branku!

    Pražané v těchto minutách nestíhají liberecké mašině! Skalického přihrávku zpoza branky parádně usměrnil LADISLAV BITTNER. Dlouhý se pouze ohlédl a kotouč viděl až v síti - 4:2. Asistence: Daniel Skalický.
     
    25:57
    Modrobílí nastoupili do druhé třetiny s obrovským nasazením a zahrají si opět proti čtyřem, Klhůfek narazil na hrazení protivníka, což sudí nepřehlédl.
     
    24:36
    Liberec právě vstřelil branku!

    FILIP JÁNOŠÍK kompletuje hattrick! Tygři také využívají další z nabídnutých přesilovek a jdou poprvé v zápase jdou do vedení. Po závaru před pražskou svatyní se puk odrazil přesně na Jánošíkovu hůl a domácí ostrostřelec poté zavěsil pod břevno - 3:2. Asistence: Vít Jonák, Milan Valášek.
     
    23:51
    Domácí zazmatkovali na modré čáře a takřka sám na Jelínka uháněl Muller, ovšem s jeho střelou mířenou doprostřed brány neměl liberecký muž s maskou větší potíže.
     
    22:48
    Bílí Tygři delší čas svírali svého soka ve vlastní třetině, Wszolek si pomohl nedovoleným zákrokem a obdržel dvě minuty.
     
    22:07
    Miškovský měl na své holi třetí branku, jenže z prostoru před brankovšitěm nedokázal zvednout kotouč nad beton ležícího brankáře.
     
    21:44
    Liberec právě vstřelil branku!

    Severočeši vlastní oslabení přečkali bez úhony a vzápětí vyrovnávají. Rychlou kombinaci před Dlouhým zakončil přesnou ranou FILIP JÁNOŠÍK. Asistence: Daniel Miškovský - 2:2.
     
    18:55
    Miškovský vyloučen za hákování, Slavia hraje v početní převaze.
     
    15:18
    Slavia právě vstřelila branku!

    Pražané také svoji početní převahu využili a jdou opět do vedení, Mullerovu střelu odrazil Jelínek před sebe, kde zamíchal kotoučem FILIP KEJDANA, který následně zamířil přesně pod víko - 1:2. Asistence: Jan Muller.
     
    13:55
    Aktivita domácích hokejistů bude zřejmě na okamžik utlumena, Kraus se totiž o chvilku později provinil zákrokem proti pravidlům. Slavia hraje přesilovku.
     
    11:44
    Liberec právě vstřelil branku!

    Domácí využívají početní převahu, Kedršt přesným pasem z rohu kluziště nalezl před brankou operujícího FILIPA JÁNOŠIKA, jehož střela z bezprostřední blízkosti skončila za brankovou čarou. Asistence: Jaroslav Kedršt, Jakub Mulač.
     
    9:48
    Domácí jsou v těchto chvílích aktivnější, Žejdl navíc dostává dvě minuty a Liberec hraje přesilovku.
     
    9:12
    Skalický měl na své holi vyrovnanání, když se opřel do puku v prostoru mezi kruhy. Dlouhý však reflexivním zákrokem vyrážečkou odrazil kotouč nad bránu.
     
    4:36
    Tygři mají možnost dorovnat soupeřův náskok, Krejčík totiž dostává menší trest.
     
    3:49
    Slavia právě vstřelila branku!

    Hosté se z nenápadné akce dostávají do vedení. JAN MULLER se protáhl kolem libereckých obránců po pravé straně a jeho střela mezi brankářovy betony skončila v síti - 0:1. Asistence: Tomáš Semrád.
     
    2:58
    Po sérii přihrávek před pražskou svatyní doputovala černá pryž až na modrou čáru, odkud pálil Ján Niko do břevna!

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 12. Jánošík (Kedršt, Mulač), 22. Jánošík (Mišovský), 25. Jánošík (Jonák, Valášek), 29. Bittner (Skalický), 58. Bittner (Morong), 59. Jánošík (Kedršt, Mulač), 60. Miškovský (Bittner) - 4. Muller (Semrád), 16. Kejdana (Muller), 41. Okuliar (Krejčík, Žejdl)


    Bílí Tygři Liberec: Jelínek (Sklíba) - Niko, Šimek, Lacek, Dám, Říha, Šefl, Karlík - Kraus, Jánošík, Kedršt, Skalický, Valášek, Mulač, Miškovský, Jonák, Morong, Bittner.


    HC Slavia Praha: Dlouhý (Meravý) - Jaškin M., Okuliar, Růžička, Semrád, Krejčík - Muller, Cikánek, Suchánek, Kejdana, Mavrojanidis, Slavíček, Wszolek, Žejdl, Klhůfek.

    bahis siteleri