Slavia – K. Vary 3:2 (kon.) | Pardubice – Plzeň 1:2 (po pr.) | Třinec – Motor ČB 4:3 (po s.n.)
Zlín – Litvínov 7:2 (kon.) | Kladno – Vítkovice 3:4 (po pr.) | Kometa Brno – Liberec 3:4 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:4 (1:2, 1:2, 1:0)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 26.12.2010, 18:40 • hala Rondo - kapacita 7200 diváků. Brno • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:45
    Kometa právě vstřelila branku!
    Obránce RICHARD STEHLÍK (6. branka sezóny) se vydal podpořit útok, proklouzl mezi obránci Liberce a vypálil. Jeho tvrdá bomba šla těsně vedle šibenice, odrazila se od mantinelu zpět před Pince, kde ji slovenský obránce pohotově uklidil do brány. Bez asistence.
     
    38:49
    Kometa právě vstřelila branku!
    Podruhé se jí to dnes podařilo v přesilovce pět na tři. RADIM BIČÁNEK napřáhl na modré čáře a propálil Pince na teploměr. Je to jeho první branka sezóny. Asistence: Marek Kvapil, Ondřej Veselý.
     
    34:12
    Liberec právě vstřelil branku v přesilové hře!
    Na modré čáře napřáhl PETR NEDVĚD a dnešním druhým gólem poslal Tygry do tříbrankového vedení. Kapitán Liberce se trefil přesně do levého horního růžku. Asistence: Jan Víšek.
     
    20:29
    Liberec právě vstřelil branku!
    Celá situace nakonec končí brankou. ANTONÍN DUŠEK (7. branka sezóny) byl důrazný tak dlouho, až před brankovištěm napálil volně ležící kotouč kolem ležícího Hoviho do brány. Hosté hodně rychle tlumí brněnské naděje. Asistence: Jaroslav Kudrna.
     
    18:44
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno dvojnásobnou přesilovku využilo, což je pro budoucí vývoj utkání možná velice důležité. Stehlík na poslední chvíli zachytil puk u modré čáry, nahrál na druhou stranu Bičánkovi, jenž vypálil. Před bránou trajektorii puku změnil ONDŘEJ VESELÝ (7. branka sezóny). Pinc se mohl jen dívat, jak mu kotouč proskočil nad levým betonem do brány. Asistence: Radim Bičánek, Richard Stehlík.
     
    13:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí tygři ukázali, jak se správně nakládá s přečíslením dva na jednoho. Kudrna zatáhl kotouč po levé straně a vrátil puk mezi kruhy na PETRA NEDVĚDA. Liberecký kapitán trefil brankáře Hoviho pod rameno. Asistence: Jaroslva Kudrna, Antonín Dušek.
     
    11:34
    Liberec právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ VAK dává krásnou branku (osmou v sezóně). Zavezl puk po prvém křídle, na pravém kruh zasekl, podíval se, co s pukem a nenapadlo jej nic lepšího, než vystřelit. Nápad to byl dobrý, protože se trefil přesně pod břevno. Asistence: Miloslav Hořava
    Marken.cz

    Tomáš Čekal

    Branky a nahrávky: 19. Veselý (Bičánek, Stehlík), 39. Bičánek (Kvapil, Veselý), 50. Stehlík - 12. Vak (Hořava), 14. Nedvěd (Kudrna, Dušek), 21. Dušek (Kudrna), 35. Nedvěd (Víšek)


    HC Kometa Brno: Hovi (Trvaj) – Houdek, Stehlík, Kempný, Bičánek, Mojžíš, Malec, Protivný – Erat, Brabenec (C), Dlouhý – Veselý, Hruška, Kvapil – Jarda Svoboda, Huml, Jakub Svoboda – Švaňhal, Procházka, Polodna
    Bílí Tygři Liberec: Pinc (Vošvrda) – Čakajík, Hunkes, Pavlů, Derner, Moravec, Trončinský, Štich – Kudrna, Nedvěd (C), Dušek – Klimenta, Vak, Hořava – Vantuch, Víšek, Podkonický – Ondřej, Plodek, Špaček

    Rozhodčí: Minář, Šír – Poruba, Vengřín
    bahis siteleri