Vítkovice – Pardubice 2:1 (po s.n.) | Motor ČB – Kometa Brno 5:4 (kon.) | K. Vary – Mladá Boleslav 4:1 (kon.)
Litvínov – Třinec 6:3 (kon.) | Slavia – Plzeň 3:1 (kon.) | Liberec – Kladno 4:2 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
6:3 (1:0, 3:1, 2:2)
HC Oceláři Třinec
Úterý 28.12.2010, 18:10 • ZS Ivana Hlinky • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:53
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Je jasno. Trávníček se napoprvé neprosadil, ale další jeho přechod do útoku už vyšel MICHAL TRÁVNÍČEK tak uzavírá skóre zápasu ránou do prázdné brány. 6:3!
     
    51:05
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov využívá čtvrtou přesilovku. Hrdinou večera je hattrickový střelec PETER JÁSNKÝ, který projel středem hřiště a zpoza modré vymetl neskutečně pravý růžek! Asistence: Martin Jenáček.
     
    49:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    Zápas má znovu náboj! Checking line Ocelářů uplatnila svůj důraz a BRYAN MCGREGOR usměrnil Bonkovu přihrávku bekhendem za ležícího Hübla! Asistence: Radek Bonk, Václav Varaďa.
     
    40:51
    Třinec právě vstřelil branku!
    Žeby ještě drama? To je možná přesně to, co nešní zápas potřeboval! Adamského ránu Hübl vyrazil na DAVIDA KVĚTONĚ, ale zároveň se dostal ven z brány. Třinecký útočník tak objel klec a zasunul do prázdné! Asistence: Martin Adamský.
     
    32:24
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Třinec dnes hraje úplně bez obrany a domácí toho dokázali využít i počtvrté. Sám před prázdnou bránou totiž mohl dorážet PETER JÁNSKÝ! Asistence: Viktor Hübl, Richard Jareš.
     
    30:13
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Rozdíl je znovu dvoubrankový. Seman se ve středním pásmu srazil se spoluhráčem a vzniklo přečíslení 2 na 1. Viktor Hübl předložil milimetrovou žabičku na hůl MARTINA RUČINSKÉHO, který ke dvěma asistencím přidává i gólový zápasi. Třetí využitá přesilovka domácích! Asistence: Viktor Hübl!
     
    28:34
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři jsou zpět ve hře a to díky přihrávce Peterka, za kterou by se nemusel stydět ani Lionel Messi! Peterek dostal přihrávku na paty a nevěděl co s pukem, tak ho krásnou fotbalovou fintou poslal bruslí na MARTINA RŮŽIČKU, který zakončoval do prázdné brány! Asistence: Jan Peterek, Daniel Seman.
     
    23:56
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov využívá i druhou přesilovku v zápase! Obrovskou chybu obrany potrestal FRANTIŠEK LUKEŠ, který byl úplně sám před Hamerlíkem a mohl se ho zeptat, kam chce dorážku umístit! Asistence: Martin Ručinský.
     
    13:41
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov jde do vedení a třinečtí se hodně zlobí. Ladislav Kohn totiž zůstal ležet na zemi a dlouhodou dobu signalizoval, že rozhodně nemůže vstát. Rozhodčí ale nechal hru plynout dále a po ráně PETERA JÁNSKÉHO zapadla od modré čáry přesně do růžku brány Hamerlíka! Asistence: Viktor Hübl a Martin Ručinský.
    Marken.cz

    Adam Sušovský

    Branky a nahrávky: 14. Jánský (Hübl, Ručinský), 24. Lukeš (Ručinský), 31. Ručinský (Hübl), 33. Jánský (Hübl, Jareš), 52. Jánský (Jenáček), 60. Trávníček - 29. Růžička (Peterek, Seman), 41. Květoňň (Adamský), 50. McGregor (Bonk, Varačkaďa)


    HC VERVA Litvínov: Franěk - Černošek, Stříteský, Švarný, Kousalík, Kubát, Gula, Skuhrovec, Jareš - Trávníček, Ručinský, Vopat, Lukeš, Rindoš, Černý, Hübl, Jenáček, Kubinčák, Bojer, Kracík, Jánský
    HC Oceláři Třinec: Hamerlík - Richter, Lojek, Zíb, Hudec, Seman, Krajíček, Hrabal - Peterek, Bonk, Kohn, Polanský, Růžička, Vágner, Varaďa, McGregor, Květoň, Adamský, Hrňa, Zagrapan, Mičula.
    bahis siteleri