Vítkovice – Pardubice 2:1 (po s.n.) | Motor ČB – Kometa Brno 5:4 (kon.) | K. Vary – Mladá Boleslav 4:1 (kon.)
Litvínov – Třinec 6:3 (kon.) | Slavia – Plzeň 3:1 (kon.) | Liberec – Kladno 4:2 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
6:3 (1:0, 3:1, 2:2)
HC Oceláři Třinec
Úterý 28.12.2010, 18:10 • ZS Ivana Hlinky • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:53
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Je jasno. Trávníček se napoprvé neprosadil, ale další jeho přechod do útoku už vyšel MICHAL TRÁVNÍČEK tak uzavírá skóre zápasu ránou do prázdné brány. 6:3!
     
    58:50
    Bonk na Hrabala, který okamžitě tvrdě vypálil. Po dorážce se natahoval Květoň. Marně!
     
    58:39
    McGregor dosprintoval málem ztracený puk a nabídl megašanci Růžičkovi. Ten napoprvé promáchl a poté poslal puk vysoko nad!
     
    58:03
    Třinec v šesti v útočném pásmu!
     
    54:14
    Třinec má možnost znovu zdramatizovat zápas. Jánský podrazil Semana a dostane dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    51:05
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov využívá čtvrtou přesilovku. Hrdinou večera je hattrickový střelec PETER JÁSNKÝ, který projel středem hřiště a zpoza modré vymetl neskutečně pravý růžek! Asistence: Martin Jenáček.
     
    50:00
    Třinec teď bude muset s manévry za vyrovnáním chvíli počkat. Peterek totiž fauloval v jasné šanci Jánského a dostane dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    49:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    Zápas má znovu náboj! Checking line Ocelářů uplatnila svůj důraz a BRYAN MCGREGOR usměrnil Bonkovu přihrávku bekhendem za ležícího Hübla! Asistence: Radek Bonk, Václav Varaďa.
     
    48:36
    Neskutečná smůla na straně Třince! Další hezká akce Davida Květoně, který objel bránu, položil si brankáře a trefil tyč! Dezorientovaný Hübl navíc vůbec nevěděl, kde je puk. Nikdo z Ocelářů ale nedokázal kotouč usměrnit za záda ležícího brankáře!
     
    44:48
    Třinec mohl být na rozdíl jedné branky. Peterek v přečíslení 2 na 1 hledal Růžičku, který ale hodně těžkou přihrávku netrefil!
     
    43:28
    Květoň dotíral do obrany a byl z toho málem vlastní gól domácích!
     
    42:05
    Až teď se Oceláři dotkli puku a jejich kapitán může usednout na trestnou lavici. Dvě minuty, držení.
     
    40:51
    Třinec právě vstřelil branku!
    Žeby ještě drama? To je možná přesně to, co nešní zápas potřeboval! Adamského ránu Hübl vyrazil na DAVIDA KVĚTONĚ, ale zároveň se dostal ven z brány. Třinecký útočník tak objel klec a zasunul do prázdné! Asistence: Martin Adamský.
     
    39:51
    Černý v závěru mohl s Trávničkem pojistit vedení Litvínova a nadělit Ocelářům bůra ještě před přestávkou. Druhý jmenovaný ale místo prázdné brány napálil puk jen do tyče!
     
    36:28
    A mohlo být vymalováno! Třinecká obrana zase nikde. Rána Skuhrovce se odrazila na Kubinčáka, který na brankové čáře nezpracoval puk. To bylo jediné štěstí pro Vojtka i tým Ocelářů!
     
    35:34
    Růžička nádherně našel Josefa Hrabala, který ve stoprocentní šanci trefil volejem jen Hübla!
     
    34:20
    Varaďa záhadným způsobem dostal puk před bránu, kde zůstal sám David Květoň. Třinecký mladík ale nedokázal trefit puk!
     
    32:24
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Třinec dnes hraje úplně bez obrany a domácí toho dokázali využít i počtvrté. Sám před prázdnou bránou totiž mohl dorážet PETER JÁNSKÝ! Asistence: Viktor Hübl, Richard Jareš.
     
    30:13
    Jenže černému dni Třince není konec. Kvůli zranění musí odstoupit i brankář Peter Hamerlík. Jeho místo tak převezme Martin Vojtek. Po Kohnovi a Vágnerovi je Hamerlík už třetím zraněným Ocelářem v zápase.
     
    30:13
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Rozdíl je znovu dvoubrankový. Seman se ve středním pásmu srazil se spoluhráčem a vzniklo přečíslení 2 na 1. Viktor Hübl předložil milimetrovou žabičku na hůl MARTINA RUČINSKÉHO, který ke dvěma asistencím přidává i gólový zápasi. Třetí využitá přesilovka domácích! Asistence: Viktor Hübl!
     
    29:04
    Lojek zahákoval Ručinského, který neudržel rovnováhu. Třinec bude znovu bránit ve čtyřech.
     
    28:34
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři jsou zpět ve hře a to díky přihrávce Peterka, za kterou by se nemusel stydět ani Lionel Messi! Peterek dostal přihrávku na paty a nevěděl co s pukem, tak ho krásnou fotbalovou fintou poslal bruslí na MARTINA RŮŽIČKU, který zakončoval do prázdné brány! Asistence: Jan Peterek, Daniel Seman.
     
    27:35
    Martin Růžička se vrátil z trestné lavice po odpykaném trestu a okamžitě vybojoval faul. Jeho rychlý úprk musel hasit háčkem Karel Kubát.
     
    26:10
    Gól měl na hokejce i Viktor Hübl, který ujížděl na Hamerlíka zleva. Třinecký brankář znovu podržel, ale upadl na led a má zřetelné bolesti. To by byla pro Třinec už obrovská rána!
     
    25:32
    František Lukše mohl zničit Oceláře definitivně. Poté, co si přebral milimetrovou přihrávku Kubinčáka, uháněl sám na brankáře, ale ránou k pravé tyči neuspěl!
     
    23:56
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov využívá i druhou přesilovku v zápase! Obrovskou chybu obrany potrestal FRANTIŠEK LUKEŠ, který byl úplně sám před Hamerlíkem a mohl se ho zeptat, kam chce dorážku umístit! Asistence: Martin Ručinský.
     
    23:45
    Kubát se po dalším vyhození Třince odhodlal k individuální akcí. Mícháním puku se dostal až před Hamerlíka, ale trefil jen jeho pohotovou lapačku!
     
    22:52
    Z pravé strany vypálil nepříjemně Vopat. Hamerlík drží puk a LItvínov bude mít možnost přesilovky. Radek Bonk totiž přehnal důraz na brankovišti
     
    20:01
    Martin Růžička z Třince začně třetinu na trestné lavici za desetiminutový osobní trest.
     
    14:27
    Třinec má možnost vyrovnat. Vopat dostává dvě minuty za krosček. S Kohnem to mezitím nevypadá vůbec dobře. Vypadá to na obnovené zranění kolene. Třinecký lídr týmů míři za podpory tří kustodů okamžitě do kabin.
     
    13:41
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov jde do vedení a třinečtí se hodně zlobí. Ladislav Kohn totiž zůstal ležet na zemi a dlouhodou dobu signalizoval, že rozhodně nemůže vstát. Rozhodčí ale nechal hru plynout dále a po ráně PETERA JÁNSKÉHO zapadla od modré čáry přesně do růžku brány Hamerlíka! Asistence: Viktor Hübl a Martin Ručinský.
     
    12:32
    Sotva co Richter naskočil na led, bude Třinec znovu bránit. Za krosček si dvě minuty odsedí nová akvizice v dresu Třince Marek Zagrapan.
     
    10:26
    Richter za bránou Hübla přidržel Bajera a i LItvínov si zahraje přesilovku.
     
    9:52
    Sám postižený se podle pravidel postavil k nájezdu, ale Hübla nepřekvapil. Litvínovský brankář jeho bekhendový blafák v pohodě vystál!
     
    9:52
    Erik Hrňa zůstal za obranou a uháněl sám na Hübla. Ze zakončení ho rozhodil obránce a rozhodčí bez váhání nařídil trestné střílení!
     
    6:33
    Horko bylo před Hamerlíkem. Lukeš totiž trefil do bruslí obránce Vágnera, který si málem nechtěně srazil puk za záda vlastního brankáře! Hamerlík si jen oddechl, že ho kotouč trefil do betonu!
     
    3:30
    Třinečtí ne a ne střílet přesně. Jejich problém v posledních kolech pokračuje i nyní. Střela Mičulky se od zadního mantinelu odrazila před bránu na Hrňu, který v další stoprocentní šanci trefil znovu jen brankáře!
     
    1:39
    Další velká šance Třince! Polanský našel před bránou Adamského, který se může držet za hlavu. Jak tohle mohl nedat?
     
    1:13
    Polanský zpoza vlastní brány vyslel do brejku Davida Květoně, který volejem z levého kruhu trefil jen brankáře Hübla!
     
    0:47
    Martin Jenáček to přehnal s napadáním. V útočném pásmu zahákoval Lukáše Zíba a bude muset o svém přečinu přemýšlet na trestné lavici.
     
    0:15
    Obrovská šance Litvínova hned v úvodu! K voleji se dostal Martin Ručinský a do prázdné brány mohl dorážet Jánský, ale puk zasunul jen do boční konstrukce brány!
    Marken.cz

    Adam Sušovský

    Branky a nahrávky: 14. Jánský (Hübl, Ručinský), 24. Lukeš (Ručinský), 31. Ručinský (Hübl), 33. Jánský (Hübl, Jareš), 52. Jánský (Jenáček), 60. Trávníček - 29. Růžička (Peterek, Seman), 41. Květoňň (Adamský), 50. McGregor (Bonk, Varačkaďa)


    HC VERVA Litvínov: Franěk - Černošek, Stříteský, Švarný, Kousalík, Kubát, Gula, Skuhrovec, Jareš - Trávníček, Ručinský, Vopat, Lukeš, Rindoš, Černý, Hübl, Jenáček, Kubinčák, Bojer, Kracík, Jánský
    HC Oceláři Třinec: Hamerlík - Richter, Lojek, Zíb, Hudec, Seman, Krajíček, Hrabal - Peterek, Bonk, Kohn, Polanský, Růžička, Vágner, Varaďa, McGregor, Květoň, Adamský, Hrňa, Zagrapan, Mičula.
    bahis siteleri