Poprad – Nitra 3:2 (kon.) | Zvolen – Žilina 3:2 (kon.) | Martin – Košice 1:2 (po s.n.)
Trenčín – HC Slovan 0:3 (kon.) | Skalica – Banská Bystrica 1:3 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
0:3 (-:-, -:-, -:-)
HC Slovan Bratislava
sk Neděle 09.01.2011, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    58:21
    Slovan dal gól! Bakoš umne vysokým lobom vyhodil z pásma puk do jazdy BULÍKOVI, ten v rýchlostnom súboji s Bolfom uspel a do prázdnej brány pečatí skóre. Druhú asistenciu pripisujú Rybárovi.
     
    50:47
    Rýchla výmena puku v útočnom pásme Dukly, Naurov z ľavého kruhu prekonáva Rybára, horná žrdka zazvonila.
     
    50:15
    Obrovská šanca Slovana, domáci Chovan na modrej pri strele zlomil hokejku v momente, kedy Bakoš naskakoval z trestnej, čo využil Kapuš na presnú prihrávku, Bakoš v nájazde odflákol zakončenie.
     
    48:06
    Slovan, Bakoš, 2 min. hákovanie.
     
    48:06
    Bakoš spálil výbornú šancu po krížnej prihrávke v útočnom pásme na pravej strane, následne protiútok domácich, Pardavý vykúzlil dokonalú prihrávku do tutovky, Gašparovič aj keď faulovaný bakošom mal možnosť dať gól vo výbornej pozícii, opäť dal spomenúť Rybárovi na zašlú slávu.
     
    44:56
    Dukla, Sekeráš, 2 min. hákovanie.
     
    43:48
    Tomko v pásme našiel Naurova, ten v tutovej pozícii spravil nevedno prečo nejaký pokus o kľučku namiesto zakončenia. Prečo a načo nevia asi ani sám.
     
    38:55
    Tutovka Hujsu, chyba Chovana na obrannej modrej, neskoro k puku, Bulík sa natiahol a poslal Hujsu do nájazdu, jeho strela míňa bránu.
     
    34:52
    Bulík po pravej strane do pásma, ľahká strela švihom vypadla Kováčovi z lapačky a puk preletel pár centimentrov vedľa žrdky.
     
    32:27
    Slovan, Bohunický, 2 min. držanie.
     
    30:10
    Tutovka tutoviek a neskutočný Rybár, nevediac , kde je sever napriek tomu zázračne kryje blafák Olveckého v bezprostrednej vzdialenosti pred ním.
     
    26:26
    Hujsa krásne z pravého rohu krížne našiel Hájeka, ktorý si zbehol z modrej na horný oblúk ľavého kruhu, z prvej po ľade zakončil, kováč sklapol betony k sebe včas.
     
    26:11
    Dukla, Melichárek, 2 min. podrazenie.
     
    25:45
    Slovan, Cíger, 5min.+ DKZ, napadnutie zozadu.
     
    25:13
    Jánošova tutovka, asi najväčšia v zápase, Tybor od pravého mantinelu v pásme na stred, Jánoš úplne sám a nekrytý s morom času švihom neprekonal Rybára.
     
    17:20
    Bulík vo výbornej pozícii v jazde na pravom kruhu výborne zakončil hore na lapačku, Kováč vytiahol veľmi slušný zákrok.
     
    14:47
    Dukla, Melichárek, 2 min. vrazenie na mantinel. Melichárek atakoval Hájeka pri mantineli, ten ostal s kolenom ležať, Orságh rezolutne odmietol faul, po pol minutke si to rozmyslel.
     
    14:43
    Slovan, Hujsa, 2 min. hákovanie. Hujsa zahákoval Sekeráša pred Kováčom vo vyloženej streleckej pozícii.
     
    14:17
    Slovan dal gól! A ďalší šok v bráne domácich, najskôr Tomko s hrubicou na útočnej modrej prepadol, pustil puk a Presingera do prečíslenia 2 na 1, ten po pravej strane do pásma, po prechode modrou v kľučke na stred zakopol, padol na koleno a z ľadu povedľa obrancu nachytal kováča na hruškách. Prvý gól, z kolien, puk, ktorý mu spoluhráč vzal, mu bude pripomínať túto významnú udalosť v živote mladého hráča.
     
    13:36
    Tybor v obrovskej šanci, po výmene puku s Gašparovičom v útočnom pásme po prechode modrou vo výbornej pozícii zakončil znovu len do brankára, Gašparovič v dorážke spomedzi kruhov ho napododobnil.
     
    08:14
    Slovan dal gól! Slovan sa ubránil aj presilovej hre domácich, tesne po naskočení Bohunického na ľad prvá priama strela končí za chrbátom Kováča. Autorom gólu Ro.HUNA, asistencia Kapuš.
     
    06:10
    Slovan, Bohunický, 2 min. bránenie v hre.

    Rasťo Ušiak

    Branky a nahrávky: 9. Huna Ro. (Kapuš), 15. Preisinger, 59. Bulík (Bakoš, Rybár)


    HK DUKLA Trenčín:
    HC Slovan Bratislava:
    bahis siteleri