Poprad – Nitra 3:2 (kon.) | Zvolen – Žilina 3:2 (kon.) | Martin – Košice 1:2 (po s.n.)
Trenčín – HC Slovan 0:3 (kon.) | Skalica – Banská Bystrica 1:3 (kon.)
konec
HK Poprad
3:2 (-:-, -:-, -:-)
HK Nitra
sk Neděle 09.01.2011, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Záverečná tretina patrila jednoznačne hosťom (49. Čaládi, 54. Ručkay), manko z predchádzajúcich častí hry sa im už ale dobehnúť nepodarilo a tak body zostávajú v Poprade. (19:07:28)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:50
    Hosťom sa nakoniec podarilo vypracovať šancu, Melicherčík si ale víťazstvo postrážil a nedovolil puku prejsť za bránkovú čiaru.
     
    59:30
    Melicherčík zachytil nahodený puk do lapačky a snažil sa sám poistiť víťazstvo strelou do prázdnej bránky, nemieril však presne.
     
    59:15
    Čiliak ostáva na striedačke. Nádašdi vyhadzuje puk zbytočne cez všetky čiary, hosťujúci tréner si berie time-out.
     
    58:44
    Nádašdiho náznak správne pochopil Lundberg a tečoval puk pred Čiliakom, hosťujúci brankár však nemal veľké problémy, keďže puk nemal dostatočnú razanciu.
     
    58:29
    Domáci dbajú o to aby mali puk na svojich hokejkách, Lundberg ho teraz pre istotu zaviezol až pred Čiliaka.
     
    57:26
    Domáci sa asi sústredili viac na držanie puku, než na snahu o využitie presilovej hry, šancu dali dokonca hosťom, zasahovať musel ešte pred vypršaním trestu Melicherčík.
     
    56:17
    Škovirovi trval náprah príliš dlho, hokejku mu stihol podstrčiť Spilar a puk letí až na ochrannú sieť.
     
    55:32
    Do útočného pásma dostal znovu puk aktívny Spilar, jeho akcia však končí pre Nitru nešťastne, keďže Spilar bol odstavený Kledrowtzom a Ručkay bol v následnom súboji príliš agresívny a odchádza pykať za sekanie.
     
    53:15
    Nitra dala gól! Gabriel Spilar je dnes najnebezpečnejším hráčom hostí, akciu založil, dostal puk do pásma, narazil si s Miroslavom Štefankom a prihral na voľného HENRICHA RUČKAYA, ktorý aj so šťastím dostal puk cez betóny Marcela Melicherčíka.
     
    51:30
    Domáci sú v plnom počte, potrebujú však prestriedať a súčasne so zamestnaním Čiliaka odovzdávajú puk hosťom.
     
    51:10
    Novákovu bombu z pravej strany poslal medzi kruhy Melicherčík vyrážačkou, Korhoň bol pri dorážke tiesnený a poskakujúci puk vôbec netrafil.
     
    50:30
    Hostia akoby sa ponúknutej šance zľakli, nevedia sa usadiť v útočnom pásme, Chrenko teraz prihrávku poslal iba na korčule Krotáka.
     
    49:14
    Vylúčený Kasík, po súboji v strede klziska pri mantineli ide schladiť hlavu za hrubosť.
     
    48:56
    Nitra dala gól! Prekrásna akcia hostí, konečne Nitrianski útočníci niečo ukázali - prihrávky na jeden dotyk: Tomáš Chrenko, Ladislav Gábriš a skórujúci ERIK ČALÁDI dokonale vyšachovali domácu obranu.
     
    48:30
    Gábriš to znova skúšal hneď po vhadzovaní, Melicherčík nemal najjasnejší výhľad, znova však zaúradovala jeho lapačka.
     
    48:25
    Strela ihneď po buly, puk tečovaný na ochrannú sieť.
     
    48:19
    Domáci držia puk na hokejkách. Ojedinelá strela Čaládiho, Melicherčík zamestnal lapačku a už sa sústreďuje na vhadzovanie po svojej pravici.
     
    46:53
    Znovu závar pred Čiliakom, tentoraz podkúrili mladíci. Mlynarovič ani Rapáč neprebili pevné betóny hosťujúceho brankára.

    Marián Handzuš

    Branky a nahrávky: 11. Jaško (Svitana, Klouda), 27. Paločko (Rapáč), 40. Kroták (Lundberg, Kmiť) - 49. Čaládi (Gábriš, Chrenko), 54. Ručkay (Spilar, Štefanka)


    HK Poprad: Melicherčík (Klempa) - Kasík, Kledrowetz, Jasečko, Kramár, Malina, Nádašdi – Svitana, Lundberg, Škovira - Lapšanský, Kmiť, Kroták - Kopecký, Klouda, Jaško – Rapáč, Mlynarovič, Paločko. Tréner - Jaško Ján, asistent - Spišák Róbert.
    HK Nitra: Čiliak (Laco) – Fabian, Kőnig, Gabriš, Hlavačka, Novák, Polák, Rais – Spilar, Štefanka M., Ručkay – Čaládi, Slovák, Saliji – Korhoň, Chrenko T., Šumichrast – Uhnák. Tréneri – Okuliar Branislav, Stantien Roman.

    Rozhodčí: Jonák - Valach, Štefik

    Diváci: 3123
    bahis siteleri