Olomouc – Havířov 8:2 (kon.) | Znojmo – Třinec 4:3 (kon.) | Kometa Brno – Havlíčkův Brod 6:1 (kon.)
Motor ČB – Chomutov 1:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Litvínov 2:4 (kon.) | Sparta – Kladno 6:1 (kon.)
Liberec – Ústí n/L 4:3 (kon.) | Slavia – K. Vary 4:3 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
4:3 (2:0, 2:2, 0:1)
HC Oceláři Třinec
Sobota 15.01.2011, 12:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    55:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    To byla pecka! Hosté se dostali do protiútoku. FILIP PAVLÍK se se střelou příliš nepáral a hned od modré ji poslal na Kacetla. Puk se jen odrazil od zadní síťky a vyskočil z branky. Znojemský gólman snad ani nezpozoroval, že to byl gól. Asistence: Rostislav Marosz.
     
    38:43
    Třinec právě vstřelil branku!
    Pár sekund před koncem dvacetiminutovky se prosazuje znovu Třinec. Filip Pavlík vyslal od modré tvrdou stelu, kterou ve vzduchu tečoval RENÉ KAJABA a nasměroval ji přímo za Kacetla. Asistence: Filip Pavlík, Petr Řezáč.
     
    30:58
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinecká akce dva na jednoho přerušuje neprůstřelnost znojemské jedničky. Rostislav Marosz na sebe strhl pozornost bránícího hráče, přihrál FILIPU BAJTEKOVI, který uklidil puk do branky mezi betony Kacetla. Asistence: Rostislav Marosz.
     
    28:53
    Orli právě vstřelili branku!
    Čtvrtá přesilovka, čtvrtý gól. Tentokrát se o něj postarala dvojice hráčů z juniorského mistrovství světa. MARTIN PLÁNĚK obdržel na modrou kotouč od Tomáše Rachůnka a střelou po zemi rozvlnil třineckou síť. Asistence: Tomáš Rachůnek.
     
    24:13
    Orli právě vstřelili branku!
    Je tomu tak! Znojemské trio útočníků předvedlo před Sklenářem souhru, jak se sluší a patří. Na konci přihrávek stál JAKUB STEHLÍK, jenž prostřelil třineckého gólmana z mezikruží mezi betony. Asistence: David Bartoš, František Pospíšil.
     
    17:07
    Orli právě vstřelili branku!
    A další využitá přesilovka! Tentokrát propálil od modré třineckou obranu FRANTIŠEK POSPÍŠIL. Asistence: Tomáš Komínek.
     
    9:33
    Orli právě vstřelili branku!
    V posledních sekundách Orli využívají přesilovou hru. DANIEL OPALEK obdržel přímo před branku puk od Patrika Nováka a bez váhání propálil Sklenáře. Asistence: Patrik Novák, Dominik Piskoř.

    Lukáš Caha

    Branky a nahrávky: 10. Opalek (Novák, Piskoř), 18. Pospíšil (Komínek), 25. Stehlík (Bartoš, Pospíšil), 29. Pláněk (Rachůnek) - 31. Bajtek (Marosz), 39. Kajaba (Pavlík, Řezáč), 56. Pavlík (Marosz)


    HC LERAM Orli Znojmo: Kacetl (Kuchař) - Pospíšil, Pláněk, Tichý, Latner, Opalek, Stehlík, Šaur, Skretič - Rachůnek, Novák, Komínek, Kún, Bartoš, Trojan, Podešva, Zika, Piskoř, Telesz, Kovalský, Jarůšek.
    HC Oceláři Třinec: Sklenář (Kotrla) - Pavlík, Rajnoch, Toman, Roupec, Burzala, Bezuška - Bajtek, Deveri, Marosz, Bumbál, Řezač, Hegyi, Faksa, Rapáč, Kajaba, Matuš, Číhal.

    Rozhodčí: Kubičík - Černý, Kříž
    bahis siteleri