Třinec – Slavia 2:5 (kon.) | Havířov – Ústí n/L 4:1 (kon.) | Jihlava – Chomutov 3:2 (kon.)
Vítkovice – Sparta 3:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pardubice 4:2 (kon.) | Vsetín – Litvínov 1:5 (kon.)
Kometa Brno – Kladno 0:4 (kon.) | Motor ČB – Hr. Králové 1:3 (kon.) | Písek – Mladá Boleslav 0:0 (odl.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:2 (2:0, 0:1, 2:1)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 15.01.2011, 13:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Havlíčkův Brod se raduje ze zaslouženého triumfu 4:2 a tříbodového zisku, který se mu do vyrovnané extraligové tabulky určitě hodí. Pardubice jedou domů s prázdnou. Děkuji vám za pozornost při sledování dnešního on-line přenosu a z Kotliny se s vámi pro tuto chvíli loučím. Za necelé dvě hodinky se vám ale znovu ozvu, protože A-mužstvo Havlíčkova Brodu hostí v rámci prvoligového souboje silný Chomutov. (15:16:40)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:17
    Za vzájemnou potyčku jsou na 2 minuty za hrubost vyloučeni Chmelař (PCE) s Němcem (HBR).
     
    59:09
    Havlíčkobrodská útočná snaha výraznější ohlas nesklidila, protože kromě nepřesné střely od modré čáry se Rebelové k ničemu vážnějšímu poblíž gólmana Langhamra neprobili.
     
    58:10
    Již při hře pěti proti pěti si vynutili Rebelové tlak, při němž nebezpečně zahrozil útočný tandem Kuchta - Vosyka, který se snažil důraznými dorážkami propasírovat puk přes tělo klečícího gólmana Langhamra k bližší tyčce neúspěšně. Hosté vyhodili na icing.
     
    57:30
    Východodčeši nakonec narušili brodskou kombinaci, když zachytili za brankou puk a vyhodili ho přes všechny čáry až do hájemství gólmana Dolejše.
     
    56:42
    Z mezikruží pálil nikým neatakovaný bek Kulhánek, ale jeho střelu tahem vyrazil gólman Langhamer svými betony do rohu pardubického pásma. Rebelové zůstávájí i nadále v držení kotouče.
     
    56:05
    Rebelové jsou kompletní a začíná jim zkrácená dvojnásobná přesilovka, jíž zahajují havlíčkobrodští mladíci pobytem v útočném pásmu na dostřel gólmana Langhamra.
     
    55:49
    Mládek (PCE) dostává trest na 2 plus 10 minut za zásah do oblasti hlavy a krku.
     
    55:30
    Na druhé straně kluziště střílel z vrcholu levého kruhu Poulíček, jenže havlíčkobrodská obrana mu vlastním tělem zatarasila prostor ke střele a jeho střelu zblokovala zpět k modré čáře.
     
    55:17
    Kulhánek se ujal při kombinaci ve středním pásmu puku a odvážně si to namířil mezi přesilu protihráčů, mezi kterými se proháčkoval, jenže kotouč si přiťukl daleko před sebe a už ho nestihl v útočném pásmu dojet.
     
    54:30
    Hostům přesilová hra moc dlouho nevydržela. Rebelové v obranném pásmu uzmuli pardubické družině kotouč a ta se dopustila faulu. Dvouminutový trest za hákování si odpyká Havel (PCE).
     
    54:05
    Na útočné modré čáře zakročil nedovoleně Kozlík (HBR), kterému rozhodčí udělil 2 minuty za faul kolenem.
     
    53:40
    Uprostřed středového kruhu zůstal na chvíli na ledě ležet otřesený pardubický hráč Chvojka, ale píšťalka sudího zůstala i přes protesty hostů němá, vylučovat se nebude.
     
    52:30
    Hra má neuvěřitelně strhující tempo, když se do zakončení tlačí s obrovskou zarputilostí a vervou oba tábory, ale zatím narážejí na skvělé gólmany, pardubického Langhamra a havlíčkobrodského Dolejše.
     
    51:50
    Další obrovský nápor Rebelů na osobu pardubického brankáře Langhamera, jenž se musel s dalšími mohutnými rozkleky a pohotovými zásahy betony několikrát vytasit proti zblízka zakončujícím forvardům.
     
    50:50
    Špringl při dobývání pardubické branky zachytil na dlouhou hůl nahozený puk a z prostoru u pravé tyčky nachystal skvělou palebnou pozici pro své spoluhráče, kteří po nahození před brankou doráželi, zejména zásluhou Kozléka, ale gólman Langhamer skvěle zasáhl svými betony a nadvakrát zabránil pohromě!
     
    50:16
    Mladí Výchidočeši drží Rebely stále pdo mohutným tlakem a gólamen Dolejš se má ve svém brankovšti proti pardubickým střelcům co ohánět. Naposledy musel vytáhnout betony tvrdou ránu Chmelaře z vrcholu levého kruhu.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 9. Němec (Jelínek, Šulák), 13. Špringl (Hynek), 42. Kozlík (Hynek, Špringl), 46. Kozlík (Kuchta) - 34. Schneider (Chmelař), 50. Chmelař (Řezníček)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC Dynamo Pardubice:
    bahis siteleri