Olomouc – Havířov 8:2 (kon.) | Znojmo – Třinec 4:3 (kon.) | Kometa Brno – Havlíčkův Brod 6:1 (kon.)
Motor ČB – Chomutov 1:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Litvínov 2:4 (kon.) | Sparta – Kladno 6:1 (kon.)
Liberec – Ústí n/L 4:3 (kon.) | Slavia – K. Vary 4:3 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:3 (1:0, 0:1, 3:2)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 15.01.2011, 16:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    60:00
    Konec zápasu. (18:20:55)
     
    59:34
    Domácí drží puk daleko od své brány, je rozhodnuto.
     
    58:43
    Liberec právě vstřelil branku!

    JAKUB MULAČ zřejmě svým hattrickem vystřelil Tygrům tři body! Domácí forvard se nyní prosadil svým důrazem před brankou, hostující hokejisté vztekle mlátí holemi o led. Mají ale ještě čas na vyrovnání. Asistence: Michal Bulíř, Daniel Skalický. - 4:3.
     
    58:21
    Hostující trenér Neliba si vyžádal oddechový čas. Do konce třetí části zbývá přes minutu a půl, do návratu vyloučeného Drahoráda už pouze šestnáct vteřin.
     
    58:21
    Karlík střílí od modré, ale Bursa je připraven. Před hostujícím brankářem se strhla jedna z dalších menších strkanic, rozhodčí již nechávají tyto situace bez povšimnutí.
     
    57:59
    Ústí se osvobodilo a domácí poté brzdí ofsajd, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    57:31
    Pěkná střela Kedršta se od zadního mantinelu odrazila zpět do brankoviště, ústečtí zadáci ale dokázali uklidit černou pryž do bezpečných míst.
     
    56:37
    Tygři mohou zvrátit vedení zpět na svoji stranu, menším trest obdržel Drahorád.
     
    55:26
    Lvi právě vstřelili branku!

    Je ovšem rychle vyrovnáno a začíná se od začátku! Domácí obrana nechala až příliš prostoru FRANTIŠKU HUMPOLÍČKOVI, který i přes bránícího protihráče dokázal nepříliš tvrdou střelou zaslat puk za Jelínkova záda. Asistence: Tomáš Vávra, Vojtěch Hošek - 3:3.
     
    54:08
    Liberec právě vstřelil branku!

    Bílí Tygři jsou za svoji aktivitu odměněni vedoucí brankou! Kolotoč přihrávek v útočné třetině zakončoval svoji střelou Niko, do letícího puku vložil svoji hůl JAKUB MULAČ a Bursa nestihl na chytrou teč reagovat. Asistence: Ján Niko, Michal Bulíř - 3:2.
     
    53:16
    Slavíček ztratil puk na útočné modré a na opačnou stranu ledového oválu tak mohl zamířit Bittner. Svůj pokus ale namířil jen do Bursovy hrudi.
     
    51:30
    Skalický se skrz žlutomodrou hradbu neprotlačil, domácí kombinují s kotoučem ve vlastní třetině. Ústí aktivně napadá.
     
    50:20
    Lvi hrají v plném počtu, hned musel zasahovat také Jelínek, jehož prověřila střela Pořického.
     
    50:02
    Po Karlíkově pokusu přerušuje ústecký brankář hru, hosté se následně osvobozují.
     
    49:00
    Liberec je v těchto chvílích aktivnější a na Bursu létají kotouče ze všech stran. Zleva pálil Bulíř, hostující muž s maskou odráží letící puk svoji vyrážečkou.
     
    48:19
    Grin dostává dvě minuty + osobní desetiminutový trest za nesportovnán chování.
     
    48:10
    Ladislav Bittner si pohrával s ústeckou defenzivou, jeho střely byly nejprve zblokované, ovšem domácí forvard si poté vybruslil až před brankoviště a vylákal Bursu ze svého teritoria. Ani do poloprázdné hostující svatyně ale Bittner nedokázal zakončit.
     
    46:50
    Kedršt svoji ranou z levé strany rozduněl pouze mantinel za Bursovou svatyní, Vávra následně neuspěl svým průnikem.
     
    45:20
    Lvi právě vstřelili branku!

    Ústečtí zasadili oslabenému protivníkovi vyrovnávací úder v početní převaze. Grin nahazoval puk od modré čáry před Jelínka, kde se následně odehrála velká strkanice a boj o kotouč. Z velkého závaru nakonec černou pryž dotlačil do brány VLADIMÍR BROŽ - 2:2. Bez asistence.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 5. Skalický (Bulíř), 42. Mulač (Lacek), 55. Mulač (Niko, Bulíř), 59. Mulač (Bulíř, Skalický) - 34. Pořický, 46. Brož, 56. Humpolíček (Vávra, Hošek)


    Bílí Tygři Liberec: Jelínek (Alexa) - Niko, Lacek, Dám, Říha, Karlík, Sobotka, Maďar, Šimek - Kraus, Jánošík, Kouřil, Bulíř, Kedršt, Skalický, Valášek, Mulač, Miškovský, Jonák, Morong, Bittner.


    HC Slovan Ústí nad Labem: Petrásek (od 9.Bursa) - Drahorád, Bulva, Grin, Brož, Humpolíček, Pojezný - Daráš, Kuchynka, Hošek, Vávra, Slavíček, Merta, Šetka, Baránek, Žák, Pořický, Havlíček.

    bahis siteleri