Olomouc – Havířov 8:2 (kon.) | Znojmo – Třinec 4:3 (kon.) | Kometa Brno – Havlíčkův Brod 6:1 (kon.)
Motor ČB – Chomutov 1:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Litvínov 2:4 (kon.) | Sparta – Kladno 6:1 (kon.)
Liberec – Ústí n/L 4:3 (kon.) | Slavia – K. Vary 4:3 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:3 (1:0, 0:1, 3:2)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 15.01.2011, 16:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    58:43
    Liberec právě vstřelil branku!

    JAKUB MULAČ zřejmě svým hattrickem vystřelil Tygrům tři body! Domácí forvard se nyní prosadil svým důrazem před brankou, hostující hokejisté vztekle mlátí holemi o led. Mají ale ještě čas na vyrovnání. Asistence: Michal Bulíř, Daniel Skalický. - 4:3.
     
    55:26
    Lvi právě vstřelili branku!

    Je ovšem rychle vyrovnáno a začíná se od začátku! Domácí obrana nechala až příliš prostoru FRANTIŠKU HUMPOLÍČKOVI, který i přes bránícího protihráče dokázal nepříliš tvrdou střelou zaslat puk za Jelínkova záda. Asistence: Tomáš Vávra, Vojtěch Hošek - 3:3.
     
    54:08
    Liberec právě vstřelil branku!

    Bílí Tygři jsou za svoji aktivitu odměněni vedoucí brankou! Kolotoč přihrávek v útočné třetině zakončoval svoji střelou Niko, do letícího puku vložil svoji hůl JAKUB MULAČ a Bursa nestihl na chytrou teč reagovat. Asistence: Ján Niko, Michal Bulíř - 3:2.
     
    45:20
    Lvi právě vstřelili branku!

    Ústečtí zasadili oslabenému protivníkovi vyrovnávací úder v početní převaze. Grin nahazoval puk od modré čáry před Jelínka, kde se následně odehrála velká strkanice a boj o kotouč. Z velkého závaru nakonec černou pryž dotlačil do brány VLADIMÍR BROŽ - 2:2. Bez asistence.
     
    41:47
    Liberec právě vstřelil branku!

    Nedáš - dostaneš, Tygři svoji šanci využili a podruhé v zápase jdou do vedení. Po Lackově střele se prosadil JAKUB MULAČ, jenž úspěšně dorážel na hranici brankoviště. Asistence: Václav Lacek - 2:1.
     
    33:20
    Lvi právě vstřelili branku!

    JAKUB POŘICKÝ vyrovnává. Nic nevymýšlel, pomalu přiklouzal až před Jelínka a poté umístil rychlou střelu do horní poloviny branky - 1:1.
     
    4:45
    Liberec právě vstřelil branku!

    Hosté sice naskočili do zápasu hodně aktivně a zasypali Jelínka sprškou střel, ovšem Liberec jde ze své první větší šance do vedení. Bulíř poslal kotouč na rozjetého DANIELA SKALICKÉHO, jenž se z pravé strany natlačil do brány. Ústecká klec vypadla ze svého postavení a skončil v ní také autor branky, puk ale zřejmě brankovou čáru přešel. Asistence: Michal Bulíř - 1:0.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 5. Skalický (Bulíř), 42. Mulač (Lacek), 55. Mulač (Niko, Bulíř), 59. Mulač (Bulíř, Skalický) - 34. Pořický, 46. Brož, 56. Humpolíček (Vávra, Hošek)


    Bílí Tygři Liberec: Jelínek (Alexa) - Niko, Lacek, Dám, Říha, Karlík, Sobotka, Maďar, Šimek - Kraus, Jánošík, Kouřil, Bulíř, Kedršt, Skalický, Valášek, Mulač, Miškovský, Jonák, Morong, Bittner.


    HC Slovan Ústí nad Labem: Petrásek (od 9.Bursa) - Drahorád, Bulva, Grin, Brož, Humpolíček, Pojezný - Daráš, Kuchynka, Hošek, Vávra, Slavíček, Merta, Šetka, Baránek, Žák, Pořický, Havlíček.

    bahis siteleri