Poprad – Trenčín 3:4 (kon.) | Martin – Skalica 3:1 (kon.) | Nitra – HC Slovan 2:4 (kon.)
Žilina – Košice 1:4 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 2:3 (po s.n.)
konec
HK Poprad
3:4 (1:3, 2:1, 0:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Pátek 28.01.2011, 17:00 • Zimný štadión Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    36:50
    Trenčín dal gól! Koložváry vybojoval puk pri mantineli, vyslal dopredu Ďuriša, ten to potiahol na bránu a jeho nezištnú prihrávku do strany využil ALEXANDER NAUROV, Lipovský sa nestačil presunúť. Asistencie Oliver Ďuriš a Ivan Koložváry.
     
    33:41
    Poprad dal gól! Domáci to v presilovke ukombinovali, na konci biliardovej akcie stál RADOSLAV SUCHÝ, ktorý spomedzi kruhov napol sieť Kováčovej brány. Stojac na ľavej strane pred bránou mu puk posielal Miroslav Škovira, druhú asistenciu si z pravej strany pripísal Peter Klouda.
     
    21:51
    Poprad dal gól! Zo súboja dvoch tridsaťosmičiek vyšiel víťazne Jardo Kasík, vybojoval puk pri mantineli od Gašparoviča, prekorčuľoval si do stredu modrej čiary a vystrelil, puk tesne pred brankárom tečoval MIROSLAV ŠKOVIRA. Asistencie Jaroslav Kasík a Patrik Svitana.
     
    16:40
    Poprad dal gól! Jan Kopecký na modrej Kledrowtzovi, jeho strelu ešte Kováč vyrazil, no pred ním stojaci ARNE KROTÁK sa v takýchto situáciách nemýli, prehodil puk ledabolo za jeho chrbát. Asistencie Juraj Kledrowetz a Jan Kopecký.
     
    12:45
    Trenčín dal gól! Melicherčík sklamane zvesil plecia po ďalšej trefe žlto-červených, o ktorú sa postaral IVAN KOLOŽVÁRY, v bráne ho strieda najnovšia akvizícia kamzíkov Miroslav Lipovský. Asistencie Oliver Ďuriš a Milan Hruška.
     
    8:18
    Trenčín dal gól! Dve chybičky za sebou a už je to 0:2, najprv pochybili čiaroví, keď neodpískali ofsajd, Trenčania sa tak dostali do pásma a MILAN HRUŠKA nahodil puk na bránu, Melicherčíkovi prepadol cez lapačku a napol sieť jeho brány. Asistencia Slavomír Tomko.
     
    7:31
    Trenčín dal gól! Tentokrát strela od modrej sadla, Melicherčík vyrazil pred seba, kde bol pripravený ROMAN TVRDOŇ a hoc v páde, dokázal puk usmerniť do brány. Asistencie Ján Pardavý a Milan Hruška.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Branky a nahrávky: 17. Kroták (Kledrowetz, Kopecký), 22. Škovira (Kasík, Svitana), 34. Suchý (Škovira, Klouda) - 8. Tvrdoň (Pardavý, Hruška), 9. Hruška (Tomko), 13. Koložváry (Ďuriš, Hruška), 37. Naurov (Ďuriš, Koložváry)


    HK Poprad: Marcel Melicherčík (13. M. Lipovský) - Kasík, Suchý, Kledrowetz, D. Brejčák, D. Kramár, J. Brejčák, Malina - Kuľha, P. Svitana, Škovira - A. Lapšanský, Kmiť, A. Kroták - J. Kopecký, Klouda, R. Rapáč - Matúš Paločko, Mlynarovič, M. Vandas - S. Takáč.
    HK DUKLA Trenčín: V. Kováč (T. Hiadlovský) - Sekeráš, E. Bednár, Hruška, Tomko, Mar. Chovan, Trefný, Mi. Imrich, Jarábek - Pardavý st., Blatný, Melichárek - Tybor, Ja. Gašparovič, R. Tvrdoň - Naurov, Ďuriš, Koložváry - Mikula, M. Daňo, P. Kopecký.

    Rozhodčí: Ru. Lauff - M. Korba, Smrek

    Diváci: 3279
    bahis siteleri