Poprad – Trenčín 3:4 (kon.) | Martin – Skalica 3:1 (kon.) | Nitra – HC Slovan 2:4 (kon.)
Žilina – Košice 1:4 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 2:3 (po s.n.)
konec
HK Poprad
3:4 (1:3, 2:1, 0:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Pátek 28.01.2011, 17:00 • Zimný štadión Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    42:55
    KANONIER Kuľha v čistej príležitosti minul bránu! Tak to je neuveriteľné, už som bola pripravená opisovať gól, namiesto toho len opis šance - Kasík si priťukol Suchého prihrávku, ráznou prihrávkou vysunul Kuľhu, ktorý si obhodil Sekeráša, prihral do ľavej strany Svitanovi, ten mu puk vrátil, Kováč už bol vytiahnutý k Svitanovi, takže Kuľhovi stačilo dobre trafiť. Čo sa ale nestalo.
     
    41:42
    Vylúčenie Dukla, Zdeněk Blatný, dve minúty za držanie.
     
    41:38
    Vylúčenie Poprad, Juraj Kledrowetz, dve minúty za podrazenie.
     
    36:50
    Trenčín dal gól! Koložváry vybojoval puk pri mantineli, vyslal dopredu Ďuriša, ten to potiahol na bránu a jeho nezištnú prihrávku do strany využil ALEXANDER NAUROV, Lipovský sa nestačil presunúť. Asistencie Oliver Ďuriš a Ivan Koložváry.
     
    34:36
    Vylúčenie Poprad, Daniel Brejčák, dve minúty za držanie.
     
    33:41
    Poprad dal gól! Domáci to v presilovke ukombinovali, na konci biliardovej akcie stál RADOSLAV SUCHÝ, ktorý spomedzi kruhov napol sieť Kováčovej brány. Stojac na ľavej strane pred bránou mu puk posielal Miroslav Škovira, druhú asistenciu si z pravej strany pripísal Peter Klouda.
     
    32:44
    Vylúčenie Dukla, Zdeněk Blatný, dve minúty za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou. Lapšanský si šnuruje korčule a chystá sa do pásma.
     
    30:24
    Vylúčenie Dukla, Jakub Gašparovič, dve minúty za hákovanie.
     
    26:55
    Lapšanský si to teraz mohol vynahradiť, Kroták mu krásne cez protihráča poslal puk, Lapšanský skúšal svoj obľúbený blafák na bekhend do pravej strany, nedokázal ale dvihnúť puk cez Kováčov betón.
     
    25:04
    Jan Kopecký sa ležérne rozbieha, skúšal to na blafák ale Kováč sa nenechal prekabátiť.
     
    25:04
    Od Rapáča sa na útočnej modrej puk odrazil na Kopeckého, ktorý sa rútil na brankára, za podrazenie nariadené trestné strieľanie.
     
    22:23
    Poprad v prečíslení, výborná prihrávka Kopeckému, ktorý to strieľal do odrkytého priestoru, Kováč sa bravúrne hodil po puku a dokázal ho vyraziť!
     
    21:51
    Poprad dal gól! Zo súboja dvoch tridsaťosmičiek vyšiel víťazne Jardo Kasík, vybojoval puk pri mantineli od Gašparoviča, prekorčuľoval si do stredu modrej čiary a vystrelil, puk tesne pred brankárom tečoval MIROSLAV ŠKOVIRA. Asistencie Jaroslav Kasík a Patrik Svitana.
     
    18:38
    Vylúčenie Dukla, Ján Pardavý, dve minúty za hákovanie.
     
    17:14
    Vylúčenie Poprad, Ján Brejčák, dve minúty za držanie.
     
    16:40
    Poprad dal gól! Jan Kopecký na modrej Kledrowtzovi, jeho strelu ešte Kováč vyrazil, no pred ním stojaci ARNE KROTÁK sa v takýchto situáciách nemýli, prehodil puk ledabolo za jeho chrbát. Asistencie Juraj Kledrowetz a Jan Kopecký.
     
    15:31
    Vylúčenie Dukla, Tibor Melichárek, dve minúty za sekanie.
     
    12:45
    Trenčín dal gól! Melicherčík sklamane zvesil plecia po ďalšej trefe žlto-červených, o ktorú sa postaral IVAN KOLOŽVÁRY, v bráne ho strieda najnovšia akvizícia kamzíkov Miroslav Lipovský. Asistencie Oliver Ďuriš a Milan Hruška.
     
    11:25
    Vylúčenie Poprad, Martin Kuľha, dve minúty za hákovanie. Dnes rozhodca žerie aj to, čo mu hráči ponúknuť nechcú.
     
    10:06
    Vylúčenie Poprad, Jaroslav Kmiť, dve minúty za sekanie.
     
    8:18
    Trenčín dal gól! Dve chybičky za sebou a už je to 0:2, najprv pochybili čiaroví, keď neodpískali ofsajd, Trenčania sa tak dostali do pásma a MILAN HRUŠKA nahodil puk na bránu, Melicherčíkovi prepadol cez lapačku a napol sieť jeho brány. Asistencia Slavomír Tomko.
     
    8:04
    Vylúčenie Dukla, Roman Tvrdoň, nedovolené bránenie v hre.
     
    8:02
    Vylúčenie Poprad, Adam Lapšanský, dve minúty za podrazenie.
     
    7:31
    Trenčín dal gól! Tentokrát strela od modrej sadla, Melicherčík vyrazil pred seba, kde bol pripravený ROMAN TVRDOŇ a hoc v páde, dokázal puk usmerniť do brány. Asistencie Ján Pardavý a Milan Hruška.
     
    6:30
    Vylúčenie Poprad, trest pre hráčsku lavicu, dve minúty za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche. Trest si odsedí Ľubomír Malina.
     
    5:46
    Vylúčenie Poprad, Martin Kuľha, dve minúty za napadnutie.
     
    2:05
    Vylúčenie Dukla, Martin Chovan, dve minúty za nedovolené bránenie.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Branky a nahrávky: 17. Kroták (Kledrowetz, Kopecký), 22. Škovira (Kasík, Svitana), 34. Suchý (Škovira, Klouda) - 8. Tvrdoň (Pardavý, Hruška), 9. Hruška (Tomko), 13. Koložváry (Ďuriš, Hruška), 37. Naurov (Ďuriš, Koložváry)


    HK Poprad: Marcel Melicherčík (13. M. Lipovský) - Kasík, Suchý, Kledrowetz, D. Brejčák, D. Kramár, J. Brejčák, Malina - Kuľha, P. Svitana, Škovira - A. Lapšanský, Kmiť, A. Kroták - J. Kopecký, Klouda, R. Rapáč - Matúš Paločko, Mlynarovič, M. Vandas - S. Takáč.
    HK DUKLA Trenčín: V. Kováč (T. Hiadlovský) - Sekeráš, E. Bednár, Hruška, Tomko, Mar. Chovan, Trefný, Mi. Imrich, Jarábek - Pardavý st., Blatný, Melichárek - Tybor, Ja. Gašparovič, R. Tvrdoň - Naurov, Ďuriš, Koložváry - Mikula, M. Daňo, P. Kopecký.

    Rozhodčí: Ru. Lauff - M. Korba, Smrek

    Diváci: 3279
    bahis siteleri