Kladno – Motor ČB 2:1 (po pr.) | Sparta – Vítkovice 9:4 (kon.) | Ústí n/L – Olomouc 2:7 (kon.)
K. Vary – HC Litvínov 0:6 (kon.) | Opava – Chomutov 2:5 (kon.) | Slavia – Zlín 7:4 (kon.)
Znojmo – Třinec 5:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 3:2 (po pr.) | Havířov – Pardubice 3:6 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kometa Brno 5:3 (kon.) | Liberec – Jihlava 6:3 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
0:6 (0:3, 0:0, 0:3)
HC Litvínov
Čtvrtek 24.02.2011, 17:30 • KV Arena • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    49:31
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté dále pokračují ve střeleckých hodech. PAVEL SMOLKA ujel všem hráčům soupeře a střelou o tyč vstřelil svůj třetí gól v dnešním zápase. Asistence: Jakub Šrámek.
     
    42:48
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak to je debakl. Obrana nechala volného MARKA RAČUKA a ten přesnou střelou navyšuje skóre na hrozivých 5:O. Asistence: Vladimír Eminger, Ondřej Jurčík.
     
    41:03
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak to vypadá, že je rozhodnuto. MAREK KASAL nahodil kotouč na branku a jeho pokus skončil až za zády brankáře Endala. Asistence: Vladimír Eminger, Marek Račuk.
     
    17:19
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácím se v obraně vůbec nedaří. Po střele od modré se k puku dostal jako první ONDŘEJ JURČÍK a hosté vedou už o tři branky. Asistence: Daniel Hora, Petr Kousalík.
     
    15:39
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté založili rychlý protiútok, obrana Energie se nestačila vrátit a PAVEL SMOLKA svým druhým gólem rozradostnil litvínovskou lavičku. Asistence: Jakub Šrámek.
     
    10:07
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí nedokázali pokrýt několik hráčů soupeře, ke kotouči se dostal PAVEL SMOLKA a přesnou střelou poslal svůj tým do vedení. Asistence: Rostislav Zilcher.

    Jakub Holubec

    Branky a nahrávky: 11. Smolka (Zilcher), 16. Smolka (Šrámek), 18. Jurčík (Hora, Kousalík), 42. Kasal (Eminger, Račuk), 43. Račuk (Eminger, Jurčík), 50. Smolka (Šrámek)


    HC Energie Karlovy Vary: Habal (od 21. Endal) - Urbančok, Valeš, Šik, Schusser, J. Tomeček, Funk - V. Tomeček, Hudák, Koblasa, Kubáč, Kentoš, Sýkora, Vaněk, Klíma, Kverka, Záhora.
    HC Litvínov: Nechvátal (Horák) - Hora, Čejka, Eminger, Kousalík, Havelka, Kasal, Ejem - Račuk, Brettschneider, Smolka, Švarc, Šrámek, Písařík, Procházka, Jurčík, Zilcher, Zdeněk.
    bahis siteleri