Braga – Liverpool 1:0 (kon.) | CSKA Moskva – Porto 0:1 (kon.) | Leverkusen – Villarreal 2:3 (kon.)
Eindhoven – Rangers 0:0 (kon.) | Ajax – Spartak 0:1 (kon.) | Benfica – PSG 2:1 (kon.)
Dynamo Kyjev – Manchester City 2:0 (kon.) | Twente – Zenit 3:0 (kon.)
konec
Bayer Leverkusen
2:3 (1:1)
Villarreal CF
Čtvrtek 10.03.2011, 19:00Evropská liga
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Už se zdálo, že jsou hosté více než spokojeni s nerozhodným výsledkem, když dvacet sekund před koncem nastaveného času vybídl Bruno Soriano d protiútoku Nilmara, který prošel kolem Schwaaba a prostřelil v závěru čtyřiadevadesáté minuty Diega Lopeze! Sektor hostujících fanoušků je u vytržení.
     
    89
    Renato Augusto se v průběhu druhého poločasu dal zdravotně do pořádku a chvíle Larse Bendera přichází až nyní v 89. minutě, kdy nahrazuje na hřišti Rolfese.
     
    84
    Hosté již sází všechno na defensivu a udržení výhodného stavu, útočníka Rubena nahrazuje obránce Joan Oriol.
     
    77
    Domácí vysílají do boje čerstvou sílu v podobě Nicolase Jörgensena, jenž nahrazuje Sama.
     
    72
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Domácí ovšem kontrují velice rychle! Samův centr prodloužil Kiessling za sebe na Castra, ten si obhodil Gaspara a nekompromisně poslal míč k tyči Lopezovy branky. Parádní chvíle v BayAreně, je i stále jasné, že i nadále bude mít zápas obrovský náboj.
     
    70
    Villarreal právě vstřelil branku!
    V BayAreně se dějí obrovské věci! Nilmar pár sekund po svém příchodu na hřiště přijal míč na hranici pokutového území, prošel mezi Kadlecem a Reinartzem a prostřelil i brankáře Adlera! Leverkusen se tak dlouho snažil něco vymyslet, až sám inkasoval!
     
    69
    Giuseppe Rossi splnil svůj dnešní úkol na výbornou, vstřelil branku a na závěrečných dvacet metrů přepouští svůj post Nilmarovi.
     
    61
    Střídají hosté, pro dnešek má dobojováno Mubarak, místo něj si zahraje Santi Cazorla, mimochodem i v jeho případě se dlouhou dobu spekuluje o zájmu Liverpoolu.
     
    57
    Jose Manuel Catalá viděl žlutou kartu z ruky sudího Tagliaventa za ostrý zákrok na Renata Augusta, jenž musí být nyní ošetřován na hrací ploše. V akci budou i nosítka, několik desítek sekund se tedy hrát v BayAreně nebude.
     
    46
    Domácí do druhého poločasu udělali změnu na hrotu útoku, kdy Derdiyoka nahradil vytáhlý kanonýr Stefan Kiessling.
     
    42R
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Obrovský šok se snáší nad BayArenou, neboť hosté bleskovou akcí vyrovnávají na 1:1! Bruno Soriano našel za hostující obranou Giuseppe Rossiho, jehož se pokusil neúspěšně vystavit do ofsajdové pasti Reinartz, italský útočník potvrdil svůj instinkt gólového zabijáka a nedal Adlerovi sebemenší šanci!
     
    42
    Po svém souboji s Vidalem u střídaček vidí žlutou kartu Mubarak.
     
    33
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení a nutno podotknout, že opravdu parádním způsobem! Michal Kadlec přebral míč nějakých čtyřicet metrů od branky, posunul si ho dopředu a před pokutovým územím vyslal nechytatelnou pumelici ke vzdálenější tyči! Díky českému obránci tak Bayer Leverkusen vede nad Villarrealem 1:0 a zápas dostává nové obrátky.
     
    29
    Arturo Vidal poslal k zemi rozbíhajícího se Borju Valera a je druhým žlutým hříšníkem dnešního duelu.
     
    18
    Následný přímý volný kop Vidal vytáhl Diego Lopez konečky prstů nad břevno své branky.
     
    17
    Invidivudální akce Derdiyoka, švýcarský útočník si obhodil Borju Valera, poté jej v dalším snažení podrazil Musacchio a zaslouženě vidí žlutou kartu.
     
    13
    Tentokrát domácím útok středem hřiště vyšel, Renato Augusto ač atakovaný, tak dokázal v pádu posunout míč kolem Marcheny na volného Derdiyoka, ten však z úhlu mířil pouze do Diega Lopeze.
     
    8
    První obrovská příležitost domácích. Vidův parádní centr z pravé strany odvrátil Marchena ve skluzu před nabíhajícím Derdiyokem jen těsně vedle pravé tyče vlastní branky. Následný rohový kop dopravili domácí jen do Lopezových rukavic.

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 33. Kadlec, 72. Castro - 42. Rossi, 70. Nilmar, 90+4. Nilmar

    Karty:   29. Vidal (LEV) - 17. Musacchio (VLR), 42. Mubarak (VLR), 57. Catalá (VLR)


    Bayer Leverkusen: Adler - Vida, Schwaab, Reinartz, Kadlec - Sam, Vidal, Rolfes, Castro - Renato Augusto, Derdiyok
    Villarreal CF: Diego Lopez - Gaspar, Gonzalo, Marchena, Catalá - Borja Valero, Musacchio, Bruno Soriano, Mubarak - Marco Rubén, Rossi

    Rozhodčí: Tagliavento - Maggiani, Grilli (vš. Itálie)
    bahis siteleri