Poprad – Banská Bystrica 1:3 (kon.)
konec
HK Poprad
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
HC MONACObet Banská Bystrica
sk Středa 16.03.2011, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 18:00.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: M. Lipovský (Marcel Melicherčík) - Kasík, Suchý, Jasečko. D. Brejčák, Kledrowetz, Rogers, D. Kramár - Kuľha, Lundberg, Škovira - A. Kroták, Klouda, A. Lapšanský - Wanvig, R. Rapáč, P. Svitana - J. Kopecký, Mlynarovič, J. Brejčák - M. Vandas.

    HC 05 Banská Bystrica: Šimonovič (Fedor) - Cebák, Cuník, Vizváry, Kolba, Kubka, Bambúch, Biro - Tománek, Michal Hudec, Ján Sýkora - Lažo, Mir. Hlinka, Weissmann - Paľov, Šechný, Hvila - Rumpel, Češík, Kútny - Matoušek.
     
    0-:40
    Puky sú už na mantineli pekne v pyramídkach, osvetlenie jemne zvýšené z pološera, hráči hostí už vykorčuľovali na ľad a nasledujú ich domáci. Všetko je pripravené na predzápasovú rozcvičku, máme pred sebou posledných štyridsať minút na predzápasové rituály.
     
    0-:10
    Rolba práve vošla do svojej garáže, pán ľadár Vitko už vŕta diery pre bránu, čaká nás záverečná predzápasová desaťminútovka. V zostave domácich oproti prvému semifinálovému zápasu bezo zmien, v hosťujúcej jediná - chýba Vantroba. Už na raňajšom rozkorčuľovaní v "žolíkovskom" zelenom drese trénoval Tomáš Matoušek, ktorý obrancu na súpiske nahradil.
     
    00:-3
    Predstavme si ešte rozhodcovskú štvoricu, ako hlavní stretnutie povedú Antonín Jeřábek a Róbert Müllner, na čiarach budú asistovať Martin Korba a Milan Novák.
     
    Na ľade už aj aktéri oboch tímov, po pozdrave obkolesili svoje brány k predzápasovým pokrikom. Pomaly môžme pristúpiť k fáze zápasovej. Ešte požehnanie v podobe štátnej hymny Slovenskej republiky, ak vám v srdci nechýba patriotizmus, prosíme, povstaňte.
     
    Je to za nami, všetko je pripravené na úvodné buly druhého semifinálového zápasu.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    0:09
    Hneď po úvodnom buly sa Cuník previnil zákrokom na Kasíka. Vylúčenie Banská Bystrica, Matej Cuník, dve minúty za faul kolenom.
     
    0:42
    Popradu sa nedarí nie že prejsť do útočného pásma, ale vôbec opustiť obranné, Škovira poslal na Suchého, ktorý mu vrátil puk na korčule a po odraze ho získal Hlinka.
     
    1:15
    Zlyhala aj druhá formácia, Jasečko začína od obrannej modrej.
     
    1:38
    Kroták konečne vpravil puk do tretiny, od mantinelu sa dostal na Lapšanského, pred ním ale stál Hvila a len čo si Lapšanský puk priťukol, postaral sa oňho tento kedysi popradský útočník.
     
    2:14
    Bystrica už v piatich, Poprad sa úspešne drží v pásme, no len v rohu klziska, Kopecký naznačil, že by aj rád prešiel k bráne, no nevyšlo.
     
    2:57
    Cuník pred Kuľhom pichol do puku, Kuľha vzápätí po strete s bolestivou grimasou ostáva ležať na ľade. Zrejme sa trochu napichol na Cuníkovu hokejku.
     
    3:53
    Po tom, čo neuspelo Kloudovo nahodenie do pásma, sa na opačnú stranu rútil cez Jasečka Paľov a do šance sa dostal Šechný.
     
    4:20
    Pri boji pri mantineli popradský hráč spadol a prišiel o prilbu, Wanvig reklamuje u rozhodcu krosček.
     
    4:51
    Rumpel nezískal puk cez Suchého, no Bystrica sa stále drží v obrannom pásme domácich.
     
    5:10
    Strela Cebáka od modrej Kasíkom tečovaná do rohu.
     
    5:42
    Lapšanský pri prechode stredným pásmom zastavený, puk preposlal Krotákovi, ktorý takisto končí na ľade po hite Kolbu, namiesto toho aby sa ale rozčuľoval ako pred rokmi, poslal puk do pásma, dvíha sa a hrá ďalej.
     
    6:21
    Kledrowetz vybojoval puk, potiahol ho do stredného pásma, prihral vysunutému Rapáčovi do ľavej strany, ten okamžite z prvej cez os na pravé krídlo kam nabiehal Wanvig. Kanadský útočník prihrával pred bránu Kledrowetzovi, no ten nebol schopný puk usmerniť.
     
    7:09
    Hvila nahodil lobom do pásma, Šechný sa puku oblúčikom vyhol, nebude si poň predsa vyskakovať, a tak je z toho zakázané uvoľnenie.
     
    7:14
    Kasík po buly od modrej, do strely sa mu ale vložil Hvila.
     
    7:34
    Bambúch zachytil Suchého vyhadzovanie, no sklepol puk rovno pred Kuľhu, ktorý mohol ujsť, keby mu to čierne čudo na ľade neodskočilo.
     
    8:08
    Kútny pri mantineli nezachytil, Klouda stojaci za ním áno, posunul puk do pásma.
     
    8:30
    Hudec na Laža, to ale bola prihrávka na veeeľmi dlhú hokejku, ešte dlhšiu ako má Jasečko, ktorý za pukom korčuľuje.
     
    9:15
    Prihrávka spoza brány medzi kruhy Lažovi, ktorého ale tiesnila domáca osemdesiatjednotka, a tak sa puk dostal až na modrú, odkiaľ Cebákov náprah Lipovský vyrazil pred seba ramenom.
     
    9:33
    Prihrávka o mantinel rovno na Kloudu, ktorý stál uprostred štyroch hráčov, len to nahodil do pásma a odchádza striedať.
     
    10:22
    Vylúčenie Poprad, Richard Rapáč, dve minúty za hákovanie. Popradčania ešte hodnú chvíľu napádali Bystričanov, ktorí sa snažili prejsť do pásma.
     
    10:22
    Aby Popradčanom nebolo ľúto, na desať minút prídu o Kylea Wanviga, ktorý dostal od Müllnera trest za nešportové správanie.
     
    10:27
    Hudec od modrej, strela zblokovaná.
     
    10:29
    Vylúčenie Banská Bystrica, Ján Sýkora, dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    11:05
    Z fanklubu znejú na adresu Šechného hanlivé slová kvôli zákroku po vhadzovaní, ja si však myslím opak, Šechný je hokejový pán, čo aj dokazuje svojimi prihrávkami na presilovke.
     
    11:28
    Lapšanský z pravej strany po Krotákovej prihrávke prepálil ponad bránu a už sa vezie protiútok v podobe Bambúcha, ktorý si prešiel až do pomyselného nájazdu, snažil sa po miešaní pukom zakončiť z pravej strany, ale poslal puk len do Lipovského betónov.
     
    11:46
    Lapšanský medzi kruhmi v pozícii, z ktorej strelil včera šiesty gól, teraz trafil ale len do Kubku.
     
    12:28
    Rapáč len čo vykorčuľoval z trestnej lavice dostal Poprad do šance, prihrávka na Kledrowetza, ktorý mohol strieľať do odkrytej, keby práve nepadal na ľad.
     
    13:46
    Paľov na Šechného, keby to bolo opačne mohlo z toho byť možno výraznejšie nebezpečenstvo, Paľov ale trafil centrove korčule.
     
    13:57
    Po strkanici na kruhu puk nahodený na bránu, Šimonovič radšej prikryl.
     
    15:12
    Na ľade štvrtý útok, keďže Kopecký alternuje potrestaného Wanviga, do útoku sa dostal aj Vandas. Mlynarovič teraz dostal puk do stredu, ale korčuľoval medzi dvoch a nepodarilo sa mu prejsť.
     
    16:00
    Škovira poslal puk o mantinel smerom von z pásma, na modrej Hlinka nezachytil a dopredu mohol ísť Kuľha, no zaplietol sa s Hlinkom a po tom, čo obaja skončili na ľade, sa puku zmocnil Vizváry.
     
    16:39
    Tománek sa presadil cez dvoch a prihral pred bránu, strela zblízka Lipovského neprekvapila, zvlášť keď minula priestor brány.
     
    17:00
    Poprad v troch dopredu, Kloudovu strelu Šimonovič vyrazil betónom.
     
    17:33
    Poniektorí diváci už nádejne dvíhali ruky, no Rapáčovi sa podobný kúsok ako včerajší úvodný gól nepodaril.
     
    17:45
    Bambúch pribil o mantinel práve staršieho brata mladého slovenského reprezentanta Branislava Rapáča, ktorý až za pomoci lekára a Kasíka odchádza na striedačku. Kroták v diskusii s rozhodcom, vylučovať sa ale nebude. Richard Rapáč za obrovského piskotu, ktorý patrí osobám v páskatých dresoch, odchádza do kabíny s rozrazeným čelom.
     
    18:28
    Kútneho masáž Škovirovi, vybojoval si tak puk, no prihrávka medzi kruhy smerovala len na popradského hráča.
     
    18:57
    Daniel Brejčák si obišiel Laža, potiahol do strany a prihral Kloudovi, ktorý v pásme hľadal Krotáka, namiesto kapitána ale našiel Hudecove korčule.
     
    19:30
    Pri signalizovanom vylúčení Lapšanského strela zápästím z kruhov, Šimonovič sa puku dotkol, no nechytil si ho, prepadol na zadný manitnel.
     
    19:32
    Vylúčenie Banská Bystrica, Michal Hudec, dve minúty za hákovanie.
     
    19:44
    Strela z pravého kruhu na bránu, kde bola mela, Škovira ešte v snahe čosi s pukom urobiť, ten prešiel pomaly bránkoviskom.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    V prvej tretine sme teda gól nevideli, Popradu sa mierne rozpadol tretí útok, keď ešte minimálne 21 sekúnd bude na trestnej lavici sedieť Kyle Wanvig, a v kabíne je ošetrovaný Richard Rapáč. Ďalšia tretina začne približne o 18:49.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    20:35
    Poprad ešte hrá presilovku o Hudeca, Škovira si po ľavej strane nakorčuľovával pred bránu, Šimonovič si tyčku ale pokryl.
     
    20:51
    A je po presilovke, vylúčenie Poprad, Radoslav Suchý, dve minúty za hákovanie.
     
    21:30
    Kroták zachytil puk, priťukol si ho ale priveľmi a Šimonovič mu ho plesol o zadný mantinel, Kroták si ho napriek tomu dokorčuľoval a vracal medzi kruhy, kde bol ale len Kubka.
     
    22:08
    Bytrica už v piatich, Češík ukrutne premýšľa, ako sa to mohlo stať. Tománkov náprah totiž Lipovský vyrazil betónom priamo na mladého centra a ten v čistej šanci prehodil bránu.
     
    22:52
    Sýkora v rohu prenechal Tománkovi, ktorý sa po červenej čiare posúval k bráne a skúšal po miešačke puk poslať Lipovskému pomedzi betóny.
     
    23:29
    Škovira v šanci faulovaný, budeme svedkami trestného strieľania. Dostal puk do jazdy medzi dvoch a bol to tuším Kolba, kto sekal domáceho útočníka.
     
    23:29
    Škovira sa pomaličky rozbiehal, stále stredom, len miešal puk, potom potiahol do pravej strany a chcel poslať ponad Šimonovičov betón, no puk poriadne nedvihol.
     
    23:40
    Kroták v páde, puk sa ale dostal medzi kruhy Lapšanskámu, ktorý po otočke naslepo vypálil na bránu, aj to podľa toho vyzeralo, puk tesne minul ľavú žŕdku. Ešte ho po odraze od zadného mantinelu zobral Klouda a chcel nabiť Lapšanskému, puk ale zachytil Šechný.
     
    24:16
    Bambúch nevyhodil, Rumpel už ale áno, Jasečko v snahe vrátiť puk dopredu sa dopustil zakázaného uvoľnenia.
     
    24:19
    Kubka po vhadzovaní od modtej, Lipovskému puk doletel do náruče.
     
    24:37
    Rapáč je na ľade, takže vďakabohu nič vážnejšie, predieral sa pomedzi Bira a Sýkoru, ale dvakrát minul puk.
     
    24:48
    Len čo sa Rapáč posadil na striedačku sa ho lekár pýta, či nemá nejaké problémy, ale spišský útočník krúti hlavou.
     
    25:15
    Strela z ľavého kruhu, Šimonovič pekne do lapačky.
     
    25:15
    Vylúčenie Banská Bystrica, Matúš Vizváry, dve minúty za držanie.
     
    25:19
    Kasíkova strela švihom od modrej čiary si našla cestu do Šimonovičovej lapačky.
     
    25:23
    Cuník po vhadzovaní odpálil puk, ale len do stredného pásma, kde ho zachytil Suchý.
     
    25:51
    Poprad si posúva puk, Kuľha v snahe trochu to rozhýbať, prihrávka Škovirovi, ten krížom cez pásmo na modrú kde stojí osamotený Kasík, okamžite Kuľhovi na pravý kruh, strela na pravý vinkel sa vyrazila od konštrukcie brány!
     
    26:43
    Kloudova prihrávka na útočnú modrú Lapšanskému, puk ale zachytil Kútny.
     
    27:05
    Poprad už v pásme, proti Jasečkovej strele vyštartoval Šimonovič lapačkou, puk ale minul bránu.
     
    27:48
    Hvila po otočke poza bránu nastrelil puk len do Rogersa, prevzal skúsenejší Šechný, prakticky sa to pokúšal zasunúť svojou dlhočiznou hokejkou okolo Lipovského, nepodarilo sa.
     
    28:12
    Cuník v snahe zachytiť puk ešte v pásme spadol, no vrhol sa k nemu Češík a napálil to na Lipovského.
     
    28:56
    Kasík korčuľou kopol do Vizváryho strely spoza Škoviru.
     
    29:19
    Klouda s Kolbom sa len prizerali puku, ktorý pár metrov od nich presvišťal na popradské zakázané uvoľnenie.
     
    29:24
    Bambúch od modrej nepríjemný prízemný puk, Suchý sa ho snažil ešte tečovať hokejkou, no zachytil ho až Lipovský lapačkou.
     
    29:41
    Lapšanského prihrávku Klouda stečoval do pásma priamo na Krotáka, ten si hodil puk na bekhend aby mu ho nezobral Bambúch, snažil sa zasunúť do brány, ešte Klouda po ľade, len pod Šimonovičove betóny.
     
    30:18
    Biro len vyhodil puk cez všetučky čiary dostupné na ľade, mimo tých tenkých na rozhodcovských dresoch.
     
    30:34
    Hvila zlomil pri strele hokejku, Rogers ho zozadu bránil, čo ho dožralo ešte väčšmi a vytrhol mu tú jeho palicu z ruky. Okamžite vystrelila do vzduchu ľavá ruka českého rozhodcu, Poprad bude mať výhodu.
     
    30:45
    Vylúčenie Banská Bystrica, Lukáš Hvila, dve minúty za držanie hokejky.
     
    30:51
    Poprad dal gól!
    Expresne rýchle využitie presilovky, Kuľha si vymenil puk na modrej s Kloudom, ten ho poslal krížne na Suchého a jeho náprah podskočil medzi kruhmi vďaka teču EMILA LUNDBERGA a pomedzi Šimonovičove betóny, keď sa brankár ešte len chystal k zemi, vbehol až do siete. Asistencie: Radoslav Suchý a Peter Klouda.
     
    32:48
    Svitana dokazuje, prečo si reprezentačný tréner poznačil včera do zápisníčka, zbavil sa hráča a prihrávka na Rapáča číhajúceho na modrej, ten faulovaný predviedol efektný poskok na ľade.
     
    32:50
    Vylúčenie Banská Bystrica, Marek Kolba, dve minúty za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    33:40
    Škovira na modrú Suchému, ten kolegovi Kasíkovi, ktorý vrátil puk Škovirovi, ten si chvíľu počkal aby sa hráči pred ním premiestnili a potom hľadal priestor pri vzdialenejšej žŕdke, ktorý tam síce bol, no puk preletel mimo.
     
    34:50
    Kroták spoza brány do zakončenia, vyštartoval proti nemu Lažo, popradský kapitán predsa poslal puk na bránu, Šimonovič si ho ale pokryl.
     
    34:35
    Šechný sa s tým nebabral a po vadzovaní poslal bekhendom cez všetky čiary.
     
    34:51
    Vylúčenie Banská Bystrica, Lukáš Hvila, dve minúty za napadnutie.
     
    35:05
    Kuľha medzi kruhmi nútený si prihrávku prikopnúť, aj tak ju nezachytil, dostala sa ale na jeho spoluhráča, ktorý z prvej pálil, ešte jedna dorážka, a posunutá brána.
     
    35:38
    Kasík si to namieril do útoku, pri obskakovaní brániaceho hráča ale spadol na ľad.
     
    36:06
    Kloudova prihrávka poskočila, Kroták si ju sklepol na ľad rukou a po otočke sa zblízka snažil vypáliť, Šimonovič vyrazil.
     
    36:45
    Svitana posielal puk na druhú, ale pred ním ešte bystrický hráč, od ktorého nôh sa puk vyrazil.
     
    36:59
    Len čo sa Hvila dostal na ľad zakúril pred bránou, skúšal to na blafák, ale Lipovský si dal pozor a vzápätí sa o útočníka postaral Rapáč, ktorý ešte neskôr vyrazil nohami puk po strele spoza ľavého kruhu.
     
    37:17
    Banská Bystrica dala gól!
    A je vyrovnané, opäť Šechného gól, hoc strelcom je RASTISLAV PAĽOV, center bol hlavným aktérom myšlienky. Asistencie: Lukáš Hvila a Richard Šechný.
     
    38:20
    Vylúčenie Poprad, Peter Klouda, dve minúty za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou. Bystrické komentáre ocenené desiatkou, Michal Hudec, desať minút nešportové správanie.
     
    38:29
    Hlinka sa len prizeral, ako okolo neho preletela strela spoza ľavého kruhu a odrazila sa von od brvna!
     
    39:06
    Veľmi lacná Lažova prihrávka, do ktorej pichol čepeľou Kroták a pozdržal tak útok hostí v ich obrannom pásme.
     
    39:30
    Lažo teraz už radšej na istotu, prekorčuľoval za červenú a napálil na Lipovského, ktorý puk vyrazil.
     
    39:54
    Šechný spoza Jasečka lobom do rohu klziska.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    V druhej tretine sme už góly videli, skóre po teči otvorili Popradčania Lundbergom, vyrovnať sa podarilo Paľovovi.
     
    Ďalšia tretina začne približne o 19:46.
     
    Cez turnikety dnes prešlo 3393 divákov.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:23
    Klouda už na ľade, Bystričania icing.
     
    41:36
    Tománek sa čuduje, prečo Šechný jeho prihrávku odmietol, čím Bystrica prišla o pásmo.
     
    41:45
    Svitana to konečne trochu rozprúdil, vytiahol puk von z pásma a vyzval k akcii Rapáča, ktorému ale puk odskočil, dokorčuľoval si ho a poslal ho na Šimonoviča, ktorý ho stojac udržal kdesi na tele.
     
    42:14
    Lažo prekorčuľoval cez Rogersa, a hokejkou tečoval Lipovského nahodenie o mantinel.
     
    42:18
    Vylúčenie vzájomné. Banská Bystrica - Miroslav Lažo, dve minúty za hrubosť a Poprad - Brandon Rogers, dve minúty za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    42:34
    Suchý poslal Kasíkovi tak pomalú prihrávku, že ju v pohode stíhal Šechný.
     
    42:43
    Bystrica sa Tománkom dostala do šance, Lipovský nájazd chytá.
     
    42:53
    Banská Bystrica dala gól!
    LUKÁŠ HVILA zblízka prestrelil z dorážky Lipovského, nadšene dvíha ruky a hľadá na tribúne niekoho kto by sa z jeho akcie potešil s ním, tie sú ale mŕtve, a tak ostávajú len spoluhráči. Asistencia Branislav Kubka.
     
    43:26
    Nádejne zhíkli domáce tribúny, keď sa pred bránu premiestnil Daniel Brejčák, blafák mu ale nevyšiel podľa jeho predstáv, Šimonovič úspešnejší.
     
    44:24
    Vylúčenie Banská Bystrica, Matúš Vizváry, dve minúty za sekanie.
     
    44:38
    Poprad neudržal pásmo, keď po chvíli boja za kruhom Šechný vyhadzuje.
     
    44:57
    Kroták si to namieril pred bránu medzi hráčov, neuspel, cez Hvilu spadol. Hvila okamžite začal vyrývať, no Popradčan ho odignoroval.
     
    45:24
    Šimonovič len vyrazil pred seba, Lapšanský ležérne bekhendom, minul bránu.
     
    45:52
    Krotákovi nevyšla prihrávka, k odrazenému puku sa dostal Lažo a namieril do útoku po pravom krídle, Lipovský vyráža betónmi.
     
    46:25
    Škovira sa pri vychádzaní z pásma potkol.
     
    46:35
    Weissmann samostatná akcia, v koncovke prestrelil bránu a puk poslal do ochrannej siete.
     
    47:04
    Svitana s ďalšou nádejou pre Poprad, potiahol dopredu, Kopecký nastrelil len do Šimonoviča.
     
    47:23
    Hvila zapol motor v nohách, strelu švihom Lipovský v pohode chytá do lapačky, Hvila provokatívne zabrzdil a naznačil telom, že by si do brankára aj skočil, keby okamžite po tom neputoval na trestnú lavicu, okoloidúci Jasečko len tak mimochodom poslal Hvilu k zemi drgnutím, nech trochu schladí hlavu.
     
    47:51
    Klouda so šancou na vyrovnanie, Šimonovič ale odmietol.
     
    48:47
    Kasíkova strela po vhadzovaní, Šimonovič lapačkou sklepol k ľadu.
     
    48:54
    Po buly sa puk znova dostal na Kasíka, neposlúchol príkaz tribún a nebil, lebo pred ním bola hradba tiel, vykorčuľoval trochu do stredu a až potom napriahol, Lundbergov teč končí na zadnom mantineli.
     
    49:27
    Obojstranné vylúčenie po potýčke. Banská Bystrica - Lukáš Hvila, a Poprad - Martin Kuľha, obaja dve minúty za sekanie.
     
    49:52
    Jasečko Lapšanskému, ktorý si prekorčuľoval do pásma a z ľavého kruhu vystrelil, Šimonovič vyrazil betónom na Cuníkovu hokejku.
     
    50:00
    Opäť Lapšanský, zblízka ale jeho strela zblokovaná na ochrannú sieť.
     
    50:46
    Škovira len priťukol Rogersovi, ktorého ale o mantinel oprel Bambúch.
     
    51:12
    Lundberg sám do pásma, pri obhadzovaní Bambúcha prišiel o puk a už ide Hudec na bránu na opačnej strane, cez Kasíka vyslal strelu, len na plexisklo.
     
    52:00
    Nepresnosti v strednom pásme, keď hráči netriafali puk.
     
    53:08
    Nejeden icing Bystrice.
     
    53:30
    Expresná prihrávka Lažovi, ktorý si ale puk len priťukol a Lipovský spred neho o mantinel von z pásma.
     
    54:54
    Kopecký so Svitanom v rohu, mladšieho z nich si pridržal Šechný a obral tak popradskú stranu o puk.
     
    55:36
    Lažo Češíkovi, jeho strelu do pásma ale zachytil Kasík a poslal Škovirovi.
     
    56:11
    Weissmann dostal puk do jazdy, stroskotal ale na kruhu na Kasíkovi.
     
    56:30
    Lipovský vyrazil náprah z ľavého kruhu a posunul hokejkou Lapšanskému, ktorý vpredu neprešiel cez Cebáka.
     
    57:30
    Biro si povyskočil na Rogersa, ktorý napriek tomu poslal puk do pásma.
     
    57:56
    Tribúny sa jemne prebúdzajú a snažia sa hnať svojich k vyrovnaniu. Kuľha chce prejsť aspoň do útočného pásma, takéto hbité a snaživé pohyby uňho často nevídať.
     
    58:36
    Vylúčenie Poprad, Radoslav Suchý, päť minút plus do konca zápasu za úder do hlavy. Banská Bystrica, Roman Tománek, dve minúty za hrubosť. Bude sa hrať štyria na štyroch.
     
    58:36
    Poprad si berie oddychový čas.
     
    58:36
    Lipovský sa pripojil k mladšiemu kolegovi na striedačke, Poprad sa pokúsi vyrovnať v presilovke piatich proti štyrom s prázdnou bránou.
     
    58:49
    Škovirova prihrávka medzi kruhy, kde boli ale len Bystričania, okamžite sa to snaží napraviť, vybehol proti Hudecovi a získal puk späť.
     
    59:08
    Jeden z popradských hráčov ostal ležať na ľade, Bystrica sa dostala k puku a strieľa gól do prázdnej brány, protestujúci modrý hlúčik okolo rozhodcov. Diváci protestujú tiež, piskotom, a hádzaním predmetov na ľad.
     
    59:08
    Banská Bystrica dala gól!
    MICHAL HUDEC využil prečíslenie dvoch na jedného a bez problémov poslal puk do opustenej brány Popradu.
     
    59:08
    Stále ešte majú diváci dosť predmetov, ktoré môžu hádzať na plochu. Naozaj výborná reklama pre podtatranské publikum.
     
    59:26
    Rogers vyzvaný k strele, Šimonovič vyráža betónom.
     
    59:42
    Už sa bude zrejme len dohrávať bystrickým posúvaním puku.
     
    59:53
    Tak ešte zakázané uvoľnenie hostí, vhadzovať sa bude po pravici Miroslava Šimonoviča.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Poprad - Banská Bystrica 1:3 (0:0, 1:1, 0:2). 31. Lundberg (Suchý, Klouda) - 38. Paľov (Hvila, Šechný), 43. Hvila (Kubka), 60. Hudec. Stav série vyrovnaný 1:1. Ďakujeme za pozornosť. (20:31:20)

    Dominika Haršáni Handzušová

    Branky a nahrávky: 31. Lundberg (Suchý, Klouda) - 38. Paľov (Hvila, Šechný), 43. Hvila (Kubka), 60. Hudec


    HK Poprad: M. Lipovský (Marcel Melicherčík) - Kasík, Suchý, Jasečko. D. Brejčák, Kledrowetz, Rogers, D. Kramár - Kuľha, Lundberg, Škovira - A. Kroták, Klouda, A. Lapšanský - Wanvig, R. Rapáč, P. Svitana - J. Kopecký, Mlynarovič, J. Brejčák - M. Vandas.
    HC MONACObet Banská Bystrica: Šimonovič (Fedor) - Cebák, Cuník, Vizváry, Kolba, Kubka, Bambúch, Biro - Tománek, Michal Hudec, Ján Sýkora - Lažo, Mir. Hlinka, Weissmann - Paľov, Šechný, Hvila - Rumpel, Češík, Kútny - Matoušek.

    Rozhodčí: Jeřábek, R. Müllner - M. Novák, M. Korba

    Diváci: 3393
    bahis siteleri