Poprad – Banská Bystrica 1:3 (kon.)
konec
HK Poprad
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
HC MONACObet Banská Bystrica
sk Středa 16.03.2011, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:08
    Banská Bystrica dala gól!
    MICHAL HUDEC využil prečíslenie dvoch na jedného a bez problémov poslal puk do opustenej brány Popradu.
     
    42:53
    Banská Bystrica dala gól!
    LUKÁŠ HVILA zblízka prestrelil z dorážky Lipovského, nadšene dvíha ruky a hľadá na tribúne niekoho kto by sa z jeho akcie potešil s ním, tie sú ale mŕtve, a tak ostávajú len spoluhráči. Asistencia Branislav Kubka.
     
    37:17
    Banská Bystrica dala gól!
    A je vyrovnané, opäť Šechného gól, hoc strelcom je RASTISLAV PAĽOV, center bol hlavným aktérom myšlienky. Asistencie: Lukáš Hvila a Richard Šechný.
     
    30:51
    Poprad dal gól!
    Expresne rýchle využitie presilovky, Kuľha si vymenil puk na modrej s Kloudom, ten ho poslal krížne na Suchého a jeho náprah podskočil medzi kruhmi vďaka teču EMILA LUNDBERGA a pomedzi Šimonovičove betóny, keď sa brankár ešte len chystal k zemi, vbehol až do siete. Asistencie: Radoslav Suchý a Peter Klouda.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Branky a nahrávky: 31. Lundberg (Suchý, Klouda) - 38. Paľov (Hvila, Šechný), 43. Hvila (Kubka), 60. Hudec


    HK Poprad: M. Lipovský (Marcel Melicherčík) - Kasík, Suchý, Jasečko. D. Brejčák, Kledrowetz, Rogers, D. Kramár - Kuľha, Lundberg, Škovira - A. Kroták, Klouda, A. Lapšanský - Wanvig, R. Rapáč, P. Svitana - J. Kopecký, Mlynarovič, J. Brejčák - M. Vandas.
    HC MONACObet Banská Bystrica: Šimonovič (Fedor) - Cebák, Cuník, Vizváry, Kolba, Kubka, Bambúch, Biro - Tománek, Michal Hudec, Ján Sýkora - Lažo, Mir. Hlinka, Weissmann - Paľov, Šechný, Hvila - Rumpel, Češík, Kútny - Matoušek.

    Rozhodčí: Jeřábek, R. Müllner - M. Novák, M. Korba

    Diváci: 3393
    bahis siteleri