Poprad – Banská Bystrica 1:3 (kon.)
konec
HK Poprad
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
HC MONACObet Banská Bystrica
sk Středa 16.03.2011, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:08
    Banská Bystrica dala gól!
    MICHAL HUDEC využil prečíslenie dvoch na jedného a bez problémov poslal puk do opustenej brány Popradu.
     
    58:36
    Lipovský sa pripojil k mladšiemu kolegovi na striedačke, Poprad sa pokúsi vyrovnať v presilovke piatich proti štyrom s prázdnou bránou.
     
    58:36
    Poprad si berie oddychový čas.
     
    58:36
    Vylúčenie Poprad, Radoslav Suchý, päť minút plus do konca zápasu za úder do hlavy. Banská Bystrica, Roman Tománek, dve minúty za hrubosť. Bude sa hrať štyria na štyroch.
     
    49:27
    Obojstranné vylúčenie po potýčke. Banská Bystrica - Lukáš Hvila, a Poprad - Martin Kuľha, obaja dve minúty za sekanie.
     
    45:24
    Šimonovič len vyrazil pred seba, Lapšanský ležérne bekhendom, minul bránu.
     
    44:24
    Vylúčenie Banská Bystrica, Matúš Vizváry, dve minúty za sekanie.
     
    43:26
    Nádejne zhíkli domáce tribúny, keď sa pred bránu premiestnil Daniel Brejčák, blafák mu ale nevyšiel podľa jeho predstáv, Šimonovič úspešnejší.
     
    42:53
    Banská Bystrica dala gól!
    LUKÁŠ HVILA zblízka prestrelil z dorážky Lipovského, nadšene dvíha ruky a hľadá na tribúne niekoho kto by sa z jeho akcie potešil s ním, tie sú ale mŕtve, a tak ostávajú len spoluhráči. Asistencia Branislav Kubka.
     
    42:43
    Bystrica sa Tománkom dostala do šance, Lipovský nájazd chytá.
     
    42:18
    Vylúčenie vzájomné. Banská Bystrica - Miroslav Lažo, dve minúty za hrubosť a Poprad - Brandon Rogers, dve minúty za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    38:29
    Hlinka sa len prizeral, ako okolo neho preletela strela spoza ľavého kruhu a odrazila sa von od brvna!
     
    38:20
    Vylúčenie Poprad, Peter Klouda, dve minúty za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou. Bystrické komentáre ocenené desiatkou, Michal Hudec, desať minút nešportové správanie.
     
    37:17
    Banská Bystrica dala gól!
    A je vyrovnané, opäť Šechného gól, hoc strelcom je RASTISLAV PAĽOV, center bol hlavným aktérom myšlienky. Asistencie: Lukáš Hvila a Richard Šechný.
     
    36:06
    Kloudova prihrávka poskočila, Kroták si ju sklepol na ľad rukou a po otočke sa zblízka snažil vypáliť, Šimonovič vyrazil.
     
    34:51
    Vylúčenie Banská Bystrica, Lukáš Hvila, dve minúty za napadnutie.
     
    32:50
    Vylúčenie Banská Bystrica, Marek Kolba, dve minúty za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    30:51
    Poprad dal gól!
    Expresne rýchle využitie presilovky, Kuľha si vymenil puk na modrej s Kloudom, ten ho poslal krížne na Suchého a jeho náprah podskočil medzi kruhmi vďaka teču EMILA LUNDBERGA a pomedzi Šimonovičove betóny, keď sa brankár ešte len chystal k zemi, vbehol až do siete. Asistencie: Radoslav Suchý a Peter Klouda.
     
    30:45
    Vylúčenie Banská Bystrica, Lukáš Hvila, dve minúty za držanie hokejky.
     
    27:48
    Hvila po otočke poza bránu nastrelil puk len do Rogersa, prevzal skúsenejší Šechný, prakticky sa to pokúšal zasunúť svojou dlhočiznou hokejkou okolo Lipovského, nepodarilo sa.
     
    25:51
    Poprad si posúva puk, Kuľha v snahe trochu to rozhýbať, prihrávka Škovirovi, ten krížom cez pásmo na modrú kde stojí osamotený Kasík, okamžite Kuľhovi na pravý kruh, strela na pravý vinkel sa vyrazila od konštrukcie brány!
     
    25:15
    Vylúčenie Banská Bystrica, Matúš Vizváry, dve minúty za držanie.
     
    23:40
    Kroták v páde, puk sa ale dostal medzi kruhy Lapšanskámu, ktorý po otočke naslepo vypálil na bránu, aj to podľa toho vyzeralo, puk tesne minul ľavú žŕdku. Ešte ho po odraze od zadného mantinelu zobral Klouda a chcel nabiť Lapšanskému, puk ale zachytil Šechný.
     
    23:29
    Škovira sa pomaličky rozbiehal, stále stredom, len miešal puk, potom potiahol do pravej strany a chcel poslať ponad Šimonovičov betón, no puk poriadne nedvihol.
     
    23:29
    Škovira v šanci faulovaný, budeme svedkami trestného strieľania. Dostal puk do jazdy medzi dvoch a bol to tuším Kolba, kto sekal domáceho útočníka.
     
    22:08
    Bytrica už v piatich, Češík ukrutne premýšľa, ako sa to mohlo stať. Tománkov náprah totiž Lipovský vyrazil betónom priamo na mladého centra a ten v čistej šanci prehodil bránu.
     
    21:30
    Kroták zachytil puk, priťukol si ho ale priveľmi a Šimonovič mu ho plesol o zadný mantinel, Kroták si ho napriek tomu dokorčuľoval a vracal medzi kruhy, kde bol ale len Kubka.
     
    20:51
    A je po presilovke, vylúčenie Poprad, Radoslav Suchý, dve minúty za hákovanie.
     
    19:32
    Vylúčenie Banská Bystrica, Michal Hudec, dve minúty za hákovanie.
     
    19:30
    Pri signalizovanom vylúčení Lapšanského strela zápästím z kruhov, Šimonovič sa puku dotkol, no nechytil si ho, prepadol na zadný manitnel.
     
    17:45
    Bambúch pribil o mantinel práve staršieho brata mladého slovenského reprezentanta Branislava Rapáča, ktorý až za pomoci lekára a Kasíka odchádza na striedačku. Kroták v diskusii s rozhodcom, vylučovať sa ale nebude. Richard Rapáč za obrovského piskotu, ktorý patrí osobám v páskatých dresoch, odchádza do kabíny s rozrazeným čelom.
     
    11:46
    Lapšanský medzi kruhmi v pozícii, z ktorej strelil včera šiesty gól, teraz trafil ale len do Kubku.
     
    10:29
    Vylúčenie Banská Bystrica, Ján Sýkora, dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    10:22
    Aby Popradčanom nebolo ľúto, na desať minút prídu o Kylea Wanviga, ktorý dostal od Müllnera trest za nešportové správanie.
     
    10:22
    Vylúčenie Poprad, Richard Rapáč, dve minúty za hákovanie. Popradčania ešte hodnú chvíľu napádali Bystričanov, ktorí sa snažili prejsť do pásma.
     
    9:15
    Prihrávka spoza brány medzi kruhy Lažovi, ktorého ale tiesnila domáca osemdesiatjednotka, a tak sa puk dostal až na modrú, odkiaľ Cebákov náprah Lipovský vyrazil pred seba ramenom.
     
    0:09
    Hneď po úvodnom buly sa Cuník previnil zákrokom na Kasíka. Vylúčenie Banská Bystrica, Matej Cuník, dve minúty za faul kolenom.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Branky a nahrávky: 31. Lundberg (Suchý, Klouda) - 38. Paľov (Hvila, Šechný), 43. Hvila (Kubka), 60. Hudec


    HK Poprad: M. Lipovský (Marcel Melicherčík) - Kasík, Suchý, Jasečko. D. Brejčák, Kledrowetz, Rogers, D. Kramár - Kuľha, Lundberg, Škovira - A. Kroták, Klouda, A. Lapšanský - Wanvig, R. Rapáč, P. Svitana - J. Kopecký, Mlynarovič, J. Brejčák - M. Vandas.
    HC MONACObet Banská Bystrica: Šimonovič (Fedor) - Cebák, Cuník, Vizváry, Kolba, Kubka, Bambúch, Biro - Tománek, Michal Hudec, Ján Sýkora - Lažo, Mir. Hlinka, Weissmann - Paľov, Šechný, Hvila - Rumpel, Češík, Kútny - Matoušek.

    Rozhodčí: Jeřábek, R. Müllner - M. Novák, M. Korba

    Diváci: 3393
    bahis siteleri